Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Αυτό με τις βάσεις μου το είπε αλλος άνθρωπος και ετσι του είχαν πει μέχρι εκείνη την μέρα! Αυτός που μ τ είπε τωρα είναι 100τα 100 σιγουρο το θέμα είναι μην ανέβηκε κιαλο και και φτάσω θεση 70 80 οπος και οι επόμενοι από εμενα φτάσουν παραπάνω υπομονη
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Απλά παιδιά μην κραζετε η την λέτε σε καπιον που λει κατι δεν γράφω τρολλ η πρώτη φορά εδώ μέσα καπιος βολεύει καπιους Όχι... υπομονή να μαθουμε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Player7 »

Συγγνωμη αλλα εισαι ο πρωτος που εκραξες προχθες που εγραψα οτι μιλησα με τον Ασεπ και μου ειπαν αυτο που μου ειπαν... ελεγες γελαω με αυτα και μου ειπε μια θεια, ενος παππου και τετοια πραγματα! Τεσπα!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι δεν έπραξα εσενα αλλα αυτούς που στο είπαν γτ τα έχουν και δεν τα βγάζουν δεν ξέρω τν λογο τεσπα υπομονη να δουμε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αν σου ελεγαν απο το τμημα ελεγχου 3 του Ασεπ, οτι δεν εχουν κοιταξει τις ενστασεις, εσυ ποιον θα πιστευες; Σαν απλος υποψηφιος τηλεφωνισα και ρωτησα τι γινεται, και μου ειπε καταλεξη αυτη, αν δεν εξετασουμε τις ενστασεις αποτελεσματα δε βγαινουν! Της λεω.. δεν τις εχετε ελενξει; Και μου λεει οχι! Αυτο τιποτα παραπανω!

Δεα ειδικων δυναμεων

Δημοσίευση από Δεα ειδικων δυναμεων »

Θανο πραγματικα εισαι ασχετος και μακαρι να εβγαιναν σημερα τα αποτελεσματα με τις ***** . π. λες για τετοιες αλλαγες θεσεις αλλα αληθεια αφου δεν ντρεπεσαι να αγχωνεις το κοσμο εγω δεν μπορω να πω τιποτα αλλο.. και αν μετακινηθουν οι θεσεις πανω απο 20 να μ δωσεις ενα λογαριασμο να σ βαλω οτι θες μεσα ασχετα π πριν καν ανοιχτουν ελεγες 22 θεσεις και ***** .. μονο ντροπη για σενα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οπότε υπομονη φίλε μ να δούμε
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex99 »

Κολοκύθια τούμπανα! Μην ακούτε τίποτα ούτε ημερομηνίες ούτε θέση 30 και 52 ούτε τίποτα. Δε το βλέπετε μερικοί ότι εκτιθεστε; είδαμε και με τις βάσεις τις πληροφορίες σας αλλά πόσο μάλλον τώρα που είναι ασεπ το θεωρώ τουλάχιστον γελοίο να μπορείτε να μάθετε κάτι. Υπομονή, από τον ασεπ ούτε πληροφορίες διαδίδονται αλλά ούτε επίσης έχει κάποιο λόγο να τρέξει τις διαδικασίες όπως το υπουργείο. Υπομονή..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Ποιος π... έστειλε ένσταση τελευταία μέρα και έχει αργήσει να πάει;10 μέρες τους δώσανε έλεος δηλαδή με τους κλασσικούς ελληναράδες τελευταίας στιγμής χαχαχα ,Μάγκες βλέπω να κάνουμε πρωτοχρονιά μέσα στη σχολή!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Όποιος πιστεύει ότι πάνω στον ΑΣΕΠ δεν πέφτει μαγείρεμα αυτήν την στιγμή είναι γελασμένος μόλις βγήκαν οι πρώτοι πίνακες έγινε χαμός έπεσε πολύ κλάμα βγήκαν 2 3 απόστρατοι στρατηγοί και γράφανε αρθα ότι είναι έγκλημα το συστήματα μοριοδότησης γιατί δεν παίρνουν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο όλοι αυτοί είχαν κάποιον δικό τους που θέλανε να βάλουν και δεν μπήκε προφανώς, έχει πέσει γερό κλάμα έχει στείλει ένσταση και η κουτσή Μαρία δεν ξέρω τι αποσκοπούν να καταφέρουν αλλά σε αυτή τη χώρα όλα να τα περιμένετε σε θέμα μαγειρέματος.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Ναι τα αει και τα τει μας πειραξαν... ολα τα αλλα ηταν δικαια... οτι μπηκαν 800 τριτεκνοι-πολυτεκνοι στους 1200 δε μας πειραξε ειναι ενταξει!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Ναι τα αει και τα τει μας πειραξαν... ολα τα αλλα ηταν δικαια... οτι μπηκαν 800 τριτεκνοι-πολυτεκνοι στους 1200 δε μας πειραξε ειναι ενταξει!

Γενικά μίλησα για το τι είπανε μην ξανά αρχίσουμε εδώ μέσα για την αδικία και φτάσει το νημα 567 σελίδες ένα παράδειγμα έφερα

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Motorhead »

Player7 Τα μόρια πολυτεκνιας και τριτεκνιας τα έπαιρναν και το 9,10,11... Αυτά ήταν γνωστά εδώ και 8 χρόνια, δεν άλλαξε τίποτα, απλά φέτος πήραν τα 200 μόρια παιδιά της γενιάς 91-93...

Αρα η απλή λογική λέει ότι σε σύγκριση με την προκυρηξη του 11 μετράς μόνο όσους ήταν γεννημένοι από το 91 έως το 93, οι υπόλοιποι τα πήραν κανονικά όπως όλες τις προηγούμενες φορές...

Εσυ αφού δεν ήσουν ούτε τριτεκνος ούτε πολύτεκνος, τι έκανες για να αντισταθμισεις αυτή την απώλεια μορίων, τι έκανες για να είσαι πιο ψηλά, ακόμα και από αυτούς που έχουν τριτεκνια ή πολυτεκνια που ήξερες ότι παίρνουν αυτά τα μόρια;

Είχες γνώση της κατάστασης αλλά δεν έκανες τίποτα, επαναπαυτηκες στα 2500, στα 2500 που σαν μόρια δεν είναι τίποτα να τα μαζέψεις, που με αποχή 8 χρόνων η συμμετοχές πολλαπλασιαζονται χ8...

Εάν μου λες ότι σε ένα διάστημα 8 χρόνων δεν μπορέσατε να μαζέψετε όσο πιο πολλά μόρια μπορειτε για να είστε σίγουροι για την συμμετοχή σας, τα οποία αυτά προσόντα είναι επένδυση στον εαυτό σας για καλύτερη θέση εργασίας σε οποιαδήποτε κλάδο και όχι μόνο της αστυνομίας, τότε δεν φταίνε οι άλλοι, φταίει ο εαυτός μας...

Αυτα λέει η κοινή λογική τώρα, ταωυπολοιπα είναι δικαιολογίες για να απορριπτουμε την ευθύνη από πάνω μας...

alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex99 »

A οπότε ο ασεπ καθυστερεί γιατί ψάχνει ένα σατανικό τρόπο να μαγειρέψει τα αποτελέσματα. Ίσως ο ασεπ να αποτελείται και από ιλλουμινάτι, θα ρωτήσω το σιν μποι.

Απίστευτα πράγματα. Μόνοι σας τα λέγατε πριν κανα μήνα ότι κανείς δε ρισκάρει τη θέση του ή/και την ελευθερία του για να κάνει λαμογιά πλεον. Κι αυτός είναι ο ρόλος του ασεπ άλλωστε, να εξασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ φορέας.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Χαχα καλα, θα σου εξηγησω σε δυο χρονια!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, PyRos, Venom94 και 16 επισκέπτες