Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 15
Άμα βγάλεις άκρη και δεν σου κάνει κοπω στείλε μου ένα προσωπικό
Θα γράψω 8μισι που θα πάρω τηλ εδώ μπες να το δεις..Φυσικά στο τμήμα Πατησίων είμαστε... λογικο χαχαχα
Ρε παιδια είμαι επιτυχων θέση 300(κάτι) πολύ χαρούμενος και πολύ στεναχωρημένος ταυτόχρονα. Θέλω πολύ να μπω στην αστυνομία είμαι 26 χρονων αλλά έχω ένα τατουάζ που φαίνεται λίγο με το κοντομανικο. Κρίμα ρε ***** το να με κόψουν πολύ κρίμα γιατί σε όλα τα άλλα είμαι μια χαρα και είμαι και αθλητής καλαθοσφαίρισης (σε ερασιτεχνικο επίπεδο). Πολύ κρίμα να χάσω την ευκαιρία για μια τρέλα στην ηλικία των 19.
Να κανω μια ερωτηση; Οσοι κριθικαν ικανοι θα παρουν ολοι καρτελα η μονο οι πρωτοι χιλιοι ενιακοσιοι εικοσι;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 15
Εκεί ατην καρτέλα κάτω π λέει βεβαιώνεται είναι γ το γνήσιο από τ νοσοκομείο ; Αν πας κάποιους γιατρούς ιδιωτικούς κ κάποιους νοσοκομείο τ παίζει ; Δλδ αν πας σε διαφορετικά νοσοκομεία κλυπ π μπαίνουν τ γνήσια ; Επίσης περνεις κ γνωμάτευση σ χάρτη από τους γιατρούς η μόνο στην καρτέλα γράφουν ;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Μην αγχώνεσαι ότι είναι ν γίνει θ γίνει είδα Εγώ σήμερα ένα ντουκι με τατου παντού δν ξέρω τι και πώς θα περάσει αν περάσει Αλλά πολλοί στην αστυνομια έχουν τατου πλέον.Αντώνης Π. έγραψε:Ρε παιδια είμαι επιτυχων θέση 300(κάτι) πολύ χαρούμενος και πολύ στεναχωρημένος ταυτόχρονα. Θέλω πολύ να μπω στην αστυνομία είμαι 26 χρονων αλλά έχω ένα τατουάζ που φαίνεται λίγο με το κοντομανικο. Κρίμα ρε #@^&@! το να με κόψουν πολύ κρίμα γιατί σε όλα τα άλλα είμαι μια χαρα και είμαι και αθλητής καλαθοσφαίρισης (σε ερασιτεχνικο επίπεδο). Πολύ κρίμα να χάσω την ευκαιρία για μια τρέλα στην ηλικία των 19.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Δες στην προηγούμενη σελίδα τι έγραψα γ αυτο το θέμαDea pz έγραψε:Εκεί ατην καρτέλα κάτω π λέει βεβαιώνεται είναι γ το γνήσιο από τ νοσοκομείο ; Αν πας κάποιους γιατρούς ιδιωτικούς κ κάποιους νοσοκομείο τ παίζει ; Δλδ αν πας σε διαφορετικά νοσοκομεία κλυπ π μπαίνουν τ γνήσια ; Επίσης περνεις κ γνωμάτευση σ χάρτη από τους γιατρούς η μόνο στην καρτέλα γράφουν ;
Το διάβασα.. το γνήσιο π μπαίνει εκεί π λέει βεβαιώνεται ; Κ αν πάω σε δυο νοσοκομεία ; Επίσης περνεις κ γνωμάτευση η μόνο ουι γράψουν στην καρτέλα ;
Στο νοσοκομειο ποιοι σου βαζουν την σφραγιδα ;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Στο δημόσιο νοσοκομείο οι γιατροί θα σου βάλουν γνήσιο η όποιος είναι εκεί αρμόδιος. Αυριο θ πάω κ γω και θα ξέρω καλύτερα. Στον ιδιωτικό γιατρό θα σου βάλει τη σφραγίδα στο πλάι δεξια στο κουτάκι.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Ότι σου γράφουν στην καρτέλα ξέρω αν σου δωσουν εξτρα χαρτί εννοείται θα το πάρουμε.Dea pz έγραψε:Το διάβασα.. το γνήσιο π μπαίνει εκεί π λέει βεβαιώνεται ; Κ αν πάω σε δυο νοσοκομεία ; Επίσης περνεις κ γνωμάτευση η μόνο ουι γράψουν στην καρτέλα ;
Όχι το γνήσιο πίσω εκεί Π λέει τους γιατρούς Π πρέπει ν περάσουμε κάτω αριστερά στο τέλος. Αν πας σε δύο νοσοκομεία θα έχει δύο γνήσια.
ΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ποιο νοσοκομείο πιστεύετε θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον κόσμο; (Αθήνα)
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Αλέξανδρε μολις παρω την καρτέλα θα σ πρηξω χαχαχ εχεις καιρο ακομα χαχαχσ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
Πιστεύω Όχι στρατιωτικά λόγω προτεραιότητας στους στρατιωτες-φανταρους. Κρατικο Νίκαιας θα πω εγώ θα το δούμε κ από αύριο.Sailor123 έγραψε:Ποιο νοσοκομείο πιστεύετε θα εξυπηρετήσει καλύτερα τον κόσμο; (Αθήνα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες