Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά καλησπέρα, τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε ποιο site;
TITO έγραψε:όχι μωρέ φουρτουνακι ο παππούς του προπάππου του παπού μου.PAPAXITOS έγραψε:Ο προπαππος του προπαππου του παππου μου...
ΛΕς ΡΕ ΒΡΟΝΤΑΚΙ; ΜΠΟΡΕΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙς. :p

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Παιδιά αύριο θα είναι όλα έτοιμα και Πέμπτη Παρασκευή θα έχουμε δημοσιεύσεις
Πόσο έγκυρη έιναι η πληροφορία για τα αποτελέσματα αύριο; είναι σίγουρο ;
Υ. Γ 2370 τα μόρια μου σε α και αναμένω πυρετωδώς τα αποτελέσματα.
2620 Α κατηγορία β 2510 μαγκες 100% έγκυρη πηγή! Αύριο τα αποτελέσματα η Πέμπτη Καλό σας βράδυ!
Εμένα μ είπαν η αργά τ βράδυ η αυριο πρωι θα βγούνε τι να πω να δουμε
Βλεπω να την ριχνουμε την σελιδα της αστυνομιας σημερα... ολοι μεσα ειμαστε και κανουμε ανανεωσεις. εγω παντος θα κανω αγρυπνια και ευχελεο μαζι!
Εγώ δουλεύω αύριο πρωινός θα μπω εδώ μέσα και αν έχει βγει θα έχει πάει 300 σελίδες χαχαχα ***** ποσο χαρούμενος νιοθω που έγινε και σε εμάς μια προκυρηξη χρονια ήλπιζα και κοιταγα την παλιά προκυρηξη !!
με τι απολυτήριο φίλε Μου;Takhs91 έγραψε:Πόσο έγκυρη έιναι η πληροφορία για τα αποτελέσματα αύριο; είναι σίγουρο ;
Μην περιμένετε αποτέλεσμα σήμερα !!6 του μηνός τελειώνει το τσεκ των αιτήσεων !! Δευτέρα η τρίτη τα αποτελέσματα !!!
Θανος2468 έγραψε:Εγώ δουλεύω αύριο πρωινός θα μπω εδώ μέσα και αν έχει βγει θα έχει πάει 300 σελίδες χαχαχα ***** ποσο χαρούμενος νιοθω που έγινε και σε εμάς μια προκυρηξη χρονια ήλπιζα και κοιταγα την παλιά προκυρηξη !
Πες το ψέμματα, εγώ ήμουν στο στρατόπεδο που ήταν σίγουρο πως δε θα ξαναβγαινε κάτι εκτός πανελληνίων και έτσι έμεινα με 2500 μόρια (Α), ενώ δε θα ήταν και δύσκολο να τα κάνω 2600-2700. Ας ελπίσουμε να φτάσουν...
σε μια πληροφορία θα πέσεις μεσα; Για να δούμε.Police7 έγραψε:Μην περιμένετε αποτέλεσμα σήμερα !!6 του μηνός τελειώνει το τσεκ των αιτήσεων !! Δευτέρα η τρίτη τα αποτελέσματα !!!
Ο καθένας κ κάτι διαφορετικό λέει..
Δεν έχω δωσει καμία άλλη αδερφέ μου!!! Αυτο έμαθα πριν λίγο !! Θα δούμε αν είναι αλήθεια !!! Εγώ θα ήθελα να βγουν αύριο να τελειώνει αυτο το μαρτύριο !!!TITO έγραψε:σε μια πληροφορία θα πέσεις μεσα; Για να δούμε.Police7 έγραψε:Μην περιμένετε αποτέλεσμα σήμερα !!6 του μηνός τελειώνει το τσεκ των αιτήσεων !! Δευτέρα η τρίτη τα αποτελέσματα !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες