TITO έγραψε:Κυριάκο στο λέω και στο messenger. Χαλάρωσε και απόλαυσε το κάθε λεπτό που περνάει γιατί το κάθε λεπτό είναι και μια στιγμή, η κάθε στιγμή είναι και η τελευταία τις ζωής σου. Ο χρόνος δεν γυρνά πισω.
Ρε Κυριακο εννοειται θα πας για τρεξιμο, κανε τη δουλεια σου εσυ και ασε τι θα γινει με τις βασεις! Φαντασου να φτασει η σειρα σου ως επιλαχοντας χωρις να το περιμενες, και να εισαι απροπονητος!
Player7 έγραψε:Ρε Κυριακο εννοειται θα πας για τρεξιμο, κανε τη δουλεια σου εσυ και ασε τι θα γινει με τις βασεις! Φαντασου να φτασει η σειρα σου ως επιλαχοντας χωρις να το περιμενες, και να εισαι απροπονητος!
Καλά σιγά μη περίμενα την αστυνομία για να αθληθώ :D :D :)
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Καλησπέρα κι από εμένα, μια απορία από εμένα, έχει συζητηθεί ξανά το θέμα, το lower έπρεπε να το καταθέσουμε με τη γνήσια υπογραφή της διηγόρου η απλά σε φωτοτυπία; Αν μετρήσει κανονικά έχω 2770, αν όχι 2670, αν μείνω απ έξω για αυτή τη μακακία μου θα πεθάνω, ξέρει κανένας τίποτα ;
Player7 έγραψε:Ρε Κυριακο εννοειται θα πας για τρεξιμο, κανε τη δουλεια σου εσυ και ασε τι θα γινει με τις βασεις! Φαντασου να φτασει η σειρα σου ως επιλαχοντας χωρις να το περιμενες, και να εισαι απροπονητος!
Πολύ σωστά αλλά ακόμα καλύτερα να είναι και απευθείας στους επιτυχών.
Εδώ δεν ξέρουν πληροφορίες τα τηλεοπτικά κανάλια, θα ξέρουν άτομα μέσα στο forum; Θυμάστε τι έλεγε το Open TV; Έλεγε οτι οι Ε. Φ θα μπουν για εκπαίδευση τον Σεπτέμβριο και τέλος Νοέμβρη θα βγουν στους δρόμους.(ότι να'ναι) Εδώ κανένα site ή κανάλι δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό αιτήσεων. Πιστεύουμε απλα στις μαντεψιές του καθένα. Άμα παρατηρήσετε το καθε site κλέβει τις ειδήσεις του workenter σχετικά με το θέμα.''Στελέχη της αστυνομίας τόνισαν στο workenter οτι ο αριθμός αιτήσεων θα ξεπεράσει τις 15.000'' Παίρνουν την είδηση αυτή τα άλλα site, την κάνουν copy κ αλλάζουν το ''workenter'' για να την παρουσιάσουν σαν δική τους.
E'MK έγραψε:Εδώ δεν ξέρουν πληροφορίες τα τηλεοπτικά κανάλια, θα ξέρουν άτομα μέσα στο forum; Θυμάστε τι έλεγε το Open TV; Έλεγε οτι οι Ε. Φ θα μπουν για εκπαίδευση τον Σεπτέμβριο και τέλος Νοέμβρη θα βγουν στους δρόμους.(ότι να'ναι) Εδώ κανένα site ή κανάλι δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό αιτήσεων. Πιστεύουμε απλα στις μαντεψιές του καθένα. Άμα παρατηρήσετε το καθε site κλέβει τις ειδήσεις του workenter σχετικά με το θέμα.''Στελέχη της αστυνομίας τόνισαν στο workenter οτι ο αριθμός αιτήσεων θα ξεπεράσει τις 15.000'' Παίρνουν την είδηση αυτή τα άλλα site, την κάνουν copy κ αλλάζουν το ''workenter'' για να την παρουσιάσουν σαν δική τους.
Σοβαρολογείς τώρα ; ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να γνωρίζουν άτομα από εδώ μέσα πράγματα και γεγονότα παρά στις σελίδες και τις ειδήσεις...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
TITO έγραψε:αν ήταν ειρωνεία αυτό Κυριάκο τότε σε παρακαλώ μην το συνεχίσεις. Ο άνθρωπος σε βοηθάει. Αν πάλι τον πήρα εγώ στραβά τότε συγνώμη.
Εδώ δε το σχολίασε ο Ξάνθος και το σχολίασες εσύ ; Τι ειρωνεία να πουλήσω ; Σε ποιον και γιατί ; Να σε κάτι μπούφους που μπαίνουν για ένα σχόλιο και δε ξανά γράφουν, εκεί αξίζει...