Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σε όλους κ φυσικά Καλή επιτυχία!

Όσοι έχουν κάνει δεα ειδ. Δυναμεων παίρνουν μόρια και από τις δύο κατηγορίες σωστα;500+500 όπως είπε κάποιος πιο πάνω

Σε περίπτωση που στο τμήμα δεν μας τα βάλει ο αξιωματικός εκεί λόγω απερισκεψίας να το πω. Πως θα πρέπει να κινηθούμε; Σήμερα θα καταθέσω λόγω ότι ήθελε μετάφραση το πτυχίο αγγλικών.

2910 Α κατηγορία και ελπίζουμε να μαστε μέσα.

Εφόσον σήμερα θα καταθέσεις, φρόντισε να μην γίνει τέτοιο λάθος, σε διαφορετική περίπτωση με κάποιου είδος ένστασης ; Πιθανόν...

Με τα μόρια αυτά είσαι σίγουρα μέσα.

Καλή επιτυχία.

Dias

Δημοσίευση από Dias »

7500. Αιτήσεις... κατά. μετρημενη και η τέταρτη... υπάρχει μεγάλη αύξηση για πέμπτη. θα καταχωρηθούν σήμερα.. τώρα εκτίμηση τι να πω ας βγάλει ο καθένας μόνος του
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

kyriakos155 έγραψε:Ναι ναι... Σωστός.

ποσα λεγονται και δεν εχουν γινει ποτε

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Ναντια δε παορνεις μορια και για τις τρεις γλωσσες αν δε κανω λαθος. Παιρνεις 300 για προφισενσι Αγγλικων... και αλλα 100 για τη 2η γλωσσα! Η 3η γλωσσα δε μοριοδοτειται. Αν κανω λαθος σορρυ!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Slade7 πιστευω αν δουν οτι υπαρχουν πολλες γυναικες στους εποτυχοντες, θα βρουν τροπο να τις κοψουν τις περισσοτερες! Δε πιστευω να προσλαβουν πανω 20-30 γυναικες!

Οι γυναίκες έχουν τα μεγαλύτερα βύσματα να το θυμάσαι

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Nantia7 έγραψε:Ίσως κοπούν σε αθλήματα και υψομετρηση κάποιες που είναι στο οριο τύπου 1,71 .Εγώ πάντως μαζεύω 31400 ( Απολ 17,4 από θεωρητική- Γ2 Αγγλικά &Γαλλικά και Γ1 Γερμανικά - μηχανάκι - αυτοκίνητο - πολύτεκνη ) και βγάζω το χιλιαρι σε 3.55 περίπου τις πιο πολλές φορές. Από ύψος 1,76 ε δεν νομίζω να με κόψουν στις πκε λόγω αυτού , άρα εφόσον μου δίνεται το δικαίωμα να διαγωνιστω επί ίσοις όροις θα το κάνω κι ότι γίνει

Κοπέλα μου μάθε να βγάζεις τα μόρια σου σωστά πρώτα

Φιλικά πάντα χωρίς να φανώ μισογυνης

Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Παιδιά Καλημέρα, έκανα σήμερα τα χαρτιά μου στην Α κατηγορία με 16.4 απολυτήριο δίπλωμα μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Τα μόρια τα υπολογίζω 2440 τα υπολογίζω σωστά; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;
Άβαταρ μέλους
Nantia7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nantia7 »

Υποδεκανεα , που να είχα και στρατό . Όσο για αυτό με την εθελοντική θητεία για γυναίκες που ανέφεραν οι υπόλοιποι, το βρίσκω δίκαιο καθώς δεν μπορουμε να ανταγωνιστούμε άνδρες στα μόρια του στρατού . Τώρα κατά πόσο κάποια θα παρατήσει δουλειές και υποχρεώσεις για να πάει στρατό εθελοντικά ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ πάρει 5 μόρια (που μπορεί να τα πάρει από ενα ταχύρυθμο Β2 και ένα δίπλωμα μηχανής π. χ και να κάθεται σπίτι της όχι να βαράει προσοχες) είναι άλλο θέμα.

Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Nantia7 έγραψε:Ίσως κοπούν σε αθλήματα και υψομετρηση κάποιες που είναι στο οριο τύπου 1,71 .Εγώ πάντως μαζεύω 31400 ( Απολ 17,4 από θεωρητική- Γ2 Αγγλικά &Γαλλικά και Γ1 Γερμανικά - μηχανάκι - αυτοκίνητο - πολύτεκνη ) και βγάζω το χιλιαρι σε 3.55 περίπου τις πιο πολλές φορές. Από ύψος 1,76 ε δεν νομίζω να με κόψουν στις πκε λόγω αυτού , άρα εφόσον μου δίνεται το δικαίωμα να διαγωνιστω επί ίσοις όροις θα το κάνω κι ότι γίνει

Εγω στα βγαζω 2940

Αν ξαναδιαβασεις την προκυρηξη λεει οτι δεν προσμετραται δευτερη ξενη γλωσσα ιδιου επιπεδου... αλλα και παλι μεσα εισαι!!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Nantia7 έγραψε:Υποδεκανεα, που να είχα και στρατό.Όσο για αυτό με την εθελοντική θητεία για γυναίκες που ανέφεραν οι υπόλοιποι, το βρίσκω δίκαιο καθώς δεν μπορουμε να ανταγωνιστούμε άνδρες στα μόρια του στρατού. Τώρα κατά πόσο κάποια θα παρατήσει δουλειές και υποχρεώσεις για να πάει στρατό εθελοντικά ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ πάρει 5 μόρια (που μπορεί να τα πάρει από ενα ταχύρυθμο Β2 και ένα δίπλωμα μηχανής π. Χ και να κάθεται σπίτι της όχι να βαράει προσοχες) είναι άλλο θέμα.

Σημείωση: Οι άνδρες που υπηρέτησαν σε κάποιο σώμα που δεν είναι ΕΔ, προεδρική φρουρά κλπ, παίρνουν τα ίδια μόρια με τις γυναίκες σήμερα (Μηδέν) Αν το δούμε μαθηματικά δηλαδή, οι γυναίκες έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή την κατηγορία γιατί σε αυτόν τον έξτρα χρόνο, θα μπορούσαν αν βγάλουν ένα δίπλωμα παραπάνω !

Αν ήταν να μιλήσουμε για ισότητα κλπ με τα σημερινά δεδομένα, θα έπρεπε τα μπόνους μόρια των στρατευμένων γυναικών, επίσης να προέρχονται από θητεία στις ειδικές δυνάμεις :)
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Nantia7 εγώ γτ τα μόρια σου με αυτά που λες τα βγάζω 2840;
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Motorhead έγραψε:Nantia7 εγώ γτ τα μόρια σου με αυτά που λες τα βγάζω 2840;

Σορυ ναι εχεις δικιο motorhead...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Ναντια 2840 εχεις αλλα και παλι μεσα εισαι!
kokas
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από kokas »

Στις τελευταίες σελίδες πολύς ο λόγος για τις γυναίκες και ξαφνικα τσουπ πετιέται μια γυναίκα από το πουθενά εκεί όπου μεχρι τώρα καμία γυναίκα δεν πήρε μέρος στο φόρουμ. Κάτι σαν να αρχίζει να βρωμάει. Και πάμε στο επόμενο στάδιο... Ναι μεν πετάχτηκε από του πουθενά έχει και Βαρβάρα μόρια από ότι λέει η ίδια 31.400 μόρια, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια αλλά πες ότι έκανε λάθος και είναι 3400. Σαν, λέω εγώ τώρα, σαν να είναι λίγο σάπιο όλο αυτό. καις εμάγκεςναδεν βρωμάει. δεν αφήνεται την τρολια να πούμε κάτι σωστό; δεν μιλάω πολύ γεκινα εδώ μέσα γιατί περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μιλήσω μετά σε όλους όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν κόσμο. Την καλημέρα μου.
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Εσύ θα μπεις στην πρώτη 50αδα κοριτσάκι.. Δεν ετοιμάζεις βαλίτσες, αφού πρώτα είσαι έτοιμη για τα Αθλήματα... Το ύψος αν είναι 1.70 δεν σε κόβει κανένας..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες