Εντάξει είστε σοβαροί τώρα δεν θα βρεθούμε 300 άτομα για την β κατηγορία; Για πλάκα.. Υπάρχουν πολύ βάρβαρα πτυχία παιδιά κ οι βάσεις εκεί θα είναι στα ταρταρα!! Ακόμη κ μια στο εκατομμύριο να μην βρεθούν θα καλυφθούν από την Α όπως αναφέρει κ η προκήρυξη... Ναι η Λάρισα έχεις τις περισσότερες αιτήσεις κ σήμερα που πήγα εγώ να καταθέσω ήταν αρκετά άτομα.. αν εξετάσεις οι 5 κοιμόντουσαν στο τραπέζι 2 παιδιά ένα αγόρι μια κοπέλα τατουαζ σε καρπό κ ένας πολύ πολύ αρκουδιαρης... γενικότερα δεν υπάρχουν πολλά μόρια.. Υπάρχουν καλά απολυτηρια πχ του τύπου 16 κ 17 αλλά όχι ότι μοριοδοτητε από στρατό κ διπλώματα.. κύριος έχουν 16 ένα lower κ άμα 1 στους 5 δίπλωμα μηχανής αυτοκινήτου.
Αν βγει κ του λιμενικού εννοείτε ότι θα είναι καλύτερα. αλλα. μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κ τα άτομα που περιμένουν μόνο αυτή κ είναι έτοιμη μόνο για του λιμενικού.. Κ είναι αρκετοί λόγο των λίγων θέσεων που υπάρχει..
Όπως και να έχει βασιλικη Κάνε τα χαρτιά σου όλοι πρέπει να τα κάνουν ανεξαρτήτως πόσα μαζεύεται διότι θα κοπούν πάρα πολλοί ψυχοτεχνικα ιατρικά ακόμα και αθλητικά εγώ πιστεύω ότι θα μπουν όλοι οι 360 επιλαχών
Vasiliki έγραψε: Με αυτά τα παραδειγματα που εδωσες ίσως είμαι σε καλό δρόμο.
Εδώ μάγκες θα διαφωνήσω μαζί σας αν και η αλήθεια είναι ότι για πολλούς συναδέλφους οι γυναίκες είναι ανεπιθύμητες. Υπαρχουν γυναίκες που δείχνουν ζήλο και μπορούν να είναι πολύ παραγωγικές και να προσφέρουν στην δουλειά μας συνεπώς προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει χώρος και για το άλλο φύλο. Οσο για τα γραφεία ουκ ολίγοι είναι εκείνοι που παρακαλάνε για μια τέτοια θέση και είναι ντροπή ειδικά όσοι δεν έχουν κάποια αιτιολογία (πχ τραυματισμό η κάποια ασθένεια) που και στην τελική το να το επιδιώξει μια γυναίκα δεν το βρίσκω τόσο παράλογο ειδικά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις (πχ μητρότητα) και σκεφτείτε το παραπάνω να είχατε την σύζυγό η την σύντροφό σας μιας που έτσι και αλλιώς έχουμε και πάρα πολλά ζευγάρια στο σώμα. Ολα αυτά βέβαια επαναλαμβάνω είναι η άποψη Βασιλική κάνε τα χαρτιά σου και καλή επιτυχία!
Πιστεύω α κατηγορία αφού πέρνεις 1200+360 1560 θα φτάσει σειρά μαζί με επιλαχών να συμπληρώσουν μέχρι 1850 κάπου εκεί.. θα κοπούν αρκετοί.. Κ με αυτά που άκουγα σήμερα αν έκοβαν κ για λογο βλακείας θα πήγαινε ακόμη πιο πολύ
Στο τμήμα της πόλης μου τα περισσότερα μόρια τα συγκεντρώνει μια υποψήφια με 2800 μόρια. Από κει κ πέρα 1-2 με 2700+ και όλοι οι υπόλοιποι κάτω από 2600. Σας μεταφέρω ότι Μ είπε ο πατέρας Μ που είναι στο σώμα και ρώτησε τον αξιωματικό σήμερα!
Το αντίθετο θα γίνει. Αυτοί με τα πολλά μόρια θα μπουν ΕΦ τώρα και οι βάσεις για λιμενικο και 250 υεφκκ εξωτερικους θα πέσει. Τα αποτελέσματα των ΕΦ παίζει να βγουν και οι αιτήσεις στο λιμενικο να μην έχουν κλείσει ακόμα.
Slade7 έγραψε: Όπως και να έχει βασιλικη Κάνε τα χαρτιά σου όλοι πρέπει να τα κάνουν ανεξαρτήτως πόσα μαζεύεται διότι θα κοπούν πάρα πολλοί ψυχοτεχνικα ιατρικά ακόμα και αθλητικά εγώ πιστεύω ότι θα μπουν όλοι οι 360 επιλαχών
Κ οι 360 επιλαχόντες πιστεύεις θα μπούνε... Γ πόλλα άτομα τ δύσκολο είναι να πιάσουν τ μόρια από εκεί κ πέρα τι βύσμα παίζει στα ψυχοτεχνικα αθλητικά ιατρικά κλυπ δεν πάει ο νου σ.. κ μην μ πεις π τ ξέρω.. τ είδα π όταν έδινα πανελλαδικές αλλά κ από γνωστούς μ π μπήκαν εφ... φυσικά κάποιοι επιλαχόντες θα πάνε δεν το συζητάμε
Σωτηρης έγραψε:] Εδώ μάγκες θα διαφωνήσω μαζί σας αν και η αλήθεια είναι ότι για πολλούς συναδέλφους οι γυναίκες είναι ανεπιθύμητες. Υπαρχουν γυναίκες που δείχνουν ζήλο και μπορούν να είναι πολύ παραγωγικές και να προσφέρουν στην δουλειά μας συνεπώς προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει χώρος και για το άλλο φύλο.
Οσο για τα γραφεία ουκ ολίγοι είναι εκείνοι που παρακαλάνε για μια τέτοια θέση και είναι ντροπή ειδικά όσοι δεν έχουν κάποια αιτιολογία (πχ τραυματισμό η κάποια ασθένεια) που και στην τελική το να το επιδιώξει μια γυναίκα δεν το βρίσκω τόσο παράλογο ειδικά όταν το απαιτούν οι περιστάσεις (πχ μητρότητα) και σκεφτείτε το παραπάνω να είχατε την σύζυγό η την σύντροφό σας μιας που έτσι και αλλιώς έχουμε και πάρα πολλά ζευγάρια στο σώμα. Ολα αυτά βέβαια επαναλαμβάνω είναι η άποψη Βασιλική κάνε τα χαρτιά σου και καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ πολύ κ εύχομαι σε όλους να τους έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμούν. Κ ελπίζω όσοι μπουν να το αξίζουν.