Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά δεν μπορώ να ακούω βλακειες οτι από ειδικός φρουρός δεν μπορείς να μπεις ματ η υμετ ενοιτε πως μπορείς εχω τον. φιλο μ υμετ και έχει ειδικους φρουρους αν είσαι μάχιμος με σχολια και πολεμικες τεχνες σε προτινουν για πιο μαχιμα σωμάτα
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Ρε Θάνο μέχρι πριν λίγες ώρες ρωτουσες αν γίνεται. Και τώρα δεν μπορείς να ακούς βλακειες ότι δεν γίνεται να μπούνε ΕΦ στα ματ. Λες και μας έλεγες εσύ ότι γίνεται και μεις λέγαμε το αντίθετο.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αδερφέ ρώτησα και έμαθα και μιλήσα προχτες με φιλο μ παλιο απο την σχολη του μμα που ήταν στρατό και 2 πολεμους Ιράκ και βοσζνια που απλα τον έκαναν μεταταξη αστυνομία λογο που ήταν κομάντο και τώρα ειναι αστυφύλακας εκαμ και στην παλιά δελτα αν είσαι μάχιμος σε βάζουν σε μαχιμες υπηρεσιες δεν ενμοω να είσαι φουσκοτος εννοω να εχεος γνώση και σχολεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Papanikos έγραψε:Καλημερα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω Σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν κάνουμε εμείς τις εξετάσεις από μόνοι μας παίρνοντας το δελτίο Υγειονομικής εξέτασης η μας στέλνει η υπηρεσία σε συγκεκριμένο νοσοκομείο να γίνουν εξετάσεις; Αν όχι Μπορείτε να μου πείτε Από που παραλαμβάνουμε το δελτίο για τις υγειονομικές εξετάσεις αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ!

Ρε μην ρωτάς τα ίδια τα ίδια, τράβα διάβασε την προκήρυξη μας ζάλισες ή βρες στο φόρουμ το θέμα του 2011 για τις ιατρικές εξετάσεις, αμάν πια με τους καθυστερημένους.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά δεν μπορώ να ακούω βλακειες οτι από ειδικός φρουρός δεν μπορείς να μπεις ματ η υμετ ενοιτε πως μπορείς εχω τον. Φιλο μ υμετ και έχει ειδικους φρουρους αν είσαι μάχιμος με σχολια και πολεμικες τεχνες σε προτινουν για πιο μαχιμα σωμάτα
Όσο είσαι Ειδικός Φρουρός δεν μπορείς να πας στην ΥΑΤ και στην ΥΜΕΤ. Μετά όταν γίνεις Αστυφύλακας μπορείς.

Πάνε Αστυφύλακες μόνο, είτε Ανακριτικοί, είτε μη Ανακριτικοί. Μπορεί να έχεις δει βλαχοδιμοιρίες και να σου φαίνεται ότι είναι ΥΜΕΤ.

Σαν ΕΦ μπορείς να τοποθετηθείς σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Σίγουρα μπορούν να στο πουν και παιδιά που είναι μέσα.

Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα με μάχιμους και πολεμικές τέχνες, με την καλή έννοια. Ναι σίγουρα θα υπάρχουν ειδικά στην ΥΑΤ παιδιά που είναι γυμνασμένα, θα ξέρουν πολεμικές τέχνες. Όμως γενικά η ΔΑΕΑ δεν έχει κόσμο, δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο αριθμός των Αστυνομικών σε κάθε διμοιρία έχει μειωθεί ιδιαίτερα σε σχέση με το παρελθόν, έχουν μειωθεί και οι διμοιρίες. Με λίγα λόγια η ΔΑΕΑ "παρακαλάει" για κόσμο.

Θανος2468 έγραψε:Αδερφέ ρώτησα και έμαθα και μιλήσα προχτες με φιλο μ παλιο απο την σχολη του μμα που ήταν στρατό και 2 πολεμους Ιράκ και βοσζνια που απλα τον έκαναν μεταταξη αστυνομία λογο που ήταν κομάντο και τώρα ειναι αστυφύλακας εκαμ και στην παλιά δελτα αν είσαι μάχιμος σε βάζουν σε μαχιμες υπηρεσιες δεν ενμοω να είσαι φουσκοτος εννοω να εχεος γνώση και σχολεία

Φίλε μου, με όλη την καλή διάθεση. Αυτό δεν γίνεται, είναι σχεδόν όλο ψέμα.

Μετάταξη στην Αστυνομία δεν γίνεται να πάρεις και στην ΕΚΑΜ μπορείς να πας μόνο όταν γίνει Σχολείο προεπιλογής και φυσικά είσαι επιτυχών.

Δεν θα μιλήσω για πολέμους, αλλά όποιο μα όποιο Σχολείο των Ενόπλων Δυνάμεων να έχεις περάσει, μετά την πρόσληψη σου στην Αστυνομία δεν μετράει καθόλου. Άλλο η Αστυνομία, άλλο ο Στρατός.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τι δουλεια εχουν ρε Θανο τα σχολεια που περασες στην ιδιωτικη σου ζωη; Επειδη κανετε πολεμικες τεχνες νομιζετε θα σας πανε να δερνετε; Και γω εχω βγαλει 2 σχολεια προστασιας επισημων στο Ισραηλ, αμα ειναι να με πανε αμεσως στην ασφαλεια του Πρωθυπουργου! Απο τωρα ψαχνετε σε ποιες υπηρεσιες θα πατε, ποτε θα παρετε μεταθεση, ποσα ειναι τα λεφτα κλπ. Σιγα σιγα, στην ωρα τους ολα!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδιά αυτοί που σας λέω είναι 2 3 Δεν λέω ότι το κάνουν όλοι! Και υπάρχουν ειδικοι φρουροι στην υμετ για να καταλάβεις φιλος μ είναι στην υμετ στον Τσίπρα Αγίας Γλυκερίας και εγώ μένω δίπλα και έχει ειδικό φρουρο βαρδια μαζι ! Τώρα τι να σ πω με βισμα χωρίς ειναι! Εγώ συζήτηση κανω δεν προτρέχω και όταν μιλάς για δουλειά ενοιτε θα πρέπει να ξέρεις τ λευτα περνεις ωραρια και όλα δεν ειμαι παιδακι 18 χρονον να παω όπου νανε για την καυλα ! Έχω την δουλειά μ νοσιλευτης και συγκρίνω παντα γτ εχω οικογενια και σπιτι Οπότε δεν μπορώ να ακούω κατσε να μπείτε και μετά θα δείτε ! Αυτό πες το σε έναν 28χρονον που μένει με την μαμά του και τον μπαμπά του και δουλεύει σε καφετέρια 3 μεροκάματα για τα τσιγάρα του
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Καλημερα σε ολους με 2600 εχω ελπιδες να ειμαι μεσα;
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Στην Α κατηγορια
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από basayevgr »

Θανος2468 έγραψε:Παιδιά αυτοί που σας λέω είναι 2 3 Δεν λέω ότι το κάνουν όλοι! Και υπάρχουν ειδικοι φρουροι στην υμετ για να καταλάβεις φιλος μ είναι στην υμετ στον Τσίπρα Αγίας Γλυκερίας και εγώ μένω δίπλα και έχει ειδικό φρουρο βαρδια μαζι ! Τώρα τι να σ πω με βισμα χωρίς ειναι! Εγώ συζήτηση κανω δεν προτρέχω και όταν μιλάς για δουλειά ενοιτε θα πρέπει να ξέρεις τ λευτα περνεις ωραρια και όλα δεν ειμαι παιδακι 18 χρονον να παω όπου νανε για την καυλα ! Έχω την δουλειά μ νοσιλευτης και συγκρίνω παντα γτ εχω οικογενια και σπιτι Οπότε δεν μπορώ να ακούω κατσε να μπείτε και μετά θα δείτε ! Αυτό πες το σε έναν 28χρονον που μένει με την μαμά του και τον μπαμπά του και δουλεύει σε καφετέρια 3 μεροκάματα για τα τσιγάρα του

Θάνο αυτά που προσπαθούνε να σου πουν τα παιδιά παραπάνω είναι ότι όσο είσαι ειδικός φρουρός δεν έχεις πολλές επιλογές στο να πας όπου θέλεις. Έχεις επιλογές όταν γίνεις αστυφύλακας και μετά.. τώρα αν έχεις κάποιο βύσμα χοντρό, ε φυσικό και λογικό είναι να σε βάλουν όπου θες.. κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.. απλά μιλώντας πάντα για πραγματικές καταστάσεις χωρίς βύσματα, οι επιλογές για τα πρώτα χρόνια είναι περιορισμένες.

Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από basayevgr »

Νικ1992 έγραψε:Καλημερα σε ολους με 2600 εχω ελπιδες να ειμαι μεσα;

Ίσως σαν επιλαχόν αλλά χλωμό το βλέπω...

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Νικ1992 έγραψε:Καλημερα σε ολους με 2600 εχω ελπιδες να ειμαι μεσα;

Έχεις πολλές ναι!

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Θανο αν δεν εισαι Αθηναιος, ζημιωμενος θα βγεις αφου θα μετακομισεις αθηνα. Πιο παλια ελεγες οτι το γουσταρεις πολυ και τωρα λες δε παω οπου να ναι. Παιδια σκεφτειτε καλα αν το θελετε, μη παραιτειστε μετα και εχετε φαει τη θεση καποιου αλλου! Εγω προσωπικα αν μπω ειδικος φρουρος θα παιρνω πολυ λιγοτερα λεφτα απο τι παιρνω τωρα! Ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ερώτηση για όποιον το έκανε.. Όταν πάμε να καταθέσουμε τα χαρτιά κ για τι δίπλωμα πάμε βεβαίωση... έγραφε στην προκυρηξη ότι πρεπει να κάνουμε κ μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα το πάμε όταν βγει το πρωτότυπο... Την υπεύθυνη δήλωση μας την κάνουν εκεί η την πάμε εμείς?;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Τις υπεύθυνες δηλώσεις και την αίτηση τις δίνουν στο τμήμα ξανθε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες