Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλημέρα παιδιά εκανα τα χαρτιά μου 10 λεπτά υπόθεση είναι η τριτεκνια μετραει κανονικα καλη επιτυχία σε όλους ο αξιωματικός μ είπε εισαι και γυμνασμένος τετια παιδιά θελουμε χαχαχα πολυ ευγενικοί
Όλο μιλάτε μιλάτε μιλάτε όλοι θέλουν την προκήρυξη στα μέτρα τους όλοι νομίζουν οτι είναι καλύτερού από κάποιον άλλον όλοι έχετε αντιρρήσεις και απαιτήσεις και έρχομαι και ρωτάω πως θα ανταπεξελθετε σε ένα σωμα στο οποίο υπάρχει ιεαραρχια και θα σας λένε τι να κάνετε χωρίς να είστε σε θέση να μιλάτε είναι δεν είναι σωστό αυτό που σας λένε άλλα και στον στρατό δεν μάθατε τίποτα τσοκοφανταρα μια ζωη, σοκολατα και κρουασαν απ το μηχάνημα έξω στους θαλάμους μαζι και κάτι ΕΔ που νομίζουν οτι επειδή κάνανε άλμα θα πέσουν στις ταράτσες στα Εξάρχεια με φούμο και Μ4. Θελουν να μπουν ατομα που κανουν ΦΛΕΞ τα μορια τους φαντάσου να πάρουν όπλο και σήμα την γαμ. Ησαμε παιδιά! Ενα παλικάρι που έφτιαξε το πολ και καλά έκανε μην δίνετε σημασία όμως πολλοί ψηφίζουν κακοπροεραιτα μαγκες για να σας ριξουν. Οσο για τους τριτεκνους και τους πολυτεκνους θα επρεπε να παιρνουν τα μορια εφορου ζωης αλλα να υπαρχει ποσοστο οπως στς πανελληνιες τυπου 15% πολυτεκνοι 8% τριτεκνοι. Φιλικα παντα.
4.380 Μοριά πιστεύω η απο τους τελευταιους η επιλαχών.
4.380 Μοριά πιστεύω η απο τους τελευταιους η επιλαχών.

Καλή επιτυχία Θάνο.. Για πες μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης έγραφε το Ι σου πάνω;
Ο. Π. Κ. Ε
Δες κάποιο λάθος έκανες...4380 μόρια ούτε ο στρατηγός δεν έχει χαχχα
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Δες κάποιο λάθος έκανες...4380 μόρια ούτε ο στρατηγός δεν έχει χαχχα
Πλάκα κάνω αγορινο μου για τα μόρια. Καλή επιτυχία!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Dea Τις σποντες σου αλλου. Δεν με ξερεις δεν σε ξερω. Τα αλματα ασε να ξερω εγω που τα εκανα. 

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Dea Τις σποντες σου αλλου. Δεν με ξερεις δεν σε ξερω. Τα αλματα ασε να ξερω εγω που τα εκανα.![]()
Εκτος οτι εγραψα γενικα για ολους εσας τους τσοκο αλλα μιας και αναφερθηκες σε μενα να σου απαντησω οτι δεν με ενδιαφερει καθολου που εκανες τα αλματα ουτε την προκυρηξη επισης ουτε τι αλματα ηταν ουτε απο που, δεν σε ξερω και ουτε θελω να σε μαθω.
Όσοι είστε από Βόλο, οι αιτήσεις από αύριο...
Ναι πήγα χτες και τ ξαναεβγαλα με γιοτα το θέλουν και το απολυτήριο ήθελε και τ γνήσιο οτι νανε
Καλή επιτυχία Θάνο είσαι καλό παιδι μακάρι να μπειςΘανος2468 έγραψε: Καλημέρα παιδιά εκανα τα χαρτιά μου 10 λεπτά υπόθεση είναι η τριτεκνια μετραει κανονικα καλη επιτυχία σε όλους ο αξιωματικός μ είπε εισαι και γυμνασμένος τετια παιδιά θελουμε χαχαχα πολυ ευγενικοί
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Και εγω μόλις πήρα το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης στα χέρια μου,δεν γραφει το Ι πουθενά, θα πρέπει να πάω να βγάλω άλλο;
Π. Φ 344
Καλημέρα σήμερα πήγα και πήρα το χαρτί από το Ρουφ, σαν μανιτάρια ξεφύτρωναν η δόκιμοι ειδικών δυνάμεων πολλά τα μορια. Η βάση γνώμη μου πάνω από 2800. Κατέθεσα και όλα τα έγγραφα στο ΑΤ 10 λεπτά υπόθεση όλοι πολύ ευγενικοί. Καλή επιτυχία σε όλους.
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Υπαρχει περιπτωση να δωσει παραταση στις αιτησεις?
Δημήτρη όχι δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση κ δεν νομίζω να έγινε κ ποτέ!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 10 επισκέπτες