Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Εγώ βλέπω να φευγετε από τις παραλίες Κ να τρέχετε στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αρα λετε οτι θα περιμενουν τις προσληψεις για να ξαναφτιαξουν τη Δελτα; Αυτο σημαινει οτι παει για το 2020 αυτο αφου τοτε θα ειναι ετοιμοι οι 1500 ειδικοι φρουροι! Εγω πιστευω οτι θα παρουν καμια 100αρια ατομα απο τα Ματ και απο τα επισημα που θα γινει επανεξεταση των φρουρουμενων ευπαθων στοχων! Με 150-200 ατομα μια χαρα φτιαχνεις προσωρινα τη Δελτα.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Όχι δεν θα πάει για το 20'. Ισα ίσα το αντίθετο θα την φτιάξουν άμεσα διότι δεν χρειάζεται πολύς κόσμος, ειδικά αν δώσουν και κανένα επίδομα όπως αυτό των ΜΑΤ σαν κίνητρο εκεί να δεις πόσοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Τώρα από πού θα τραβήξει προσωπικό άγνωστο.
Άβαταρ μέλους
fanis96
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από fanis96 »

Και εγώ παίδες μέσα στον Αυγούστο βλοεω να βγαίνει η προκήρυξη.. Όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά!!
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Σωτηρης έγραψε:Προσωπικά εκτιμώ εντός του 20' θα βγείτε από την σχολή για τον πολύ απλό λόγο σαν νεοπροσληφθεντες να μην δικαιουστε άδεια. Μηχανες δεν υπάρχουν για να εκτελέσετε υπηρεσία, αυτό το ξεχνάτε. Ειναι πάρα πολλές οι ακινητοποιημένες. Μονο αν εγκριθεί κάποιο κονδύλι και επισκευάσουν ορισμένες μπορεί να γίνει δουλειά αλλιώς και να σας φέρουν όπως έχω ξανά γράψει είμαι περίεργος να δω με τι μηχανές θα βγείτε. Οσο για την ΔΕΛΤΑ κύριοι μέσα σε μια νύχτα μπορεί να συσταθεί. Χρειαζονται το πολύ 300 άτομα. Δεν απαιτείται κανένα τρελό νούμερο.
Σωτήρη από ότι γνωρίζω όσοι περάσουν θα πάνε για δύο μήνες σε Α. Τ ως Δοκιμοι για πρακτική, οπότε υπάρχει χρόνο να λυθούν τα υπόλοιπα θέματά.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

η ομάδα ζητα, δελτα και Δίας ένα είχαν ίδιες αρμοδιότητες;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ρε παιδες εγω να ρωτησω κατι αλλο! Τους 2 μηνες που κανεις την πρακτικη σου και πληρωνεσαι σαν δοκιμος υπαρχει καποιος κιτωνας που μπορεις να μεινεις; Η πρεπει να νοικιασεις; Γιατι με τον μισθο του δοκιμου δυσκολα να νοικιασεις!
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχει κλείσει ο προϋπολογισμός του 2020, και εκεί μέσα δεν έχουν συμπεριληφθεί εφ κλπ, οπότε δεν ξέρω πώς θα τους πάρει, αν πάρει θα είναι Αύγουστο του 20 μέσα στον προϋπολογισμό του 21
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Και τότε πως ζήτησε από τον Χρυσοχοΐδη να κάνει τις προσλήψεις εντός 6μηνου;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Wolver 2 μηνες ειναι, κουτσα στραβα θα βγουν! Ουτως η αλλως οσοι δεν ειστε αθηναιοι θα νοικιασετε ετσι κι αλλιως!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατι τοσο σιγουρο ειναι οτι μετα την πρακτικη θα μεινει αθηνα; μπορει να τον στειλουν θεσσαλονικη πχ.. η οχι; σ οριζουν 1 χρονο κ μετα βγαινει η μεταθεση; ειτε μακρυα ειτε κοντα

Αν κ για το 2μηνο εχει καταλληματα η αστυνομια.. εκτος αν δηλωσεις κατοικια που για ευνοητους λογους κρατους κ κοστους δεν θα σου δωσουν!!!

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ρώτησα γιατί και ο πατέρας μου σαν δόκιμος έμενε σε καταλύματα της αστυνομίας, απλά ήθελα να δω αν έχει αλλάξει κάτι! Γτ αυτούς τους 2 μήνες π θα μείνεις στον δρόμο; Εννοείται πως μετά αφού πληρώνεσαι κανονικά θα νοικιάσεις!
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

wolver έγραψε:Ρε παιδες εγω να ρωτησω κατι αλλο! Τους 2 μηνες που κανεις την πρακτικη σου και πληρωνεσαι σαν δοκιμος υπαρχει καποιος κιτωνας που μπορεις να μεινεις; Η πρεπει να νοικιασεις; Γιατι με τον μισθο του δοκιμου δυσκολα να νοικιασεις!

Αν εννοείς τους μήνες τις εκπαίδευσης είναι 4..2 μήνες θεωρεία στην σχολή τις Κομοτηνής και δύο μήνες πρακτική σε κάποιο τμήμα της Αθήνας.. Κομοτηνή θα μένεις στη σχολή εννοείτε.. Και κ ο μισθός σου θα είναι γύρο στα 400.. τα οποία στις τελευταίες προκηρύξεις τα έπαιρναν αναδρομικά.. Δε γινόταν να τα παίρνουν κάθε μήνα..

Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Ρε παιδιά έχω μια ερώτηση Πόσα μόρια πρέπει να έχει κάποιος ώστε να έχει πιθανότητες για ε. Φ. ;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Να ρωτησω κατι; κανεις την πρακτικη σου 2 μηνες σε ενα τμημα πχ στην αθηνα.. μετα σου ερχεται μεταθεση απο την πρακτικη σου που θα πας; η παραμενεις εκει; δλδ μπορει απο αθηνα να σε στειλουν θεσσαλονικη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες