Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Laskaris έγραψε:Liontarina Μακράν το πιο δύσκολο σημείο στα αθλήματα Ε. Δ. είναι οι 10 έλξεις. Ο μέσος ανδρας σε καμία περίπτωση δεν βγαζει 10 strict έλξεις με ανοιχτή λαβή. Είδα ανδρες στις καταδρομές απο 2-3 έλξεις να βγάζουν 6-7 μετά από δύο μήνες αλλά 10 με τίποτα. Χρειάζεται να έχεις ένα υπόβαθρο αλλιώς δεν... Μιλάμε για strict πάντα οχι kipping και partials.
Και εγώ για αυστηρές μιλάω (πηγούνι πάνω από τη μπάρα και τεντωμένοι αγκώνες στο κατέβασμα) και λαβή οι παλάμες να κοιτάνε προς τα έξω. Κανονικές όχι σαν αυτές που κάνουν στ κροσφιτ. Τεσπα εγω είπαμε δεν είμαι η μέση κοπέλα, αλλά ένας άντρας μπορεί πολύ πιο εύκολα να τις κάνει από εμένα. Όποιος προσπαθήσει θα τ καταφέρει. Ούτε εγώ γεννήθηκα να μπορώ να κάνω έλξεις κτλ, αλλά γεννήθηκα με γονίδια για 169 και όχι 170 και αυτό με κάνει ακατάλληλη. ΕικόναΕικόναΕικόνα

!

Δημοσίευση από ! »

Κοιτάξτε γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει με τους λαθρομετανάστες, όσοι θα είστε στο σώμα να τους στέλνετε πίσω χτες...

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

παιδιά με 18,3 απολυτήριο Β2 αγγλικά και δίπλωμα ταχύπλοου ποσά μόρια βγάζω ; ευχαριστώ!
Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

για την γενική σειρά αναφέρομαι
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ARN »

Εσύ πως θα κάνεις τα χαρτιά σου εφόσον είσαι 1,69; Στους Ε. Φ τους κόβανε κατευθείαν στην υψομετρηση και δεν τους άφηναν να κάνουν τα χαρτιά

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

ARN έγραψε:Εσύ πως θα κάνεις τα χαρτιά σου εφόσον είσαι 1,69; Στους Ε. Φ τους κόβανε κατευθείαν στην υψομετρηση και δεν τους άφηναν να κάνουν τα χαρτιά

169.7 είμαι και έχω κοπεί από υψομετρηση σε παλιό διαγωνισμό.

Άλλη φορά σε άλλο διαγωνισμό έχω μετρηθεί 170 και έχω περάσει. Αναλόγως την ώρα είναι.

Επίσης ποιος σου είπε ότι θα κάνω αίτηση?

Και άμα κάνω είναι δικό μου θέμα και δεν νομίζω να σου πέφτει και λόγος.

jimis

Δημοσίευση από jimis »

Laskaris έγραψε:Liontarina Μακράν το πιο δύσκολο σημείο στα αθλήματα Ε. Δ. Είναι οι 10 έλξεις. Ο μέσος ανδρας σε καμία περίπτωση δεν βγαζει 10 strict έλξεις με ανοιχτή λαβή. Είδα ανδρες στις καταδρομές απο 2-3 έλξεις να βγάζουν 6-7 μετά από δύο μήνες αλλά 10 με τίποτα. Χρειάζεται να έχεις ένα υπόβαθρο αλλιώς δεν... Μιλάμε για strict πάντα οχι kipping και partials.

γιατι τοσο δυσκολα αθληματα ουτε στους εποπ εδ δεν εχουν τετοια ορια

Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Καλημέρα για την αίτηση έμαθε κάποιος κάτι;
Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Εννοείται ότι ένας άντρας μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ πιο εύκολα απλά η συγκεκριμένη επίδοση απέχει πάρα πολύ από την φυσική κατάσταση του "μέσου" άντρα. Στα σχολεία ειδικών δυνάμεων όπως το ΣΒΕΑ το όριο ειναι 6 έλξεις. Αλλά τέλος πάντων πιστεύω ότι όποιος το ήθελε πολύ και προετοιμαστηκε καταλλήλως δεν θα κολλησει στις 10 έλξεις. Χρόνος υπήρχε άλλωστε. Τώρα σχετικά με το όριο ύψους αν και με συμφέρει το συγκεκριμένο όριο οπως και τους περισσότερους αντρες, η αληθεια ειναι οτι αποτελεί αδικία για τις γυναίκες διότι υπερβαίνει τον μέσο όρο υψους για τον γυναικείο πληθυσμό στην Ελλάδα κατά 6 πόντους. Προσωπικά Θεωρώ το 1.65 ορθότερο οριο.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ARN »

Liontarina έγραψε:
ARN έγραψε:Εσύ πως θα κάνεις τα χαρτιά σου εφόσον είσαι 1,69; Στους Ε. Φ τους κόβανε κατευθείαν στην υψομετρηση και δεν τους άφηναν να κάνουν τα χαρτιά

169.7 είμαι και έχω κοπεί από υψομετρηση σε παλιό διαγωνισμό.

Άλλη φορά σε άλλο διαγωνισμό έχω μετρηθεί 170 και έχω περάσει. Αναλόγως την ώρα είναι.

Επίσης ποιος σου είπε ότι θα κάνω αίτηση?

Και άμα κάνω είναι δικό μου θέμα και δεν νομίζω να σου πέφτει και λόγος.

Χαλάρωσε λίγο, είναι και η αδερφή μου ίδια περίπτωση με εσένα, ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος.

Geor

Δημοσίευση από Geor »

Να μην το προσπαθήσεις καν!
Αλεξιος

Δημοσίευση από Αλεξιος »

Παιδια παιρνω στο ρημαδι το υπουργειο να ρωτησω τελικα για την αιτηση και δεν το σηκωνει κανενας; Εχετε δοκιμασει εσεις να τους κανετε κανα τηλεφωνο; Το εχουν σηκωσει ποτε;

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς να αγχώνεστε τόσο για την αίτηση; Έχουμε μπροστά μας 25 μέρες περίπου για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Μέχρι τότε θα έχει βρεθεί η άκρη με την αίτηση μην αγχώνεστε από τώρα τόσο.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς για να αγχώνεστε τόσο για την αίτηση; Έχουμε μπροστά μας σχεδόν 25 μέρες μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης μην αγχώνεστε από τώρα τόσο.
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Laskaris έγραψε:Εννοείται ότι ένας άντρας μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ πιο εύκολα απλά η συγκεκριμένη επίδοση απέχει πάρα πολύ από την φυσική κατάσταση του "μέσου" άντρα. Στα σχολεία ειδικών δυνάμεων όπως το ΣΒΕΑ το όριο ειναι 6 έλξεις. Αλλά τέλος πάντων πιστεύω ότι όποιος το ήθελε πολύ και προετοιμαστηκε καταλλήλως δεν θα κολλησει στις 10 έλξεις. Χρόνος υπήρχε άλλωστε. Τώρα σχετικά με το όριο ύψους αν και με συμφέρει το συγκεκριμένο όριο οπως και τους περισσότερους αντρες, η αληθεια ειναι οτι αποτελεί αδικία για τις γυναίκες διότι υπερβαίνει τον μέσο όρο υψους για τον γυναικείο πληθυσμό στην Ελλάδα κατά 6 πόντους. Προσωπικά Θεωρώ το 1.65 ορθότερο οριο.

νομιζω πως τα chin ups ειναι ποιο ευκολα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες