Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Ερώτηση η κατάταξη γίνεται από το νέο έτος η πιο συντομα;
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς πόσο καιρό θα πάρει για να βγούν τα αποτελέσματα μετά τις 18 δηλαδή,10;20 μέρες; Και επίσης μετά την υψομετρηση οι υπόλοιπες διαδικασίες ξεκινάνε αμέσως μετά η όχι; Ευχαριστώ.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Η απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται ένα μήνυμαακριβώς πριν το δικό σου Ερωτημα.Markos έγραψε:Αν έχεις μόνο proficiency στα αγγλικά ή γαλλικά τι γίνεται; μοριοδοτείται επιπλέον εκτός από βασικό προσόν;
Ναι νωρίτερα για να προλάβουν να τους βγάλουν έτοιμους για νησιάGio92 έγραψε: Ερώτηση η κατάταξη γίνεται από το νέο έτος η πιο συντομα;
10 μέρες θα είναι οι πίνακες έτοιμοι, η διαδικασία συνολικά θα διαρκέσει 1 μήνα310LELE έγραψε: Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς πόσο καιρό θα πάρει για να βγούν τα αποτελέσματα μετά τις 18 δηλαδή,10;20 μέρες; Και επίσης μετά την υψομετρηση οι υπόλοιπες διαδικασίες ξεκινάνε αμέσως μετά η όχι; Ευχαριστώ.
Παιδια καλησπερα και παλι.. ειδα οτι αργησε να περαστει το μηνυμα και δεν ειδα καποια απαντηση οποτε θεωρησα πως ισως δεν εθεαθη.. το παραθετω ξανα καθώς καποια σαφη απαντηση στα ανωθεν θα ηταν πολυ βοηθητικη ευχαριστω!!Βαγγέλης έγραψε:Παιδια καλημέρα! Κάποιες ερωτήσεις.. Αρχικά την αίτηση την βρίσκουμε από τις τελευταίες σελίδες της προκύρηξης; (Ρωτάω γιατί επάνω γράφει υπόδειγμα), δεύτερον η φωτογραφία που κολλάμε πάνω στην αίτηση είναι κανονική η τύπου διαβατηρίου και επισυνάπτουμε τις άλλες δύο ξεχωριστα; Και κάτι ακόμα.. άδεια οδήγησης αυτοκινήτου δεν μοριοδοτείται ωστόσο αναγράφουμε οτι υπάρχει με ημερομηνία εκδοσης και λήξης κανονικα και επισυναπτουμε δικαιολογητικο ή ισχυει μονο για τις κατηγορίες Δ κ Ε;
Και κατι τελευταίο.. πότε περίπου υπολογίζετε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες υψομέτρησης υγειονομικών και αθλήματα; (Στο περίπου πάντα)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 54
Όντως για την αίτηση αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας πει.. εγώ κατέβασα μια από το workenter αλλά γράφει επάνω αριστερά υπόδειγμα.. ισχύει η όχι;
Κάντε καμία προπόνηση και αφήστε τις ανούσιες συζητήσεις...
Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα μόρια έχω;
Απολυτήριο Λυκείου:16.6, Πτυχίο ΑΕΙ, Πτυχίο Η/Υ, Αγγλικά Β2, Λοχίας Ειδικών Δυνάμεων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απολυτήριο Λυκείου:16.6, Πτυχίο ΑΕΙ, Πτυχίο Η/Υ, Αγγλικά Β2, Λοχίας Ειδικών Δυνάμεων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορεί κάποιος από αστυνομία (εφ) να δώσει για λιμενικό;
καλησπέρα σας για τους λιμενοφυλακες το πτυχίο αεί δίνει μόρια ξέρετε αν το μεταπτυχιακό δίνει μόρια η οχι και αν ναι που συμπληρώνεται στην αίτηση παρακαλω; σας ευχαριστώ πολυ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Όχι Χριστίνα το μεταπτυχιακό δεν δίνει μόρια στους λφ. Μόνο στους σημαιοφόρους δίνει επιπλέον 200.Xristinab έγραψε:καλησπέρα σας για τους λιμενοφυλακες το πτυχίο αεί δίνει μόρια ξέρετε αν το μεταπτυχιακό δίνει μόρια η οχι και αν ναι που συμπληρώνεται στην αίτηση παρακαλω; σας ευχαριστώ πολυ
Είσαι; Ή πέρασες στους επιτυχόντες;george έγραψε: Μπορεί κάποιος από αστυνομία (εφ) να δώσει για λιμενικό;
Είμαι επιτυχών στους εφ αλλά πιο πολύ θέλω λιμενικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες