Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 128
Ναι αυτή η χώρα πάει μπροστά.. Αφού πήρε όλους τους επιλαχόντες με 10 απολυτηριο ο συριζα, τον έπιασε ο πόνος μετά να παρει πτυχιούχους μουσικούς για την μπάντα του ΛΣ που πανε απευθείας στο υπουργείο με μετάθεση, και να δώσει 120 μόρια σε οποιοδήποτε πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ.
Ρε θα μας τρελανετε εδώ μέσα?
Πιο φωτογραφικη δεν γινόταν να βγει.
Να πάρεις μόρια επειδή τελείωσες δηλαδή φυτική παραγωγή που μπήκες με 4.500 μόρια?
Οι μόνες σχολές που θα έπρεπε να δίνουν μόρια για ΛΦ είναι του εμπορικού ναυτικού.
Παλι καλά θα τροποποιηθεί και δεν πρόκειται να βγει έτσι.
Μην βάλει κυρίους και επικουρικους πίνακες, και να προηγούνται οι εμποροπλοιαρχοι μόνο... Γιατί βλέπω να κλαίνε με μαύρο δάκρυ μετά τα παιδιά του πολυτεχνείου.
Ρε θα μας τρελανετε εδώ μέσα?
Πιο φωτογραφικη δεν γινόταν να βγει.
Να πάρεις μόρια επειδή τελείωσες δηλαδή φυτική παραγωγή που μπήκες με 4.500 μόρια?
Οι μόνες σχολές που θα έπρεπε να δίνουν μόρια για ΛΦ είναι του εμπορικού ναυτικού.
Παλι καλά θα τροποποιηθεί και δεν πρόκειται να βγει έτσι.
Μην βάλει κυρίους και επικουρικους πίνακες, και να προηγούνται οι εμποροπλοιαρχοι μόνο... Γιατί βλέπω να κλαίνε με μαύρο δάκρυ μετά τα παιδιά του πολυτεχνείου.
Διασωστη31 και το 2011 που πήρε σημαιοφόρους από οποιαδήποτε ΑΕΙ επερνες μόρια και μπήκανε οι πιο πολύ δάσκαλοι με μεγάλα πτυχία σε βαθμό!!! κ εσυ λες ότι σε συμφέρει μου φενεται!!!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Επισης δεν. ενδιαφερομαι για τη προκυρηξη του λιμενικου. Και γιατι δε μου ταιριαζει ρε μεγαλε?
Με 16 απολυτηριο Λοχιας Ειδικων δυναμεων,lower και ecdl δε θα εμπαινα δλδ; Αντε κανε μας τη χαρη που θα μου πεις για ντελιβερι, το μισθο που παιρνω τωρα δε θα το δεις ποτε ουτε στο λιμενικο αν μπεις!
παιδιά σταματήστε έχουμε τον σταλλονε
και αφού περνεις τέτοιων μισθό γιατί θες να μπεις ειδικός φρουρός;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Δε λέω για τους αξιωματικους, αλλά για τους ΛΦ. Η προκήρυξη των αξιωματικων θα είναι με ποσοστα και κυρίως θα μπουν νομικοί ( τέρμα οι νηπιαγωγοι, δασκαλοι σημαιοφόροι).
Για λιμενοφυλακες ποτέ δεν έδωσε μορια σε αει τει, μόνο ναυτική υπηρεσία μοριοδοτουσε για τα παιδιά του εμπορικού ναυτικού. Που αυτό είναι το σωστό, καμία άλλη σχολή δεν έχει συνάφεια με το λιμενικο.
Επίσης μουσικούς δεν χρειάζεται ούτε έναν.
Για λιμενοφυλακες ποτέ δεν έδωσε μορια σε αει τει, μόνο ναυτική υπηρεσία μοριοδοτουσε για τα παιδιά του εμπορικού ναυτικού. Που αυτό είναι το σωστό, καμία άλλη σχολή δεν έχει συνάφεια με το λιμενικο.
Επίσης μουσικούς δεν χρειάζεται ούτε έναν.
Σωστά τα λες και γενικά με τους μουσικούς δεν ξέρω τι παίζει... Αλλά το να δώσει μόρια σε κάποιον που έχει ένα πτυχίο που είναι το κακο; εσυ πιστεύεις Επειδή στο ΦΕΚ εδωσε μόρια σε ΑΕΙ ΤΕΙ θα ήταν φωτογραφική; μπορεί να το έκανε για να ανεβάσει το επίπεδο... Τι να πω ρε φίλε δε ξέρω ας βγει και ότι γίνει έγινε...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ετσι γιατι γουσταρω αστυνομια... δε μπαινω για να σωθω απο το μισθακο του δημοσιου υπαλληλου οπως ανυπομονειτε εσεις! Απλα μ αρεσει.
Επειδη εχω παρακολουθησει την συζητηση να σου πω εγω γιατι θελεις να μπεις στην αστυνομια; Γιατι κατι τυποι σαν κι εσενα εχουν πανω τους ολα τα κομπλεξ του κοσμου και νομιζεις οτι αμα βαλεις στολη θα γινεις καποιος και θα διαταζεις και το παιζεις κομανταρας λες και εχεις παει στο αφγανισταν. Σταλλονε τα πραγματικα κομμαντα εγω ξερω δεν τα ξερει κανενας κρατανε χαμηλο προφιλ χωρις να λενε πολλα γτ κανουν αυτο που τους αρεσει πραγματικα και οχι για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μαλλον ο ιδιος εισαι με αλλο προφιλ... ειδες πουθενα να λεω οτι ειμαι κομμανταρας για αυτο θελω να μπω; Εξηγω οτι επειδη καποιος εχει τελειωσει Πολυτεχνειο και εχει παολυτηριο 18-19 δε σημαινει οτι ειναι και καταλληλος για λιμενικο και αστυνομια! Αλλα μαλλον δε καταλαβαινετε! Α και δε χρειαζομαι τη στολη για να γινω καποιος... ειμαι ηδη Καποιος!
Δεν είμαι άλλος ρε ι μακ δεν απάντησα εγώ... Εγώ ότι ήταν να σου πω στο είπα και σου ευχήθηκα καλή επιτυχία κιόλας... άλλος απάντησε!!! ας πούμε κάτι αλλο προτείνω εγώ...
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι οι συγκρούσεις εδώ.Στη προκήρυξή υπάρχουν θέσεις και για τους μεν και για τους δε.
Ειδικές θέσεις λιμενοφυλάκων για ειδικές δυνάμεις και άλλες θέσεις για τους υπόλοιπους. Προς τι η κόντρα;
Ας βγει η προκήρυξη και βλέπουμε...
Ειδικές θέσεις λιμενοφυλάκων για ειδικές δυνάμεις και άλλες θέσεις για τους υπόλοιπους. Προς τι η κόντρα;
Ας βγει η προκήρυξη και βλέπουμε...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Επειδή παρακολουθώ το θέμα από την αρχή, ξεκίνησαν αρχικά να λένε ότι στο λιμενικό δεν θα δώσουν θέσεις για τα ΕΠΑΛ πανελλήνιες, τελικά έδωσαν. Αργότερα έλεγαν ότι η ηλικία θα είναι ίδια με την αστυνομία, τελικά μετράει 1 χρόνο παραπάνω από αστυνομία. Τώρα πάλι κάποια άτομα κάνουν υποθέσεις όπως ο διασώστης και λέει κατηγορηματικά ότι θα γίνει τροποποίηση και δεν θα μετράνε πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ. Αυτό που κάνετε ορισμένοι κάνοντας υποθέσεις και σενάρια με το πως σας βολεύει να βγει η προκήρυξη, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι σωστό. Κανείς δεν ξέρει τι τροποποίηση θα γίνει και τι θα παραμείνει στην προκήρυξη.
-
- Υπολοχαγός
Αναφέρει επίσης, ότι καμιά σχολή δεν έχει συνάφεια με τους λφ πλην του εμπορικού ναυτικού. Το λιμενικό π. Χ. Σε κάθε λιμεναρχείο έχει το τμήμα διαχείρισης όπου εκεί διαχειρίζονται τα οικονομικά, δηλαδή εκεί δεν έχει θέση κάποιος που έχει τελειώσει οικονομικών επιστημών ή λογιστική;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Vegeta1993 έγραψε:Αναφέρει επίσης, ότι καμιά σχολή δεν έχει συνάφεια με τους λφ πλην του εμπορικού ναυτικού. Το λιμενικό π. Χ. Σε κάθε λιμεναρχείο έχει το τμήμα διαχείρισης όπου εκεί διαχειρίζονται τα οικονομικά, δηλαδή εκεί δεν έχει θέση κάποιος που έχει τελειώσει οικονομικών επιστημών ή λογιστική;
Έχει. Γι αυτό παίρνουν αξιωματικους νομικούς και οικονομικών.
Τα 120 μόρια σε οποιοδήποτε αει τει που μέσα είναι 1.200 σχολές φυτικής παραγωγής και οινολογίας δεν έχουν σχέση όμως.
Για ΛΦ είπα μόνο το εμπορικό ναυτικο έχει συνάφεια, αντε και ναυτικά επαλ και το ιεκ ναυτιλιακών που είναι ελάχιστα άτομα.
Η προκήρυξη θα αλλάξει, δε θα βγει όπως την έβγαλε ο Κουβελης. Ειναι καθαρά φωτογραφική επειδή ζητάει 20 μουσικούς που πανε στο υπουργείο, ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θαλασσοπνιγονται.
-
- Υπολοχαγός
Θα συμφωνούσα μαζί σου ότι ίσως να μην χρειάζεται να μοριοδοτήσουν τα πτυχία στους λφ αλλά εφόσον έχουν καταργήσει την εισαγωγή υπαξιωματικών λιμενικών στην σμυν είναι ένας λόγος να μοριοδοτούν πτυχία. Η εξέλιξη από λφ σε υπαξ θα γίνεται με εσωτερικές εξετάσεις στις οποίες θα λαμβάνουν υπόψη τους πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ. Κάτι αντίστοιχο γίνεται στην αστυνομία όπου βγαίνει προκύρηξη στην οποία συμμετάσχουν αστυφύλακες με πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ για την εισαγωγή στην σχολή αξιωματικών από το 3ο έτος ή στις εσωτερικές εξετάσεις που δίνουν αστυφύλακες για την προαγωγή σε αρχιφύλακες ανακριτικούς.
-
- Υπολοχαγός
Τα γραφεία επίσης δεν τα στελεχώνουν αξιωματικοί, αν ήταν να τα στελεχώνουν μόνο αξιωματικοί τότε δεν θα έφταναν τα άτομα ξέρω προσωπικά λιμενοφύλακες που είναι σε αυτά τα γραφεία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες