Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Στη λιμενοφυλακων έδινα πκε για πανελληινες και όσους συναντούσα ρωτούσα για τν προκήρυξη... Στη γαδα έχω συγγενικο πρόσωπο στην άμεση δράση. Δεν είπα οτ πήγα εγώ
Bill931,
Σωστός ο Hellenicrower.
Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πει κάποιος κάτι. Είσαι ένας απλός υποψήφιος.
Σήμερα τελείωσαν οι ΠΚΕ Λιμενικό.
http://www.hcg.gr/taxonomy/term/210
Μπείτε εδώ, και θα διαπιστώσετε ότι διέγραψαν τους μισούς πίνακες με αποτελέσματα ΠΚΕ + το πρόγραμμα εξετάσεων (παλιά αποτελέσματα προκηρύξεων) κλπ.
Κανονικά, έπρεπε να υπάρχουν όλοι οι πίνακες με τα ονόματα για φέτος. Κάτι μυρίζει. Κόπηκαν αρκετά άτομα.
Εσύ που δίνεις Πανελλήνιες, μην αναρωτηθείς αν κάποιος-οια κόπηκε και ύστερα τον-την δεις-ει στον τελικό πίνακα κατάταξης.
Αυτό είναι παράνομο. Οι πίνακες πρέπει να είναι αναρτημένοι τουλάχιστον για 1 έτος.
Καλή επιτυχία.
Σωστός ο Hellenicrower.
Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πει κάποιος κάτι. Είσαι ένας απλός υποψήφιος.
Σήμερα τελείωσαν οι ΠΚΕ Λιμενικό.
http://www.hcg.gr/taxonomy/term/210
Μπείτε εδώ, και θα διαπιστώσετε ότι διέγραψαν τους μισούς πίνακες με αποτελέσματα ΠΚΕ + το πρόγραμμα εξετάσεων (παλιά αποτελέσματα προκηρύξεων) κλπ.
Κανονικά, έπρεπε να υπάρχουν όλοι οι πίνακες με τα ονόματα για φέτος. Κάτι μυρίζει. Κόπηκαν αρκετά άτομα.
Εσύ που δίνεις Πανελλήνιες, μην αναρωτηθείς αν κάποιος-οια κόπηκε και ύστερα τον-την δεις-ει στον τελικό πίνακα κατάταξης.
Αυτό είναι παράνομο. Οι πίνακες πρέπει να είναι αναρτημένοι τουλάχιστον για 1 έτος.
Καλή επιτυχία.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εσύ τι είσαι και στα λένε, ; Όσους ρώτησα μου είπαν επί λέξη ότι δεν ακυρώνεται απλά θα παγώσει και οτ άμεσα δεν υπάρχει σχεδιασμός. Σε μια εβδομάδα τα ξανα λέμε. Όσοι περάσαμε έχουμε σε pdf τα ονοματα Όλων των επιτυχοντβ και σύντομα θα βγει συγκεντρωτικη δν υπάρχει περίπτωση να προσθέσουν ατομα. Φίλε τι σενάρια βγάζεις από το μυαλό σου?;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επίσης οι πίνακες μετά από 10 μέρες διαγράφονται, αυτοί που δώσανε για παράδειγμα 24 Ιουνίου δεν υπήρχαν σε πίνακα στις 8 Ιούλιου, όμως όλοι έχουμε τους επιτυχόντες από πκε. Τώρα όλα αυτά που κολλάνε με τν προκήρυξη δν μπορώ να καταλάβω... Αυτοί που σε ακούνε και σε πιστεύουν ίσως να κατάλαβαν. Τι να πω... Αναμένουμε τν Πέμπτη λοιπόν
Τι να τον κάνεις τον συγκεντρωτικό πίνακα, αν δεν υπάρχουν οι πρώτοι πίνακες ΑΝΥΕ, Ψυχοτεχνικά κλπ για να ελέγξεις. Έχουν κοπεί πολλά άτομα από την αρχή της διαδικασίας. Θα δεις άτομα που έκοψαν στο τέλος να περάσουν στη σχολή.Είσαι ένας απλός υποψήφιος.
Μου φαίνεται δεν διαβάζεις το όνομα μου.
Λιμενοφύλακας ένα (1) έτος.
Μου φαίνεται δεν διαβάζεις το όνομα μου.
Λιμενοφύλακας ένα (1) έτος.
Κοίταξε τα αποτελέσματα ΠΚΕ της ΣΜΥ, καθώς και σε άλλα Σώματα. Θα διαπιστώσεις πως το αρχείο ανά ομάδα το κρατάνε ένα χρόνο.
17280 μόρια είναι αυτά που έχεις και λες ότι είναι η βάση γιατί εγώ ξέρω ότι θα έχει 19000 μόρια... είσαι ότι νάνε
Τι λες ρε φίλε που θα φτάσει η βάση στο λιμενικό 19000 μόρια είσαι σοβαρός θα περάσει και την ιατρική Αθηνών; ελα σοβαρεψου
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σου λέω ότι έχω όλους τους επιτυχόντες των πκε σε pdf.. Σε ποιο νησί είσαι και ποια σειρά;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Η ΜΘ σειρά μπήκε το 2016;
Η εκπαιδευτική σειρά ΜΘ ορκίστηκε 25/10/2017 101 επιλαχόντες... καλα λέει λοιπόν ο ΜΘ 1 χρόνο λιμενοφυλακας(ίσως και λίγο παραπάνω από χρόνο κοντα 2)... προφανώς λοιπόν καλα τα λέει κάτι θα ξέρει αλλά γιατί όμως Αφού έχει μπει γράφει στο φόρουμ; ας μας απαντήσει ο ίδιος!! ΜΘ δώσε μας τα φώτα σου θα βγει τελικά η Όχι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Να μας πει και σε ποιο νησάκι... Αν φυσικά θελει
-
- Αντισυνταγματάρχης
ΜΘ μην ντρέπεσαι φίλε πες το νησάκι που είσαι σίγουρα θα χουμε κοινούς γνωστούς από τν σειρά σου. Α και στην Ευελπίδων και στην σσασ δεν υπάρχει λίστα ξεχωριστά για επιτυχόντες μόνο συγκεντρωτικη λίστα... λες να παίξει και εκεί βισμα; Πάντως αν θες όλους τους επιτυχόντες κάθε ομάδας ξεχωριστά του λιμενικού κάνε εγγραφή να στα στείλω
Ρε πας καλά; γιατί να πει που υπηρετεί; Δεν είναι υποχρεωμένος!!! Λέει τι γνώμη του και το τι πιστεύει μέσα σε ένα φόρουμ που καιρό τώρα ο κάθε ένας λέει το χίλια δυο άσχετα και ανούσια ! Αν γουστάρεις καλός, εδώ ακούγαμε τόσο καιρό χίλιες δυο ***** σου για το ύψος και δεν σου είπαμε ενα κόψε ρε μας τα ζαλισες!!! Και αν είναι ένα χρόνο λιμενοφύλακας η 20 χρόνια δεν σε αφορά. Λες και αν μάθεις ποιος είναι θ αλλάξει κάτι !!! Παρακολουθώ τι γράφει και εγώ έχω φίλους στη ΜΘ σειρά αλλά δεν μου έκανε κάνω αίσθηση να κάνω την αδιάκριτη ερώτηση που υπηρετείς και μάλιστα με ειρωνικό ύφος (ποιο νησάκι και ποιο νησάκι) μπορεί να ναι κωλοβυσμα και να μην είναι καν σε νησάκι ρε φίλε στο κάτω κάτω! Αναφορά θα σου δώσει. Για προσγειωθητε λίγο εδώ μέσα γιατί λέμε και κρίνουμε τα πάντα και τους πάντες δίχως να κοιτάμε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι λες ρε?; Βγαίνει ένας ηλιθιος γράφει ότι ένα τσίου του είπε ότι θα βγει τν Πέμπτη και θα τν αφήσω να λέει χαζομάρες?; Χθες έλεγε κάτι ασυναρτησίες για επιτυχόντες των πκε κτλ. Ο τύπος δεν είναι λιμενοφυλακας.. φαντασμενος είναι που γράφει με διαφορετικά ονόματα. Καλά δεν του είπα να μου πει που μένει, ηρέμησε.. Αν θεωρείς ότι μια γενική συζήτηση για τ υψος είναι ίδιο με το να σου λέει κάποιος ότι σε 10 μέρες βγαίνει προκήρυξη δίνοντας ψεύτικες ελπίδες τότε οκ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες