Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
john

Δημοσίευση από john »

Στρατής,

Β επικουρια

Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Στρατής έγραψε:Από το κεμεα δεν πέρνεις τίποτα μορια; με το κεμεα είσαι α επικουρικό η β;
Εισαι χαζός έτσι;
Στρατής

Δημοσίευση από Στρατής »

Που θες να ξέρω γι'αυτό ρωτάω
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Siskos5 »

Νομίζω έχετε μπερδέψει το νήμα, εδώ ειναι για Λιμενοφύλακες και οχι για σωφρονιστικούς!
Άβαταρ μέλους
35MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από 35MK »

Παιδιά έχουμε κανά νέο; Τι στο καλο Γίνεται πόλυ αναμονή, μας έχουνε πάει τρένο τόσους μήνες με τις εκλογές... Εικόνα

Nick

Δημοσίευση από Nick »

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν τα πτυχία ECDL αναγνωρίζονται όσο παλιά και αν είναι (ή πρέπει να είναι μες τα 2 τελευταία χρόνια) ;
Ανωνυμη

Δημοσίευση από Ανωνυμη »

Καλησπερα αν ειναι παρα πολυ παλιο δεν θα στο δεχτουν.. στις προκυρηξεις του 11 κ του 14 των υπαξιωματικων εγραφε αν παιρνουν παραταση η οχι καποια απο τα πιστοποιητικα. Ισως αν ανατρεξεις σε αυτες ν δεις αν το πιστοποιητικο σ θα μπορουσε ν γινει η δεκτο η πρεπει να ξαναδωσεις.
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Σημερα ειναι η τελευταια μερα υποβολης δηλωσεων απο τους εμπορους για να αναλαβουν τον διαγωνισμο για τις στολες Λ/Φ
Stelios

Δημοσίευση από Stelios »

Και αύριο λήγει η προθεσμία των αιτήσεων των Πανελλαδικών. Λέτε αύριο ή μεθαύριο να βγει τίποτα?
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από mysterio »

Nick έγραψε:Παιδιά γνωρίζει κανείς αν τα πτυχία ECDL αναγνωρίζονται όσο παλιά και αν είναι (ή πρέπει να είναι μες τα 2 τελευταία χρόνια) ;
Ψάξε στο site του ΑΣΕΠ για το πιο πρόσφατο παράρτημα γνώσης χειρισμού Η/Υ και θα δεις πια πιστοποιητικά θα δέχονται και τι θα αναφέρει για τα παλιά. Λογικά και τα παλιά έχουν ακόμη ισχύ απλά εδώ και χρόνια έχει αλλάξει ονομασία ο φορέας που τα εκδίδει.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
...

Δημοσίευση από ... »

Χωρίς να γνωρίζω κάτι, πιστεύω πως από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νέα για την προκήρυξη. Αυριο τελειώνουν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των παιδιών από τις πανελλήνιες και μέχρι 16 του μήνα η κατάθεση των δικαιολογητικών επίσης την Δευτέρα 20 του μήνα είναι η άνοιξη των φακέλων για τον ιματισμό. Οποτε λογικά από την άλλη ώστε να μην πέσουν όλα μαζί και σε αυτούς.
Koμαντο

Δημοσίευση από Koμαντο »

Εγώ έχω ξενερώσει διότι στην πυροσβεστική δν μου ποιανουν μόρια ως πεζοναύτης με το απολυτήριο που έχω. Και δν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και εδώ. Έχω δύο ειδικότητες.. και θελουν να απολυθείς από συγκεκριμένα στρατόπεδα.. εδώ τι λέτε.. να ισχυσει;32μππ Λάρισα.. φορούσα μπερέ περάσα εκπαιδευση στο Βόλο έκανα 35 άρα πορεια.. τι άλλο δλδ το γες φταιει για αυτό.. ας ελπίσω ότι εδώ θα μετρήσει.
...

Δημοσίευση από ... »

Κομάντο τι λες αγόρι μου; Ξέρεις τι λες; Μερικοί γράφετε εδώ μέσα και δν έχετε ιδέα.
Στέλιος44

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Κομαντο αν έχεις απολυθεί ειδικές δυνάμεις λογικά έπρεπε να περνάει... πήγες το χαρτί που ήθελε απο στρατολογία για να φανεί που υπηρέτησες ; λογικά και στο λιμενικό το ίδιο θα είναι πιστεύω δεν ξέρω, τι να πω..
Κομαντο

Δημοσίευση από Κομαντο »

Πολίτης δν μιλάω μαζί σου.. γτ έχεις πρόβλημα επικοινωνίας. Παίχτη από πάνω... Από τη στιγμή που λεει ότι έχω 1ειδικοτητα σκοπευτής πυροβόλητης και δεύτερη πεζοναύτης. Τι τους νοιάζει αυτούς από πού απολύθηκα... Τεσπά η στρατολογία ισχυρίζεται ότι τα δικαιούμαι.. η πυροσβεστική όχι.. ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα.. προκήρυξη δν βλέπω. Χαχχα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες