Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
https://xronikadramas.gr/asep-h-katanomi-gia-toys-258-monimoys-stis-fylakes-nikiforoy/
ntavoukias έγραψε:Πότε πιστέυεις εσύ;
Φίλε μου δεν ειμαι μάντης, αλλά η λογικη λεει μέχρι τέλος του μήνα με αρχές του επόμενου.
Εγώ πιστεύω πως λόγω της βιασύνης που τους έχει πιάσει με τους ειδικούς φρουρούς, δυστυχώς θα μας αφήσουν σε δεύτερη μοίρα και θα ξεκινήσουν με μας μόλις ξεμπερδεψουν με αυτούς.
Παιδιά εμένα μόλις μου έστειλαν μήνυμα για να τους στείλω με φαξ μέχρι τη Δευτέρα τις μικροβιολογικες μου εξετάσεις..
Γρηγόρης έγραψε:Παιδιά εμένα μόλις μου έστειλαν μήνυμα για να τους στείλω με φαξ μέχρι τη Δευτέρα τις μικροβιολογικες μου εξετάσεις..
Πότε στο έστειλαν; Λογικά κάποιοι από τους 1114 που κληθηκαν να στείλουν δεν έστειλαν τη καρτέλα και τώρα στέλνουν σε επιλαχοντες που είναι πιο κάτω στη σειρά.
Οχι φίλε μου, ίσως δεν το έθεσα σωστά.. Έχω στείλει ήδη την καρτέλα μου, απλώς μου έστειλαν σήμερα 11η ώρα μήνυμα να στείλω με φαξ τις μικροβιολογικες μου.. Άρα είναι πιθανό να έχουν ελεγχθεί οι καρτέλες μας και σύντομα να μας ειδοποιήσουν για τα υπόλοιπα.Thanos888 έγραψε:Γρηγόρης έγραψε:Παιδιά εμένα μόλις μου έστειλαν μήνυμα για να τους στείλω με φαξ μέχρι τη Δευτέρα τις μικροβιολογικες μου εξετάσεις..
Πότε στο έστειλαν; Λογικά κάποιοι από τους 1114 που κληθηκαν να στείλουν δεν έστειλαν τη καρτέλα και τώρα στέλνουν σε επιλαχοντες που είναι πιο κάτω στη σειρά.
Άκυρο απλά δε θα έγραψε ο μικροβιολογος ποιες εξετάσεις έγιναν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Οπότε έχουν κοιτάξει τις εξετάσεις κ για να σου είπαν μέχρι Δευτέρα ίσως μέσα στην άλλη εβδομάδα να μάθουμε ημερομηνίες για αθλήματα.
Και γω αυτό σκέφτηκα, οπότε μακάρι για να τελειώνουμε!sakalom έγραψε:Οπότε έχουν κοιτάξει τις εξετάσεις κ για να σου είπαν μέχρι Δευτέρα ίσως μέσα στην άλλη εβδομάδα να μάθουμε ημερομηνίες για αθλήματα.
Κ εμένα σήμερα μου έστειλαν να στείλω μικροβιολογικές
Εμένα η μικροβιολόγος δεν μου έγραψε αναλυτικά τι εξετάσεις έκανα, απλά έγραψε γενικη αίματος βιοχημικές εξετάσεις και γενική ούρων. δεν μου έστειλαν κάτι προς το παρόν ίσως καλύπτονται.
Εχω πιστοποηση απο ιεκ στελεχως απο ιδιωτικο ομως και πολυτεκνια και προυπηρεσια σαν προσωπικο ασφαλειας αλλα με χαμηλο απολυτηριο υπαρχουν ελπιδες
Που μπορώ να δω τα προσόντα για τους σωφρονιστικούς που θα βγουν Τώρα για δράμα και όλη την Ελλάδα Γενικά που είπαν
Kwstas26 έγραψε:Που μπορώ να δω τα προσόντα για τους σωφρονιστικούς που θα βγουν Τώρα για δράμα και όλη την Ελλάδα Γενικά που είπαν
Δεν έχουν ανακοινωθεί επισημα ακόμα, μόνο αν βγει η προκήρυξη θα ξέρουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες