Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
κοριοπολισ

Δημοσίευση από κοριοπολισ »

6k2018 έγραψε:Μην αγχωνεστε οσοι μπηκαν με 8μηνο μονο απο αθληματα αν κοπουν (αν ειναι αυστηρη η επιτροπη). Και οσοι κανουν κανα λαθος στην καρτελα των υγειονομικων

τι εννοείς αν είναι αυστηρή, αν κάνεις κάποιος 1000αρι 4,21 και τον κόψουν δεν σημαίνει ότι είναι αυστηρή σημαίνει ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους το 1000αρι δεν είναι με σκορ από 4,20 έως 5 λεπτά δεν δίνεις για τεφαα τα αθλήματα είναι περάσει δεν περάσεις 4,20 περνάς 4,21 δεν κάνεις τέλος πολύ απλό.Και όσοι θεωρείτε άδικα αυτά τα γελοία αθλήματα να εύχεστε Να είναι σαν τα τεφαα 1000αρι 7 λεπτά και όσο καλύτερο χρόνο κάνεις να παίρνεις μόρια

επιλαχων

Δημοσίευση από επιλαχων »

Ολα πρεπει να γινουν αξιοκρατικα. δεν παει να πει οτι εχει ηδη συμβαση. ειναι 8μηνη. αν δεν μπορει να αντεπεξέλθει στις δοκιμασιες ας κοπει και να μπει ο καλυτεροσ
POLITHS

Δημοσίευση από POLITHS »

REDMAN316 έγραψε:Αρχικά για την επιβλεψη εκεί υπάρχουν οι αρμόδιοι του ασεπ και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τον κριτή, φυσικα απαγορεύεται χρονομετρηση κλπ από τους συμμετέχοντες! Επίσης δεν γινοτνσι ενστάσεις για τα αθλήματα οπότε και τα παράπονα του καθενός δεν είναι ενσταση. Υπάρχει αστυνομία στον χώρο να ελεγξει την όλη διοργάνωση. Προφανώς και θα τρέξουν ξεχωριστα οι φερομενοι ως διοριστεοι με τους επιλαχόντες γιατί πρώτα πρέπει να δούμε πόσοι επιτηχοντες κοπούν για να καλέσουν τους ανάλογους επιλαχόντες στα αθλήματα και να μην ταλαιπορουν άδικα τόσο κόσμο. Τα αθλήματα θα είναι τυπικά αλλά δεν θα κόψουν και 5-10 δευρετολεπτα στο χιλιαρι.
Άρχισες πάλι τα δικά σου δεν έχεις ιδέα μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι εδώ έχουμε δώσει ξανά αθλήματα με πανελλήνιες η ΑΣΕΠ σε αστυνομία λιμενικό στρατό όλες τις φορές είχα χρονόμετρο και την τελευταία επειδή είμαι αθλητής και έδινα με κάποιους γνωστούς 8 άτομα βγάλαμε το 1000αρι μαζί και εγώ τους έδειχνα ρυθμό περάσαμε και οι 8 κάνεις δεν μας είπε τίποτα σε προκαλω να μου παραθεσει τον νομο που λεει οτι απαγορεύετε η χρονομέτρηση η το να τρέχει υποψήφιος με ρολοι, στο δεύτερο κομμάτι άκου φιλέ αν είσαι ακατάλληλος και μαζί με εσένα και άλλοι και δεν μπορείτε να βγάλετε τα γελοία αθλήματα πρόβλημα σου μην αυταπατάσαι τα θελήματα δεν είναι τυπικά, τυπικά θα ηταν αν το 1000αρι ηταν 7 λεπτα απλο το πραγμα 4,20 περασες 4,21 γεια σας ο επομενος ετσι είναι τα αθληματα και ετσι πρεπει να μείνουν πώς να το κάνουμε η θέση σου πρέπει να κριθεί και αν είναι σωστή στην δουλειά τους και δεν παρανομήσουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ από ένα δευτερόλεπτο στις πανελλήνιες χάνονται θέσεις για 1 μόριο χάνονται θέσεις γιατί ο πιτσιρίκας είχε την νοοτροπία βοσκού έλα μωρε έγραψα 19 δεν θα με κόψουν αθληματα και τελικά μάντεψε τον κόψανε

και για να καταλαβεις κατι οταν ο υπαλληλος του ασεπ σε περασει εσενα με 1000αρι 4.21 ειναι παρανομος εχει παρανομισει στην δουλεια του χανει την θεση του και πρεπει να παρεμβει εισαγγελεας.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αδερφέ λάθος κανείς δεν κοβεσαι στο 4:21 στο 4:20:01 κοβεσαι... Άντε σοβαρευτείτε κομάντος μου. Σας τρώγεται που δεν είσαστε μέσα και βρίσκεται αφορμές άντε μεγάλοι άνθρωποι.. ο άλλος είναι 32 χρόνων χρονών είναι δυνατόν να μην του δείξουν σεβασμό αν το κάνει 4:25 και να περάσει.. άντε συμμορφωθείτε να πουμε. Εσύ αδερφέ που θα τους μέτρας τι είσαι επόπτης; Αϊ κοίτα την καμπούρα σου αγόρι μου
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Επίσης έχω και εγώ όπως και πολλοί εδώ μέσα υπηρετήσει στις καταδρομες και κολλάω αρκετά χρόνια ενσημα στην ιδιωτική ασφάλεια. Καταλαβαίνω ότι πολύ εδω μέσα με τα δικά μου χαρακτηριστικά επειδη δεν έχουν αναλογη ειδικοτητα από ΙΕΚ βγαζουν χολη για τους επιτυχόντες που έχουν οπότε θέλουν να κοπούν στα αθληματα. Είναι μικρότητα αυτό που συμβαίνει να βλέπουμε τα πραγματα όπως μας βολεύουν. Αντικειμενικοτητα...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τον ΑΣΕΠ δεν τον νοιάζει ποιος πήγε με σύμβαση, γιατί όλη αυτή η διαδικασία ήταν του υπουργείου. Ούτε τα ονόματα αυτών που αποδέχτηκαν τις ΣΟΧ δεν ξέρουν. Εγω προβλέπω μεγάλες αλλαγές στα οριστικά μετά τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα, πολλοί δε θα στείλουν καν την υγειονομική καρτέλα, δε θα εμφανιστούν αργότερα κλπ.

Αυτές τις μέρες στα νοσοκομεία συνάντησα άτομα που ειναι μέσα με σύμβαση, και μου είπαν ότι έχει πάει η Σάρα και η Μάρα. Πολλοί δυσκολεύονται και το σκέφτονται αν θα συνεχίσουν, και υπάρχουν και άτομα που ηταν στο όριο δηλαδή φέτος είναι 33, και το 1000αρι 4,20 δε το βγάζουν ούτε με ποδήλατο. Μπήκαν σωφρονιστικοι επειδή έτυχε να έχουν το ΙΕΚ.

Βρήκα και επιλαχων πρώην ΕΠΟΠ καταδρομων με καμιά 10αρια σχολεία..

Άδικο είναι να μην μπει αυτός, και να μπει κάποιος που ενα χρόνο δε μπόρεσε να χάσει 5-10 κιλά και να αποκτήσει μια στοιχειώδη φυσική κατάσταση.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Εγώ προβλέπω ότι θα μπουν βύσματα και βύσματα και οι επιλαχόντες θα τραβάνε ότι προεξέχει!! Και ας μην είμαι στην προκήρυξη. Αυτό θα γίνει και θα περάσουν όλοι οι προσωρινοί επιτυχόντες!
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Δεν θα κοπούν πολλοί πάντως στην φυλακή που είμαι οι περισσότεροι δέχτηκαν το 8μηνο και πρόβλημα με το χιλιάρι δεν έχει κανείς υγειονομικά ψυχοτεχνικά περασαμε οπότε σε αυτή τη φυλακή δεν θα μπει κανείς επιλαχωντας τζάμπα τα φώναξαν τα παιδιά..
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Γιώργος έγραψε:Εγώ προβλέπω ότι θα μπουν βύσματα και βύσματα και οι επιλαχόντες θα τραβάνε ότι προεξέχει!! Και ας μην είμαι στην προκήρυξη. Αυτό θα γίνει και θα περάσουν όλοι οι προσωρινοί επιτυχόντες!

Εξαρτάται που είναι τα πιο πολλά βυσματα.

Στους επιτυχόντες η στους επιλαχόντες;

Αν υπάρχουν κομματικοί στους επιλαχόντες, θα δώσουν εντολή στην επιτροπή να τους πετσοκοψει και να κόβουν αβέρτα.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τίποτα να είστε έτοιμοι για όλα θα έρθουν τα πάνω κάτω από πληροφορίες που έχω 276 ενστάσεις δικαιώθηκαν και έχει και συνέχεια. Τέλος πάει αυτό ήταν παιδιά...
Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Μετά την ανακοίνωση των εξετάσεων έφυγαν ολοι από το fb και γύρισαν στο forum για τον καθιερωμένο καυγά
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

https://www.e-dimosio.gr/dimosio/163502/1-500-proslipsis-mesa-sto-kalokeri-ke-alles-5-407-apo-to-fthinoporo/

Επιπλέον, «παγώνει», όπως όλα δείχνουν, και η προκήρυξη για 639 άτομα στα καταστήματα κράτησης. Ο διαγωνισμός αφορούσε σε αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης 258 υπαλλήλων στο νέο κατάστημα κράτησης Δράμας και 381 στις λοιπές φυλακές της χώρας.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Διασωστη το αποκλειεις να βγει μεσα στο 2019 η προκυρηξη των 639; Παει για το 2020 λογικα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Διασωστη το αποκλειεις να βγει μεσα στο 2019 η προκυρηξη των 639; Παει για το 2020 λογικα;

Σίγουρα πάει για 2020, και πρόσληψη το 2021. Για να μπουν και στον προϋπολογισμό τότε.

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Γιώργος έγραψε:Αδερφέ λάθος κανείς δεν κοβεσαι στο 4:21 στο 4:20:01 κοβεσαι... Άντε σοβαρευτείτε κομάντος μου. Σας τρώγεται που δεν είσαστε μέσα και βρίσκεται αφορμές άντε μεγάλοι άνθρωποι. Ο άλλος είναι 32 χρόνων χρονών είναι δυνατόν να μην του δείξουν σεβασμό αν το κάνει 4:25 και να περάσει. Άντε συμμορφωθείτε να πουμε. Εσύ αδερφέ που θα τους μέτρας τι είσαι επόπτης; Αϊ κοίτα την καμπούρα σου αγόρι μου

ο νομος είναι νόμος τα αθληματα είναι κομμάτι του 3.20 περνάς 3.21 δεν περνάς τα αθληματα συνεπώς οσο και πτυχία και να έχεις δεν κοιτάνε ηλικία δεν υπάρχει σεβασμός το δίκαιο είναι αυτό απλο οπός ένας αθλητή χάνει για εάν κλάσμα το μετάλλιο ετσι για εάν μόριο ένας φοιτητής χάνει θέση στην σχολή που θέλει και υπάρχει μεγάλο ανθρώπου 26 χρονών που έχασε αστυνομία για 2 μόρια εσύ σοβαρέ όψου και θα κοιτάω την καμπούρα του αλλού όσο αυτός ο ακατάλληλο σύμφωνα με την προκήρυξη δεν περνάει το 1000αρι και θα φάει θέση δικιά μου 2013 μαθητής που είχε διαβάσει ειχαι βγαλει 19 ήθελε ΣΣΑΣ και κόπηκε στο 100αρι τα αθληματα ηταν κομματι της εισαγωγης στην σχολη

Και όχι δεν θα σεβαστώ έναν γελοίο 32χρονο που χρησιμοποιεί την ηλικία του και βάζει μπροστά τα παιδιά και την δουλειά του για να ¨δείξουν επιείκεια στα αθληματα ¨ δηλαδή να αδικήσουν κάποιον άλλο, και εγώ δουλεύω επίσης Σπούδαζω ποτέ δεν είπα σε καθηγητή μου πέρασε με γιατί δουλεύω είστε ανθρωπάκια

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες