Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

20196k έγραψε:Παιδια εγω εκεινη την περιοδο δεν θα εχω μια να κατεβω αθηνα ξανα να πληρωνω εισητηρια και διαμονη. Λιγο ποιο μετα δεν γινεται να τα κανουν. Εχω κλεισει διακοπες και τα εχω υπολογισει ολα ακριβως

Να μας πεις ποτέ γυρνάς από διακοπές να κανονισουμε όλοι μαζί να στείλουμε αίτημα στο υπουργείο να γίνουν τότε τα αθλήματα, κριμα να είναι αφού το κανόνισες!

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Ο άλλος θα πάει διακοπές και δε θα έχει λεφτακια να ερθει, ο άλλος το εχει δεσει σκοινί κορδόνι πως θα γίνουν Αύγουστο ενώ δεν έχουν βγει καλα καλα τα οριστικά ακόμα, αυτό είναι το νοητικό επίπεδο των περισσότερων;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Thanos888 έγραψε:Ο άλλος θα πάει διακοπές και δε θα έχει λεφτακια να ερθει, ο άλλος το εχει δεσει σκοινί κορδόνι πως θα γίνουν Αύγουστο ενώ δεν έχουν βγει καλα καλα τα οριστικά ακόμα, αυτό είναι το νοητικό επίπεδο των περισσότερων;

Θα τα αξιολογηθουμε όλοι από κοντά όταν βτεθοθμε για τα αθλήματα. Το νοητικό επιπεδο του καθενος δεν μπορεί να φσνει μέσα από ανωνυμα μηνύματα σε ένα φορουμ που και ο καθένας τρολαρει ανελέητα. Εγώ που τα λέω αυτά μπορεί να είμαι 130 κιλά και εσύ μου φαινεσεα νοήμον μπορεί να είσαι 35 χρονων.

Άβαταρ μέλους
6k2018
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από 6k2018 »

Καλησπερα ποσες ενστασεις εγκριθηκαν γνωριζει κανεις; Ειχαμε μαθει τον αριθμο των ενστασεων καποιος το ειχε γραψει
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Καλησπέρα παίδες να ρωτησω οι επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών γνωρίζεται απ ποσά ατομα αποτελούνται;
charlemagne
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από charlemagne »

Xris έγραψε:Καλησπέρα παίδες να ρωτησω οι επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών γνωρίζεται απ ποσά ατομα αποτελούνται;

ειδικά για αυτή την προκήρυξη θα συσταθεί μία τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από 5 άτομα.

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Νομίζω ειχαν γινει γύρω στις 300 ενστάσεις τωρα το πόσες εγκρίθηκαν δεν μπορει μα το ξέρει κανείς εκτος απο τον ΑΣΕΠ
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

charlemagne έγραψε:ειδικά για αυτή την προκήρυξη θα συσταθεί μία τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από 5 άτομα.

Σε ευχαριστώ!

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Με σημερινό (25/7) έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής που θα προβεί στην εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας των υποψηφίων και στην διενέργεια των αθλητικών δοκιμασιών, ορίζονται νέοι Σύμβουλοι, οι οποίοι θα αναλάβουν την ''απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής κατά τη θερινή περίοδο''.

Η επιτροπή του ΑΣΕΠ θέτει δύο ''ορόσημα'' λειτουργίας: από 5/8/2019 έως και 16/8/2019καθώς και από 5/9/2019 έως και 13/9/2019.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter, στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι να ''κλείσει'' την προκήρυξη το συντομότερο δυνατό, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

https://workenter.gr/node/31128

Coro
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Coro »

charlemagne έγραψε:
Xris έγραψε:Καλησπέρα παίδες να ρωτησω οι επιτροπή αθλητικών δοκιμασιών γνωρίζεται απ ποσά ατομα αποτελούνται;

ειδικά για αυτή την προκήρυξη θα συσταθεί μία τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από 5 άτομα.

Τριμελης επιτροπη αποτελουμενη απο πεντε ατομα; Η πενταμελης επιτροπη αποτελειται απο 8 δηλαδη?

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Μια ερώτηση στα οριστικά όταν βγουν από αυτούς που δουλεύουν τώρα με 8 μηνό παίζει να είναι κανείς εκτός;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ARN έγραψε:

Με σημερινό (25/7) έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής που θα προβεί στην εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας των υποψηφίων και στην διενέργεια των αθλητικών δοκιμασιών, ορίζονται νέοι Σύμβουλοι, οι οποίοι θα αναλάβουν την ''απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής κατά τη θερινή περίοδο''.

Η επιτροπή του ΑΣΕΠ θέτει δύο ''ορόσημα'' λειτουργίας: από 5/8/2019 έως και 16/8/2019καθώς και από 5/9/2019 έως και 13/9/2019.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter, στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι να ''κλείσει'' την προκήρυξη το συντομότερο δυνατό, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

https://workenter.gr/node/31128

Κατι καπνίζουν εκεί στο workenter... Αφού δεν έχουν βγει ακόμα τα οριστικά.

Πιστεύω η αντικατάσταση γίνεται λόγω αδειών.

Και αύριο να βγαίνανε τα οριστικά,5 με 16 θα ήταν τα αθλήματα?

Δηλαδή για υγειονομικα που θα τα κάνουμε μόνοι μας, θα μας δώσουν διορία μια βδομάδα εν μέσω καλοκαιριού που οι μισοι γιατροί λείπουν;

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Το έχουμε πει οι τύποι αυτής της σελίδας είναι μεγάλοι απατεώνες μη δίνετε καμία σημασία σε ο, τι λένε. Όταν βγούνε τα οριστικά μετά από κάποιες ή βδομάδες στη καλύτερη θα γίνουν αθλητικές και ψυχοτεχνικα. Μέχρι τέλη Αυγούστου ξεχάστε το πάντως.
GDASI

Δημοσίευση από GDASI »

Γενικά σέβομαι τον κάθε άνθρωπο και οι απόψεις μας δεν συμφωνούμε... αλλά τώρα θα συμφωνήσω στο 100% μαζί σου... το συγκεκριμενο σάιτ γράφει ότι να ναι για τα clicks... μια απλή αντικατάσταση ήταν λόγο αδειών... και εγώ νομίζω μετά από Σεπτέμβρη θα έχουμε νέα... τώρα τρέχουν έντονα αστυνομία και υγεία... δεν θα ασχοληθούν με κάτι άλλο... εδώ βασικά δεν ξέρουν τι θα γίνει με τις φυλακές ακόμα!! και στο κάτω κάτω βγάζουν την δουλειά τους με τα σοχ!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-6k2018-eos-26-aygoystoy-i-katathesi-ton-iatrikon-dikaiologitikon

Έως τις 26 Αυγούστου η κατάθεση των ιατρικών δικαιολογητικών της προκήρυξης 6Κ/2018, σύμφωνα με ανακοίνωση που θα εκδόσει άμεσα το ΑΣΕΠ .

Στόχος της Ανεξάρτητης Αρχής είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών το συντομότερο δυνατό.

Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινό (25/7) έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής που θα προβεί στην εξέταση της υγειονομικής καταλληλότητας των υποψηφίων και στην διενέργεια των αθλητικών δοκιμασιών, ορίζονται νέοι Σύμβουλοι, οι οποίοι θα αναλάβουν την ''απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής κατά τη θερινή περίοδο''.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες