Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Κατάλαβα! Το email πότε το έλαβες;
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από sakalom »

Θοδωρής έγραψε:Θεωρώ πως πηγαίνει με το κατάστημα κράτησης εγώ και άλλα 2 ατομα πάνε στις 10/5 Κρήτη, το επώνυμο μου ξεκινάει απο Κ

Κάνε λογαριασμό να μιλησουμε με π. Μ

Geopatr

Δημοσίευση από Geopatr »

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ; Με τα εμφανείς τατουάζ ; Τι εννοείς απειλουσαν ;
Άβαταρ μέλους
Thodorisk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Thodorisk »

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ; Με τα εμφανείς τατουάζ ; Τι εννοείς απειλουσαν ; [/QUOTE

Αν περάσουν τώρα ατομα με τατουάζ (8μηνο) και τους κόψει μετά ο ΑΣΕΠ γιατί το απαγορεύει δεν θα είναι και οτι καλύτερο. Ίσως Η επιτροπή να έχει ενημέρωση πως δεν θα περάσουν άτομα με τατουάζ με τον ΑΣΕΠ. Κάποιος να ενημερώσει τον ΑΣΕΠ για να σιγουρευτεί

Άβαταρ μέλους
Thodorisk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κωστας έγραψε:Κατάλαβα! Το email πότε το έλαβες;

Σήμερα το πρωί στις 05:30

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Κατάλαβα! Εγώ ακόμα να λαβω κάποιο email και είμαι στο Κ φαντάσου
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Geopatr έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ; Με τα εμφανείς τατουάζ ; Τι εννοείς απειλουσαν ; [/QUOTE

Αν περάσουν τώρα ατομα με τατουάζ (8μηνο) και τους κόψει μετά ο ΑΣΕΠ γιατί το απαγορεύει δεν θα είναι και οτι καλύτερο. Ίσως Η επιτροπή να έχει ενημέρωση πως δεν θα περάσουν άτομα με τατουάζ με τον ΑΣΕΠ. Κάποιος να ενημερώσει τον ΑΣΕΠ για να σιγουρευτεί

Mα προφανως και δεν το απαγορευει ο ασεπ. Το φεκ δεν αναφερει τιποτα για δερματοστιξια κι επισης υπαρχει δεδικασμενο απτο συμβουλιο της επικρατειας που λεει οτι η ύπαρξη τατουαζ απο μονη της δεν αποκλειει συμμετοχες.

Επισης πλεον υπαρχουν τα μεσα να αφαιρεθει ευκολα. Θα επρεπε να αναγερεται η απαγορευση στο φεκ ωστε αν καποιος θελει να το αφαιρεσει.

Άβαταρ μέλους
Thodorisk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Thodorisk έγραψε:
Geopatr έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ; Με τα εμφανείς τατουάζ ; Τι εννοείς απειλουσαν ;[/QUOTE

Mα προφανως και δεν το απαγορευει ο ασεπ. Το φεκ δεν αναφερει τιποτα για δερματοστιξια κι επισης υπαρχει δεδικασμενο απτο συμβουλιο της επικρατειας που λεει οτι η ύπαρξη τατουαζ απο μονη της δεν αποκλειει συμμετοχες.

Επισης πλεον υπαρχουν τα μεσα να αφαιρεθει ευκολα. Θα επρεπε να αναγερεται η απαγορευση στο φεκ ωστε αν καποιος θελει να το αφαιρεσει.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως στην προκήρυξη δεν απαγορεύει σχεδόν τίποτα! Για ΕΠΟΠ και Ειδικούς Φρουρούς που είχα δώσει πιο παλιά είχε αρκετά απαγορευτικά σε ιατρικά και δερματικά θέματα

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Thodorisk έγραψε:Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως στην προκήρυξη δεν απαγορεύει σχεδόν τίποτα! Για ΕΠΟΠ και Ειδικούς Φρουρούς που είχα δώσει πιο παλιά είχε αρκετά απαγορευτικά σε ιατρικά και δερματικά θέματα

Ακριβως. Απλως μετα την αποφαση του στε με τους ειδικους φρουρους, θα μπορουσαν ολοι να τρεχουν στα δικαστηρια και να δικαιωνονται μετα. Επομενως δεν εχει λογο η απαγορευση

Άβαταρ μέλους
Thodorisk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Όσοι είναι να πάνε στις 10/5 στο υπουργείο και παρουσιάζονται στα Χανιά (Κρήτη 1) ας μου στείλουν ενα προσωπικό μήνυμα. Ενημερωτικά το κατάστημα είναι καινούργιο απο το 2012, έχουν ελάχιστο προσωπικό για υπηρεσίες και βρίσκεται ανάμεσα σπό βαβμακοπουλο και Αγιά 10 χιλιόμετρα εξω σπό τα Χανιά
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Thodorisk έγραψε:Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως στην προκήρυξη δεν απαγορεύει σχεδόν τίποτα! Για ΕΠΟΠ και Ειδικούς Φρουρούς που είχα δώσει πιο παλιά είχε αρκετά απαγορευτικά σε ιατρικά και δερματικά θέματα
καλησπέρα και από μένα και εγώ έχω τατουάζ στο πόδι τι ρόλο παίζει αυτό με βερμούδα θα κάνω υπηρεσία δεν το κατάλαβα αυτό δεν νμζ να κολλάει κάπου...
Μανος

Δημοσίευση από Μανος »

Εγώ έχω τατουάζ στα χέρια μου δεν είμαι γεμάτος αλλά έχω. αν υπάρχει θέμα ενημερώστε με. θα δώσω ψυχοτεχνικα 8 του μήνα. αν υπάρχει θέμα θα κινηθώ νομικά φυσικά επειδη δεν αναφέρεται στη προκυρηξη κάτι.
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Παιδια μην ταραζεστε. Αυτο που ισχυει ειναι συμφωνα με την αποφαση του στε οτι: για να ειναι λογος αποκλεισμου πρεπει να ειναι σε εμφανες σημειο και να ειναι κατι που δεν συναδει με την ουδετεροτητα που πρεπει να διεπει τον δημοσιο υπαλληλο. Προσοχη! Και οι δυο αυτες προυποθεσεις πρεπει να ισχυουν. Δηλαδη για παραδειγμα αν εχεις στο κουτελο γραμμενο πασοκ κοβεσαι.

Αν εχεις στον ποπο δεν κοβεσαι.

Αν εχεις στο κουτελο μια μελισσουλα δεν κοβεσαι.

Αυτο ειναι το νομικο σκελος. Το οτι δεν αναφερεται καν στο φεκ είναι το αλλο σκελος που επισης θα σας δικαιωσει.

Οποτε ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ οι τατουαζατοι!

Μανος

Δημοσίευση από Μανος »

Να Σάι καλά christian για την ενημέρωση αλλωστε στο 2019 είμαστε αυτά μόνο στην Ελλάδα τα κωλύματα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Christian έγραψε:Παιδια μην ταραζεστε. Αυτο που ισχυει ειναι συμφωνα με την αποφαση του στε οτι: για να ειναι λογος αποκλεισμου πρεπει να ειναι σε εμφανες σημειο και να ειναι κατι που δεν συναδει με την ουδετεροτητα που πρεπει να διεπει τον δημοσιο υπαλληλο. Προσοχη! Και οι δυο αυτες προυποθεσεις πρεπει να ισχυουν. Δηλαδη για παραδειγμα αν εχεις στο κουτελο γραμμενο πασοκ κοβεσαι.

Αν εχεις στον ποπο δεν κοβεσαι.

Αν εχεις στο κουτελο μια μελισσουλα δεν κοβεσαι.

Αυτο ειναι το νομικο σκελος. Το οτι δεν αναφερεται καν στο φεκ είναι το αλλο σκελος που επισης θα σας δικαιωσει.

Οποτε ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ οι τατουαζατοι!

λίγο που άκουσα κάποιος είπε για χειρουργεία αν έχουμε κάνει μας κόβουν ισχύει αυτό;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες