Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Έχουν ξεκινήσει όντως να στέλνουν email για να παρουσιαστούμε στην επιτροπή για τα υγειονομικά; εγώ ενημέρωσα χτες ότι έχω κάνει όλες τις ιατρικές εξετάσεις, κράτησαν τα στοιχεία μου και το κατάστημα κράτησης βάση προσωρινών πινάκων αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο καινούργιο email. Σήμερα έστειλα τα δικαιολογητικά.
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Καλα τα λέμε αλλά ας μην αποκλείσουμε πιθανοτητα να δώσουμε αθληματα αρχές μαιου.
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

Xris έγραψε:Καλα τα λέμε αλλά ας μην αποκλείσουμε πιθανοτητα να δώσουμε αθληματα αρχές μαιου.
Πιστεύω φίλε ότι θα δώσουμε πολύ σύντομα τα αθλήματα, έχει οριστεί ήδη η επιτροπή του ΑΣΕΠ, οπότε δεν νομίζω να όρισαν επιτροπή από τώρα και να δώσουμε αθλήματα πχ τέλος καλοκαιριού. Και καλύτερα να δωθούν σύντομα τα αγωνίσματα από πολλές απόψεις με κυριότερο το ότι μετά τα αγωνίσματα κτλ δεν θα αργήσουν και πολύ τα οριστικά αποτελέσματα.

Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

Ο φίλος που λέει ότι τον κάλεσαν μέσω email την Μ Τρίτη για υγειονομικά και ψυχοτεχνικά, στο υπουργείο είπαν ότι περνάμε μόνο υγειονομικά την παρούσα φάση. Το ίδιο γράφει και το workenter ότι για τον προσωρινό διορισμό δεν απαιτούνται ψυχομετρικές και αθλητικές διαδικασίες. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, αν θες ανέβασε το αρχείο με σβησμένα εννοείται τα στοιχεία σου, ώστε να το επιβεβαιώσουμε.
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xris »

Reddot έγραψε:
Xris έγραψε:Καλα τα λέμε αλλά ας μην αποκλείσουμε πιθανοτητα να δώσουμε αθληματα αρχές μαιου.
Πιστεύω φίλε ότι θα δώσουμε πολύ σύντομα τα αθλήματα, έχει οριστεί ήδη η επιτροπή του ΑΣΕΠ, οπότε δεν νομίζω να όρισαν επιτροπή από τώρα και να δώσουμε αθλήματα πχ τέλος καλοκαιριού. Και καλύτερα να δωθούν σύντομα τα αγωνίσματα από πολλές απόψεις με κυριότερο το ότι μετά τα αγωνίσματα κτλ δεν θα αργήσουν και πολύ τα οριστικά αποτελέσματα.

Μπράβο και εγώ αυτό λέω ασε που εκανα μια ερώτηση στο τηλέφωνο για αθληματα και μου είπε πωςθα είναι επόμενο στάδιο.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xris »

Reddot έγραψε:Ο φίλος που λέει ότι τον κάλεσαν μέσω email την Μ Τρίτη για υγειονομικά και ψυχοτεχνικά, στο υπουργείο είπαν ότι περνάμε μόνο υγειονομικά την παρούσα φάση. Το ίδιο γράφει και το workenter ότι για τον προσωρινό διορισμό δεν απαιτούνται ψυχομετρικές και αθλητικές διαδικασίες. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, αν θες ανέβασε το αρχείο με σβησμένα εννοείται τα στοιχεία σου, ώστε να το επιβεβαιώσουμε.
Φιλε τρολ είναι.

Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

Xris έγραψε:
Reddot έγραψε:Ο φίλος που λέει ότι τον κάλεσαν μέσω email την Μ Τρίτη για υγειονομικά και ψυχοτεχνικά, στο υπουργείο είπαν ότι περνάμε μόνο υγειονομικά την παρούσα φάση. Το ίδιο γράφει και το workenter ότι για τον προσωρινό διορισμό δεν απαιτούνται ψυχομετρικές και αθλητικές διαδικασίες. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες, αν θες ανέβασε το αρχείο με σβησμένα εννοείται τα στοιχεία σου, ώστε να το επιβεβαιώσουμε.
Φιλε τρολ είναι.

Έτσι μου φαίνεται κι εμένα γι αυτό είπα να ανεβάσει το αρχείο! Έχουμε που έχουμε το άγχος μας με όλες τις διαδικασίες, να είναι τα χαρτιά σωστά, το ένα το άλλο, έχουμε και τα τρόλλ!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Reddot έγραψε: Έτσι μου φαίνεται κι εμένα γι αυτό είπα να ανεβάσει το αρχείο! Έχουμε που έχουμε το άγχος μας με όλες τις διαδικασίες, να είναι τα χαρτιά σωστά, το ένα το άλλο, έχουμε και τα τρόλλ!
Παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να στέλνονται mail παρουσίασης στο υπουργείο την Μ. Εβδομάδα, εγώ προσωπικά παρουσιάζομαι Μ. Τεταρτη και πιο συγκεκριμένα μου ζήτησαν την ταυτότητα μου, την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής θέσης με ιδοχ, τις εξετάσεις, στύλο-μολύβι και γομολάστιχα... Δεν εχω λόγο να κάνω τρολ σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ούτε τόσο καιρό εγώ δώσει αυτό το δικαίωμα.
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

MIXALHS GLOCK έγραψε:Παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να στέλνονται mail παρουσίασης στο υπουργείο την Μ. Εβδομάδα, εγώ προσωπικά παρουσιάζομαι Μ. Τεταρτη και πιο συγκεκριμένα μου ζήτησαν την ταυτότητα μου, την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής θέσης με ιδοχ, τις εξετάσεις, στύλο-μολύβι και γομολάστιχα... Δεν εχω λόγω να κάνω τρολ σε ένα τόσο σημαντικό θέμα ούτε τόσο καιρό εγώ δώσει αυτό το δικαίωμα.
Φίλε κατ'αρχάς ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όταν είπα για τρόλλ δεν εννοούσα εσένα, έλεγα για το παλικάρι που είπε για ψυχομετρικες και υγειονομικές. Παρακολουθώ καιρό τα όσα γράφεις και τις δικές σου πληροφορίες μαζί με μερικών παιδιών ακόμη, τις θεωρώ αξιόπιστες! Τώρα το μολύβι, γομολάστιχα, που αναφέρεις ίσως τελικά και να έχει και κάποια επιτροπή ψυχολόγων ώστε να συμπληρώσουμε ενδεχόμενως κάποια τεστ, απλά μπορεί να μην θέλαν να το αναφέρουν (ποιος ξέρει) ! Αλλιώς Δεν θα λέγαν μόνο στυλό ώστε να συμπληρώσεις κάποια έξτρα χαρτιά με τα οποία θα πας στο κατάστημα κράτησης; Αν λάβω κάποιο αντίστοιχο mail θα ενημερώσω με την σειρά μου! Και πάλι ευχαριστούμε!

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Reddot έγραψε:Φίλε κατ'αρχάς ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όταν είπα για τρόλλ δεν εννοούσα εσένα, έλεγα για το παλικάρι που είπε για ψυχομετρικες και υγειονομικές. Παρακολουθώ καιρό τα όσα γράφεις και τις δικές σου πληροφορίες μαζί με μερικών παιδιών ακόμη, τις θεωρώ αξιόπιστες! Τώρα το μολύβι, γομολάστιχα, που αναφέρεις ίσως τελικά και να έχει και κάποια επιτροπή ψυχολόγων ώστε να συμπληρώσουμε ενδεχόμενως κάποια τεστ, απλά μπορεί να μην θέλαν να το αναφέρουν (ποιος ξέρει) ! Αλλιώς Δεν θα λέγαν μόνο στυλό ώστε να συμπληρώσεις κάποια έξτρα χαρτιά με τα οποία θα πας στο κατάστημα κράτησης; Αν πάνω κάποιο αντίστοιχο mail θα ενημερώσω με την σειρά μου! Και πάλι ευχαριστούμε!
Κάποιοι ξεκινάνε να παρουσίαζονται και Μ. Τριτη, γνωρίζω φίλο όπου θα παρουσιαστεί τότε. Λογικά ναι θα έχει και κάποια ψυχολογικά τεστ.
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Κωστας έγραψε:Στην ετηση πρεπει να γράψουμε και τα δικαιολογητικά που τους στέλνουμε?; Στην περίπτωση που δεν τα γράψουμε και στείλουμε την ετηση συμπληρωμένη και τα δικαιολογητικά τι γίνεται;

Εγώ αυτό έκανα κ ρώτησα κ μου είπε αυτός ο κύριος οκ δεν χρειάζεται δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να έχεις από πίσω όλα τα δικαιολογητικά

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Εγώ Στέλλα δεν έγραψα μεσα στην αίτηση τα δικαιολογητικά που τους έστειλα! Απλά την υπέγραψα και έστειλα όλα μου τα δικαιολογητικά! Ρωτάω μήπως χρειάζεται να την ξαναστείλω την αίτηση
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

MIXALHS GLOCK έγραψε: Κάποιοι ξεκινάνε να παρουσίαζονται και Μ. Τριτη, γνωρίζω φίλο όπου θα παρουσιαστεί τότε. Λογικά ναι θα έχει και κάποια ψυχολογικά τεστ.
Μπορείς να μας πεις τι γράφει το μέιλ που σου έχουν αποστείλει;

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Μου κάνει τρομερη εντυπωση οτι απο την τριτη το μεσημετι που λαβαμε το μειλ καποιοι προλαβαν να κανουν τις εξετασεις και να αποστειλλουν τα δικαιολογητικά, το υπουργείο να τα λαβει και να ορισει και επιτροπη και ολα αυτα σε 3 μερες.Μπράβο τους αν ειναι ετσι.

Απλως θυμαμαι τον φίλο εδω που ειναι ηδη μονιμος μεσα και ελεγε οτι ειναι το πιο βραδυκαυστο υπουργειο.

Αν ειναι ετσι τι βραδυκαυστο, εδω μιλάμε για πρωτοφανή οργανωση για τα ελληνικα δεδομενα

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Κωστας έγραψε:Εγώ Στέλλα δεν έγραψα μεσα στην αίτηση τα δικαιολογητικά που τους έστειλα! Απλά την υπέγραψα και έστειλα όλα μου τα δικαιολογητικά! Ρωτάω μήπως χρειάζεται να την ξαναστείλω την αίτηση

Κώστα εγώ που ρώτησα τον κύριο από το υπουργείο δεν κατάλαβε κιόλας στην αρχή τι του έλεγα να σου πω την αλήθεια Και μετά που κατάλαβε μου είπε δεν χρειάζεται εφόσον τα έχεις επισυνάψει από πίσω. Αυτό μου είπε τι να σου πω. Και σιγά το πράγμα ρε συ δεν απευθυνομαστε σε χαζούς ανθρώπους για να μην καταλαβαίνουν Αυτά είναι λεπτομέρειες όπως μου είπε χαρακτηριστικά

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες