Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Panos79 έγραψε:Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται

Τι να σου πω. Πιο λογικο θα μου φαινοταν, αν ηταν γιαυτον τον σκοπο, να πιεσουν να βγουν τα οριστικα, να βγαλουν και την νεα προκήρυξη για αλλους 600 και να βγαιναν να πουν μετα "εχουμε ηδη οριστικα για 500, προκηρυξαμε 600, με 1100 αναδιαρθρωνουμε το σωφρονιστικό τηςχωρας, στελεχωνουμε νεο καταστημα κλπ"

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Μαγκες καλησπερα επειδη δουλευω δε θα παω με σοχ εκανα την υπευθυνη δηλωση οτι δεν αποδεχομαι θεωρημενη τωρα την στελνω με συστημενη στην διευθυνση που λεει; Δνση οργανωσης και λειτουργειας κτλ; Βαζω κανα αλλο χαρτι μεσα; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Rambo432
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rambo432 »

Μια ερώτηση παιδιά ήρθε σε όλους email?
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια καλησπερα, σορρυ που ρωταω τωρα γι αυτο μεσα στο αγχος σας για τη συγκεκριμενη προκυρηξη, αλλα ξερουμε τιποτα για την καινουρια των 639 σωφρονιστικων; Λογικα θα βγει οταν τελειωσουν οι διαδικασιες αυτης που τρεχει; ! Ευχαριστω!!
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Rambo432 έγραψε:Μια ερώτηση παιδιά ήρθε σε όλους email?

Απ οτι φαίνεται ναι

Άβαταρ μέλους
Rambo432
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rambo432 »

Entaxei re thanara egine
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Ξέρει κανείς αν στην αίτηση πρέπει να γραψουμε και τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε η απλά συμπληρωνουμε τα στοιχεία μας, υπογραφουμε και τέλος;
λακης 92

Δημοσίευση από λακης 92 »

Αρα παιδια οι ιατρικες εξετασεις πρεπει να γινουν μεχρι Παρασκευη (3-4 μερες λεει στο email) αλλιως δεν γινονται δεκτες οταν τις προσκομισουμε αυτοπροσωπως?
λακης 92

Συνολικα ποσες υπευθυνες δηλωσεις πρεπει να βαλουμε στον φακελο 3 ή 4; Και μαζι με αυτες στον φακελο βαζουμε και την αιτηση που μας εστειλαν στο δευτερο email; Παρακαλω οποιος γνωριζει να απαντησει γιατι μονο σημερα μπορω να τα κανω. Ευχαριστω προκαταβολικα!
λακης 92

t.bak έγραψε:
alexandros91 έγραψε: /forum/uploads/28911/1.pdf

/forum/uploads/28911/2.pdf

/forum/uploads/28911/3.pdf

Θέλω να βοηθήσω οπότε και έκανα έτοιμες τις δηλώσεις απλά την εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Άμα δείτε κάποιο λάθος πείτε μου εγώ ο ίδιος τα έκανα δεν τα βρήκα έτοιμα οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος.

Πρέπει να είναι 3 αρχεία.

το πρωτο δεν ειναι σωστο ειναι ο ν 4210/2013
τα αλλα 2 ειναι τελεια
Φιλε τι εννοεις... Αφου αυτο γραφει.

λακης 92

thomas29 έγραψε:Καλημέρα, μίλησα μόλις με το Υπουργείο, για όσους αποδεχθουν δεν χρειάζονται βεβαίωση ύψους και παράβολο. Αποστελονται η αποδοχή με τα λοιπά δικαιολογητικά μαζι και άμεσα οι εξετάσεις να γίνουν και να ενημερωθει το υπουργείο τηλεφωνικά. Καλη αρχή εύχομαι!
Φιλε σε ποιον νουμερο τους καλεσες;

λακης 92

theo12345 έγραψε:
Thanos888 έγραψε:
bill0s έγραψε:Θανο σου ειπαν να τα στειλουμε στο μαιλ; Τοσο απλα;

Γτ εμενα μου ειπε ταχυδρομικα

Ναι τον ρώτησα χαρακτηριστικα θέλετε στο μειλ σκαναρισμενη ή με φαξ, με άλλο τρόπο; Μου ειπε σκαναρισμενη με μειλ ειναι μια χαρα. Δε το βρισκω παράλογο άλλωστε το μειλ θεωρείται επίσημος τρόπος επικοινωνίας αντίστοιχος με φαξ κτλ

πηρα και και γω μου ειπαν με EMAIL σκαναρισμενη
Φιλε ποιον αριθμο καλεσες;

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

alexandros91 έγραψε:Και γω προσωπικά νιώθω τυχερός που δεν θα δεχτεί ο thanos888. Τουλάχιστον μέχρι να περάσει το 8μηνο δεν θα εχω έναν πολυξερο. Που απαντάει σε όλους χωρίς να τον ρωτάνε και κρίνει τους άλλους χωρίς να τους ξέρει προσωπικά και μεσα απο ενα Φόρουμ. Καταλαβα πως εφόσον και δεν σε ενδιαφέρει η πρόσληψη με ΙΔΟΧ έχεις άγχος αν έπραξες σωστά αλλιώς δεν εξηγείτε η καθημερινή σου παρουσία στο Φόρουμ.

Κανένα απολύτως άγχος. Ήδη δουλεύω πληρωνομαι καλα και στην ωρα μου και δεν έχω κανένα λόγο να παω με ΣΟΧ. Και αυτο προσπαθουσα να εξηγησω σε κάποιους που σκεφτονται να αφησουν ήδη καποια δουλεια για τη συγκεκριμένη σοχ. Επίσης αν για οποιοδήποτε λογο δε περάσω τις αθλητικές δοκιμασίες κτλ για τα τελικά , θα κοπω και πάλι δε θα με πειράξει καθόλου, διότι αυτό θα ειναι το δίκαιο. Όσοι καίγονται για τους δικους τους λόγους έχουν άγχος. Για ένα 8μηνο εσυ φιλαρακι (ίσως και ισοβίως) θα έχεις τους βαρυποινιτες να σε απασχολουν και όχι τον "πολυξερο και εριστικο" thanos888.

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Thanos888 έγραψε: Κανένα απολύτως άγχος. Ήδη δουλεύω πληρωνομαι καλα και στην ωρα μου και δεν έχω κανένα λόγο να παω με ΣΟΧ. Και αυτο προσπαθουσα να εξηγησω σε κάποιους που σκεφτονται να αφησουν ήδη καποια δουλεια για τη συγκεκριμένη σοχ. Επίσης αν για οποιοδήποτε λογο δε περάσω τις αθλητικές δοκιμασίες κτλ για τα τελικά, θα κοπω και πάλι δε θα με πειράξει καθόλου, διότι αυτό θα ειναι το δίκαιο. Όσοι καίγονται για τους δικους τους λόγους έχουν άγχος. Για ένα 8μηνο εσυ φιλαρακι (ίσως και ισοβίως) θα έχεις τους βαρυποινιτες να σε απασχολουν και όχι τον "πολυξερο και εριστικο" thanos888.

Ωπα αδερφουλη δεν ελεγες αυτο. Μην μου κανεις κωλοτουνπιτσες, να σαι κυριος. Εσυ ελεγες οτι ειναι βλακεια οποιος παει και παιρνει εστω επιδομα ανεργίας.

Και οταν σου ελεγαν οτι ρε φιλε το επιδομς ειναι 400 εκει θα παιρνει τα διπλα, το εκανες γαργάρα και το παιζες ο εξυπνος της παρεας.

Ετσι για την ιστορια!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες