Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Να τα βγάλω ξανά και να τα στείλω να προκύπτει ότι όταν έκανα την αίτηση ίσχυαν. Βεβαιωση ΙΚΑ με τα ένσημα θα βγαλω καινουργια φαίνονται μέσα κανονικά με αυτά που δήλωσα όταν έκανα την αίτηση και βεβαίωση εντοπιότητας θα βγάλω με σημερινή ημερομηνία. Θα εχω κανα θεμα δεν ξερω
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Κι εγώ θα τα ξαναβγαλω και θα τα ξαναστειλω. Ελπιζω να μην έχουμε κανένα θεμα. Αφου δεν χρειάζεται οπως είπε ενας φίλος παραπάνω παράβολο και βεβαίωση ύψους με τα υπόλοιπα ελπίζω να είμαστε εντάξει. Φαντάζομαι θα είναι κι άλλοι που δεν κράτησαν αντίγραφα.S10_2019 έγραψε:Να τα βγάλω ξανά και να τα στείλω να προκύπτει ότι όταν έκανα την αίτηση ίσχυαν. Βεβαιωση ΙΚΑ με τα ένσημα θα βγαλω καινουργια φαίνονται μέσα κανονικά με αυτά που δήλωσα όταν έκανα την αίτηση και βεβαίωση εντοπιότητας θα βγάλω με σημερινή ημερομηνία. Θα εχω κανα θεμα δεν ξερω
πηρα και και γω μου ειπαν με EMAIL σκαναρισμενηThanos888 έγραψε:Ναι τον ρώτησα χαρακτηριστικα θέλετε στο μειλ σκαναρισμενη ή με φαξ, με άλλο τρόπο; Μου ειπε σκαναρισμενη με μειλ ειναι μια χαρα. Δε το βρισκω παράλογο άλλωστε το μειλ θεωρείται επίσημος τρόπος επικοινωνίας αντίστοιχος με φαξ κτλbill0s έγραψε:Θανο σου ειπαν να τα στειλουμε στο μαιλ; Τοσο απλα;
Γτ εμενα μου ειπε ταχυδρομικα
τι να πω ρε φίλε μέσα στην προκήρυξη έγραφε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας όχι φωτοαντίγραφο βεβαίωσης οπότε και εγώ τα έστειλα όπως ήταν δεν κράτησα αντίγραφα επίσης αυτά θα πάνε στο υπουργείο δικαιοσύνης είναι αποκλειστικά για τις ΣΟΧ με ΑΣΕΠ και οριστικόυς πίνακες δεν νομίζω να έχουν σχέση
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Έτσι. Καλη Αρχή και όλα καλά να είναι.S10_2019 έγραψε:τι να πω ρε φίλε μέσα στην προκήρυξη έγραφε βεβαίωση μόνιμης κατοικίας όχι φωτοαντίγραφο βεβαίωσης οπότε και εγώ τα έστειλα όπως ήταν δεν κράτησα αντίγραφα επίσης αυτά θα πάνε στο υπουργείο δικαιοσύνης είναι αποκλειστικά για τις ΣΟΧ με ΑΣΕΠ και οριστικόυς πίνακες δεν νομίζω να έχουν σχέση
Καλημέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει για την βεβαίωση του ύψους , από ότι διαβάζω το έγγραφο δεν το ζητάει και η λογική λέει ότι εκεί θα γίνει υψομετρική , έχεις πάρει κάποιος να ρωτήσει περί βεβαιώσεις ύψους ;100 φορές κάλεσα όλο στην αναμονή με έχει.. βασικά κατηλημενο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
Thanos888 έγραψε:Μίλησα κι εγώ, οσοι δεν αποδεχτούν στέλνουν σκαναρισμενη τη δήλωση μη αποδοχής της σοχ στο μειλ που μας ήρθε και εντελώς προαιρετικα αν νομίζει κάποιος οτι ειναι στα οριστικα σίγουρα , τα υπολοιπα δικαιολογητικά για να κερδίσει χρόνο. Αλλιώς μόνο τη δήλωση.
Θέλει σκαναρισμενη την δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής σωστά; Σου ειπε σε πιο μειλ; Απάντηση σε αυτό που μας ήρθε η σε αυτά που γράφει μέσα το κείμενο?
ναι στο ιδιο οπως σου ειπε και σένα. ταχυδρομικα ειναι γιαυτους που θα πανεsakalom έγραψε:Thanos888 έγραψε:Μίλησα κι εγώ, οσοι δεν αποδεχτούν στέλνουν σκαναρισμενη τη δήλωση μη αποδοχής της σοχ στο μειλ που μας ήρθε και εντελώς προαιρετικα αν νομίζει κάποιος οτι ειναι στα οριστικα σίγουρα , τα υπολοιπα δικαιολογητικά για να κερδίσει χρόνο. Αλλιώς μόνο τη δήλωση.
Θέλει σκαναρισμενη την δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής σωστά; Σου ειπε σε πιο μειλ; Απάντηση σε αυτό που μας ήρθε η σε αυτά που γράφει μέσα το κείμενο?
Ρωτησε κανεις ποτε προβλεπεται η αναληψη εργασιας;
Έπιασα γραμμή τελικά δεν χρειάζονται βεβαιωβε για το ύψος , χρειάζονται ότι μέσα στην παρένθεση του κειμένου
theo12345 έγραψε:ναι στο ιδιο οπως σου ειπε και σένα.ταχυδρομικα ειναι γιαυτους που θα πανε
Εμένα μου είπαν και τα δυο. Και Σκαναρισμενο και ταχυδρομικα σε περιπτωση που δεν παω
οποτε τα στελνουμε και ταχυδρομικα και με EMAIL για να μαστε σιγουροιDIM-PAP έγραψε:theo12345 έγραψε:ναι στο ιδιο οπως σου ειπε και σένα. ταχυδρομικα ειναι γιαυτους που θα πανεsakalom έγραψε:Thanos888 έγραψε:Μίλησα κι εγώ, οσοι δεν αποδεχτούν στέλνουν σκαναρισμενη τη δήλωση μη αποδοχής της σοχ στο μειλ που μας ήρθε και εντελώς προαιρετικα αν νομίζει κάποιος οτι ειναι στα οριστικα σίγουρα , τα υπολοιπα δικαιολογητικά για να κερδίσει χρόνο. Αλλιώς μόνο τη δήλωση.
Εμένα μου είπαν και τα δυο. Και Σκαναρισμενο και ταχυδρομικα σε περιπτωση που δεν παω
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
Κάποιος έγραψε παραπάνω ότι μίλησε με το υπουργείο και του είπαν ότι βεβαίωση υψους και παράβολο δεν χρειάζονται.Forebni έγραψε:Καλημέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει για την βεβαίωση του ύψους , από ότι διαβάζω το έγγραφο δεν το ζητάει και η λογική λέει ότι εκεί θα γίνει υψομετρική , έχεις πάρει κάποιος να ρωτήσει περί βεβαιώσεις ύψους ;100 φορές κάλεσα όλο στην αναμονή με έχει.. βασικά κατηλημενο
theo12345 έγραψε:οποτε τα στελνουμε και ταχυδρομικα και με EMAIL για να μαστε σιγουροι
Νομιζω πως δεν υπαρχει λογος αλλα ο, τι θελει ο καθενας
Καλημέρα σε όλους, μίλησα και εγώ με το υπουργείο τους ρώτησα ορισμένες διευκρινήσεις και θα τις μοιραστώ μαζί σας.
1) Η βεβαίωση για το ύψος ΔΕΝ χρειάζεται να συμπεριληφθεί στον φάκελο με τα δικαιολογητικά
2) Η υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή της θέσης (για όσους αποδεχτούν) να είναι μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις στον ίδιο φάκελο και αποστολή συστημένο στην διεύθυνση που αναφέρει
3) Γιατρούς κτλ μου είπαν να τα τρέξουμε άμεσα και μόλις έχουμε όλες τις εξετάσεις τους ειδοποιούμε τηλεφωνικός γιατί η σύμβαση θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ
4) Οι εξωτερικοί φρουροί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν εκπαίδευση πριν την ανάληψη καθηκόντων αλλά σε ποιά περιοχή παραμένει άγνωστο (δεν ξέραν κάτι γι αυτό)
Ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια!
1) Η βεβαίωση για το ύψος ΔΕΝ χρειάζεται να συμπεριληφθεί στον φάκελο με τα δικαιολογητικά
2) Η υπεύθυνη δήλωση για την αποδοχή της θέσης (για όσους αποδεχτούν) να είναι μαζί με όλα τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες υπεύθυνες δηλώσεις στον ίδιο φάκελο και αποστολή συστημένο στην διεύθυνση που αναφέρει
3) Γιατρούς κτλ μου είπαν να τα τρέξουμε άμεσα και μόλις έχουμε όλες τις εξετάσεις τους ειδοποιούμε τηλεφωνικός γιατί η σύμβαση θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ
4) Οι εξωτερικοί φρουροί κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν εκπαίδευση πριν την ανάληψη καθηκόντων αλλά σε ποιά περιοχή παραμένει άγνωστο (δεν ξέραν κάτι γι αυτό)
Ελπίζω να βοήθησα, καλή συνέχεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες