Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 37
παρ.2, αρ.70: «Υπάλληλος που είχε τον απαιτούμενο για διορισμό σε ανώτερη κατηγορία τίτλο σπουδών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης διορισμού του δεν επιτρέπεται να μεταταγεί σε θέση κλάδου ανώτερης κατηγορίας πριν από τη συμπλήρωση οκταετίας από το διορισμό του».
Πάνος έγραψε: αν κατάλαβα καλά με δικά σου λεφτά πρέπει να αγορασεις πιστόλι και να βγάλεις άδεια οπλοφοριας και οπλοχρησιας για να το έχεις στην δουλειά; Αυτό επιτρέπετε;
Με την υπηρεσιακη ταυτότητα και την αδεια μπορείς ναι. Δε δίνουν παντου περιστροφα. Εκεί που εχω περασει θεωρητικα εγώ, δινουν το usp compact της HK.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/109186/apofasi-gia-24ori-oploforia-eksoterikis-frouras-ton-fylakon
Εδω αναλυτικά περι οπλοφοριας
Thanos888 έγραψε:Πάνος έγραψε: αν κατάλαβα καλά με δικά σου λεφτά πρέπει να αγορασεις πιστόλι και να βγάλεις άδεια οπλοφοριας και οπλοχρησιας για να το έχεις στην δουλειά; Αυτό επιτρέπετε;
Με την υπηρεσιακη ταυτότητα και την αδεια μπορείς ναι. Δε δίνουν παντου περιστροφα. Εκεί που εχω περασει θεωρητικα εγώ, δινουν το usp compact της HK.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/109186/apofasi-gia-24ori-oploforia-eksoterikis-frouras-ton-fylakon
Εδω αναλυτικά περι οπλοφοριας
σε κάθε σωφρονιστικο κατάστημα μπορεί να δίνουν άλλο οπλισμό;
αν κάποιος έχει όπλο από παππού προς παππού γίνεται να το έχει;
σε περίπτωση που γίνει κάποια εμπλοκή στο δρόμο με ληστές μπορεί ο σωφρονιστικος να επέμβει?
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 122
Πάνος έγραψε:σε κάθε σωφρονιστικο κατάστημα μπορεί να δίνουν άλλο οπλισμό;αν κάποιος έχει όπλο από παππού προς παππού γίνεται να το έχει;
σε περίπτωση που γίνει κάποια εμπλοκή στο δρόμο με ληστές μπορεί ο σωφρονιστικος να επέμβει;
Φίλε Πάνο δε παίζει να το ειπες αυτό για το παππού προς παππού...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Ναι φίλε μπορείς, αλλά δε ξέρω αν σε βολεύει να κουβαλας και το μπαρούτι. Οι σωφρονιστικοί δεν παίρνουν οπλισμό, μόνο οι εξωτερικοι.
Σε αυτόφωρο αδίκημα οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να επέμβει.
Σε αυτόφωρο αδίκημα οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να επέμβει.
Μην ειναι δεκάδες να παρω την κουμπουρα μου ;MIXALHS GLOCK έγραψε:Πάνος έγραψε:σε κάθε σωφρονιστικο κατάστημα μπορεί να δίνουν άλλο οπλισμό;αν κάποιος έχει όπλο από παππού προς παππού γίνεται να το έχει;
σε περίπτωση που γίνει κάποια εμπλοκή στο δρόμο με ληστές μπορεί ο σωφρονιστικος να επέμβει;
Φίλε Πάνο δε παίζει να το ειπες αυτό για το παππού προς παππού...
Αν εχεις τανκ μπορεις να το παρκαρεις εξω απτην φυλακη χωρις να σε γραψουν; Ας απαντησει οποιος ξερει
έγινε ερώτημα σχετικά με το τι θα γίνει με την προκήρυξη στον υπουργό;
Εντάξει δεν είπαμε και καριοφυλια αλλά αν κάποιος έχει κάποιο colt m1911 μπορεί να το έχει?
Μην ξεκινάτε πάλι... ας μας πει ο κύριος που δουλεύει στις φυλακες αν άκουσε ποτε μας πάρουν με σοχ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Christian έγραψε:Αν εχεις τανκ μπορεις να το παρκαρεις εξω απτην φυλακη χωρις να σε γραψουν; Ας απαντησει οποιος ξερει
Αν το τανκ είναι κληρονομιά από το σοι της μαμςμ οχι δεν προβλέπεται αλλά αν το τανκ είναι από το σόι του μπαμπά υπάρχει σχετικό εδαεδά στον ποινικό κώδικα που αναφέρει ρητά ότι προβλέπεται αρκεί το τανκ να έχει σήμανση ότι δεν αποτελεί απειλή
REDMAN316 έγραψε:Christian έγραψε:Αν εχεις τανκ μπορεις να το παρκαρεις εξω απτην φυλακη χωρις να σε γραψουν; Ας απαντησει οποιος ξερει
Αν το τανκ είναι κληρονομιά από το σοι της μαμςμ οχι δεν προβλέπεται αλλά αν το τανκ είναι από το σόι του μπαμπά υπάρχει σχετικό εδαεδά στον ποινικό κώδικα που αναφέρει ρητά ότι προβλέπεται αρκεί το τανκ να έχει σήμανση ότι δεν αποτελεί απειλή
Ναι αλλα να δινουν κι ενα επιδομα ερπύστριας γιατι δεν βγαινουμε εμεις με τα τανκς. Δεν μας σκεφτεται κανενας
Πυθια αν υπαρχει καποιο νεο, θα εκτιμουσαμε δεοντως αν το ανεφερες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες