Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Άτομα με πιστοποίηση Κεμεα μπήκαν στους επικουρικούς Α;
Γεια σας παιδια εχω δικαιωμα να αρνηθω την προσληψη ορισμενου χρονου και να περιμενω τα οριστικα; θελω να δωσω βαση στα αθληματα τωρα για αυτο
Γιατι ειναι παπατζιλικι; Καινουριος διαγωνισμος πρεπει να γινει για να κανουν και αλλοι τα χαρτια τους που δε τα ειχαν κανει σε αυτην!! Ο καθενας λεει οτι τον βολευει στην Ελλαδα!!
Το ΦΕΚ λέει ότι αν χρειαστεί άτομα από μια προκήρυξη συγκεκριμένα μπορεί μέσα στον ίδιο χρόνο να πάρει επιλαχόντες από την ίδια προκήρυξη και όχι να βγεί άλλη... όπως έγινε και στο λιμενικό... Οποίος ήθελε να έκανε τα χαρτιά του σε αυτην τώρα... Όλοι κοιτάτε την πάρτη σας και δεν κοιτατε τι λέει ο νομος... Επιλαχόντες θα πάρει...
Γιάννη,
Σε ποια σελίδα του ΦΕΚ, αναγράφει για Επιλαχόντες της 6Κ/2018;
Σε ποια σελίδα του ΦΕΚ, αναγράφει για Επιλαχόντες της 6Κ/2018;
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Ευχαριστούμε σωφ24
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Rambo432 έγραψε:Ευχαριστούμε Σωφ25
Έκανε κάποιος ένσταση; Στην επιλογή του πεδίο «προκήρυξη που αφορά» σας βγάζει την 6κ 2018; Προσπαθώ από χθες αλλά τπτ. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
ΠΟΛΙΤΗΣ ένα είναι το ΦΕΚ που λέει ότι σε καθε προκήρυξη αν χρειαστεί άτομα παιρνει από την ίδια μέσα στον ίδιο χρόνο... Όπως το λιμενικό που εγινε... Μπες και ψάξε το ΦΕΚ να δεις τι λεει...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
Επίδομα επικινδυνοτητα περνινπ και εξωτερικοί και εσωτερικοί;
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Γιάννης έγραψε:Το ΦΕΚ λέει ότι αν χρειαστεί άτομα από μια προκήρυξη συγκεκριμένα μπορεί μέσα στον ίδιο χρόνο να πάρει επιλαχόντες από την ίδια προκήρυξη και όχι να βγεί άλλη... Όπως έγινε και στο λιμενικό... Οποίος ήθελε να έκανε τα χαρτιά του σε αυτην τώρα... Όλοι κοιτάτε την πάρτη σας και δεν κοιτατε τι λέει ο νομος... Επιλαχόντες θα πάρει...
Ετσι θα ειναι, το ειπε και η Πυθεια!
- Miron
Οχι, θα το δεις και μετα τις ενστασεις.
- Miron
Spiros έγραψε:Γεια σας παιδια εχω δικαιωμα να αρνηθω την προσληψη ορισμενου χρονου και να περιμενω τα οριστικα; Θελω να δωσω βαση στα αθληματα τωρα για αυτο
Λογικα γινεται να αρνηθεις και να περιμενεις τους οριστικα διοριστεους για να δεις εαν εισαι μεσα και τοτε πας
Γιατι υπαρχει περιπτωση να παρουν τωρα τους διοριστεους και να απολυθουν οταν βγουν τα οριστικα; Επισης μπορει να μου πει καποιος μια μεση βαθμολογια που εβγαλε γιατι δεν εχω προσβαση στα αποτελεσματα; Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 7 επισκέπτες