Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
x_x
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από x_x »

ΠΥΘΕΙΑ έγραψε:Καταρχην καλησπέρα σε όλους...

Επειδή τα έχετε μπερδεψει μερικοι εδώ μεσα... Με ΚΕΜΕΑ οποίος μπηκε θα περάσε στην Β επικουρια και όχι στον κυριο πίνακα... Οι φάκελοι ανοίχτηκαν κανονικά και με τον νόμο και αυτά ήταν τα μορια... Ότι ενστάσεις και να κάνετε δεν θα δικαιωθεί κάνεις... Επόμενη προκήρυξη που λένε δεν θα βγει αλλά θα πάρει όλους τους επιλαχόντες και θα αλλάξουν πάλι οι θέσεις σας... Δηλαδη αυτός που δήλωσε Εξωτερικος και για καποιο λόγο ήταν πιο χαμηλά στα μόρια και μπήκε σωφρονιστικος, θα πάει Εξωτερικος αυτός ή ότι επιλογή δήλωσε πρωτα και μετά θα ξεκινήσει να παίρνει επιλαχόντες με βάση μορίων... ΤΕΛΟΣ του μήνα θα ξέρετε αναλυτικά τι θα γίνει με τις θέσεις σας αναλυτικά για τον λόγο ότι θα παρει τους επιλαχόντες και θα γίνει ανακατανομή στις θεσεις σας... Καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους ΕΠΙΤΥΧΌΝΤΕΣ!!!

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες

Ξέρεις για τις θέσεις ΠΕ αν θα βγουν και αυτές αυτόν το μήνα σύντομα; Επίσης στην επόμενη προκυρηξη για τις θέσεις ΠΕ και ΤΕ θα παρει επιλαχοντες από την 6κ 2018?

Petros

Δημοσίευση από Petros »

Όντως δε θα βγει νέα προκήρυξη και θα πάρουν τους επιλαχόντες από τη πρώτη;

Σωφ25

Δημοσίευση από Σωφ25 »

Λοιπόν εχουμε και λέμε, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε εξελίξεις. Υπάρχει πολύ πιθανό ενδεχόμενο να σας καλέσουν για να υπογράψετε σύμβαση και να αναλάβετε καθήκοντα άμεσα μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.Οι ανάγκες που έχουμε μέσα είναι μεγάλες και μπορεί να μεγαλώσουν και άλλο με την αποχώρηση των δημοτικών. Αυτές είναι οι προθέσεις του υπουργείου.

Καλή επιτυχία σε όλους

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Αν πάρουν επιλαχόντες θα γίνει μπέρδεμα, επειδη στην 6κ δεν υπάρχει η φυλακή της Δράμας
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ξερεις ποτε θα βγει η καινουρια προκυρηξη και αν θα ειναι νεος διαγωνισμος ή θα παρουν επιλαχοντες απο την προηγουμενη;
Kostis

Δημοσίευση από Kostis »

Δεν υπάρχει περίπτωση όπως είναι και λογικό αν το σκεφτεί κανείς να μη βγει νέα προκήρυξη και να πάρουν επιλαχοντες από τη προηγούμενη... Καινούρια προκήρυξη νέες διαδικασίες... Ας μη ξεχνάμε ότι θα ναι και η Δράμα μια από τις επιλογές των υποψηφίων που είναι νέο κατάστημα και θα πάρει κόσμο... Οπότε χαλαρά και περιμένουμε όπου να ναι θα βγει κ αυτή κοντά ειναι!

Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Σωφ25 έγραψε:Λοιπόν εχουμε και λέμε, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε εξελίξεις. Υπάρχει πολύ πιθανό ενδεχόμενο να σας καλέσουν για να υπογράψετε σύμβαση και να αναλάβετε καθήκοντα άμεσα μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.Οι ανάγκες που έχουμε μέσα είναι μεγάλες και μπορεί να μεγαλώσουν και άλλο με την αποχώρηση των δημοτικών. Αυτές είναι οι προθέσεις του υπουργείου.

Καλή επιτυχία σε όλους

Μακάρι φίλε μου αυτό θέλουμε οι περισσότεροι και εννοείται να πάνε όλα καλά και να είμαστε κ στους τελικώς διοριζομενους. Ναι εννοείται να κάνουμε όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες αλλά σιγά δεν είναι κ τόσο τραγικό να περάσουμε τα αθλήματα σε άλλη χρονική περίοδο. Δεν θα με κρίνει σαν υπάλληλο το γέγονος πχ αν θα κάνω καλύτερη επίδοση στο μήκος. Προεχει αυτή τη στιγμή η πλήρωση των καταστημάτων με προσωπικό για να ξελαφρωσει κ το υπάρχον προσωπικό. Κ όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Ακόμα κ η εκπαίδευση. Ούτως ή άλλως σαν γενικός πληθυσμός οι διοριστεοι δεν είμαστε άσχετοι ως προς το γενικό αντικείμενο της εργασίας ειδικά οι των ιεκ. Δύο χρόνια κάναμε στη σχολή αμέτρητα πράγματα, κρατήσαμεόπλα, κάναμε πολλά σημαντικά. Θα μου πρι κάποιος άλλη η φύση του επαγγέλματος αυτού. Ναι δεν διαφων, αλλά δεν είμαστε κ εντελώς άσχετοι οι περισσότεροι

άλφα

Δημοσίευση από άλφα »

Και μερικούς ειδικούς φρουρούς που είδα στον πίνακα τους εχει Β επικουρικό με εμπειρία και τους δίνει 588 μόρια για 7 έτη εμπειρίας. Κάποιοι ειναι επιτυχόντες.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

ΠΥΘΕΙΑ έγραψε:Καταρχην καλησπέρα σε όλους...

Επόμενη προκήρυξη που λένε δεν θα βγει αλλά θα πάρει όλους τους επιλαχόντες και θα αλλάξουν πάλι οι θέσεις σας... !!!

Γεια σου ρε Πυθεια αλανι!!! Δεν το περιμενα να βγεις σωστός όταν είπες ότι θα βγουν τα αποτελέσματα και βγηκαν... Μπραβο σου και σε ευχαριστώ που τα μοιραζεσαι με εμάς.

Τώρα απλά με μπερδεύει ότι θα βγαλουν για τις νέες θέσεις προστατευομενους οαεδ, άρα και ειδικες κατηγορίες, αλλά λογικά γινεται να τα προσθεσουν ολα στην 6κ. Δηλαδη σαν να ήταν από την αρχή η προκήρυξη 1000+ ατομα

Kr

Δημοσίευση από Kr »

Μια απορία αν μπορεί να μου εξιγησει κάποιος. Ως πρώτη επιλογή είχα την χ φυλακή (σωφρονιστικων )ως επβ και μένω εκτός.. ενώ άτομο με ΟΧΙ ως πρώτη επιλογή την χ φυλακή (σωφρονιστικων )και αυτος με επβ είναι μέσα στα προσωρινά στην χ φυλακη (σωφρονιστικων )?
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Καλησπέρα σε όλους. Έχω δώσει ιδιαίτερη βαση στην συζήτηση τις τελευταίες μέρες και έχω να κανω καποιες παρατηρήσεις κι εγώ με την σειρά μου. Καταρχήν είμαι επιτυχών με κύριο προσόν. Δεν θελω να προσβάλω κανέναν αλλά δεν μπορώ να ακουω ότι το ΙΕΚ δεν έχει διαφορά από το ΚΕΜΕΑ. Εμείς του ΙΕΚ έχουμε λάβει εκπαιδευση ειδική σε αστυνομικά καθήκοντα με ωρες πρακτικής τα τελευταία 2 εξάμηνα πάνω στην χειροπέδηση, στην χρηση όπλου καθώς και σε αστυνομικο έλεγχο. Δεν μειώνω αυτόν που πήγε και έβγαλε ΚΕΜΕΑ αλλά προς Θεού μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Δουλευω σεκιούριτι από το 2010 και οι συνάδερφοι μου δεν εχουν καμια εξειδικευση. Δεν επρεπε να τους περνάνε τόσο ευκολα γνώμη μου ειναι στις εξετάσεις γιατί το επάγγελμα του φύλακα μπορεί να είναι μισθολογικα υποτιμημένο αλλά είναι σοβαρό και εγγυμονεί κινδύνους αν δεν είσαι εκπαιδευμένος. Και για οσους ρώτησαν για τα μισθολογικά ξεκινάμε με 858? μικτά δηλαδή καθαρα 712? + 150 επίδομα επικινδυνότητας + νυχτερινά-αργίες.
Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

ξερει κανεις τα ωραρια των φυλακων δηλαδη ανα βάρδιες;
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

Κι αν κάποιος επιτυχον στην 6κ, ήθελε να μπει Δράμα; δεν είναι δίκαιο αυτό. Εκτός αν βγει χωριστή προκήρυξη μόνο για Δράμα και οι υπόλοιπες θέσεις που είναι για τις άλλες φυλακές που ήταν και στην 6κ, πάρουν από τους επιλαχόντες με τις αντίστοιχες προτιμήσεις που δήλωσαν.

Δλδ πχ αν στην 6κ ήθελε 30 στον Κορυδαλλό και άλλους 10 στην επόμενη προκήρυξη να πάρουν άλλους 10 από τους επιλαχόντες της 6κ. Διαφορετικά είναι παπατζιλικι

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

φίλε να σε ρωτήσω ειμαι επιτυχων στην 11 επιλογη μου φυλακες Κορυδαλλού 740 κατα ποσο ειναι εφικτο να μπω μεχρι την 6 επιλογη μου. ειμαι β επικουρικό 143 θεση στους διοριστεους
Σωφ25

Δημοσίευση από Σωφ25 »

Ο μισθός θα είναι λίγο απογοητευτικός στην αρχή γιατί υπάρχουν οι κρατήσεις από το μετοχικό ταμείο περίπου στα 100? για τους πρώτους 12 μήνες και το επίδομα επικινδυνοτητας είναι 120? καθαρά .
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες