Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα προσωρινά,2 φορές τουλάχιστον μου άλλαξαν θέση, επεξεργάζονται και ανανεώνουν συνεχώς την σελίδα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Έχω σκάσει δεν μπορώ να μπω με τίποτα. Εγκεφαλικό θα πάθω στο τέλος. Πως θα μπορέσω να μπω ρε παιδιά. Ούτε από την σελίδα μου στον ασεπ δεν μπορώ να μπω
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 83
Ωραία δηλαδη τα κεμεα είναι στον κύριο πινακα. Κ μετά λέμε ότι κανανε επεξεργασία... Μάλλον από την ηλεκτρονική τα βγαλανε
- ahilleas1990
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
μαλον ησχυει αυτο που λες γιατι κ εγω στην αρχη με ειχε 800 μετα στην 693 μεχρι να με πεταξει εξω_KOURSAROS_ έγραψε:Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα προσωρινά,2 φορές τουλάχιστον μου άλλαξαν θέση, επεξεργάζονται και ανανεώνουν συνεχώς την σελίδα.
Παίδες από β επικούρ μπήκε κάνεις κ αν ναι πόσα μόρια ξεκινάει;
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
ahilleas1990 έγραψε:μαλον ησχυει αυτο που λες γιατι κ εγω στην αρχη με ειχε 800 μετα στην 693 μεχρι να με πεταξει εξω_KOURSAROS_ έγραψε:Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τα προσωρινά,2 φορές τουλάχιστον μου άλλαξαν θέση, επεξεργάζονται και ανανεώνουν συνεχώς την σελίδα.
Ε αν έγινε και σε εσένα έτσι είναι φίλε. Πονοκέφαλος με έπιασε από το άγχος.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Οποτε περιμενουμε την ορθη επαναληψη, και μην αγχωνεστε γιατι ειναι και τα αθληματα αργοτερα
Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
- ahilleas1990
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Ρε παιδια σας βαζει εμενα δεν με εχει ξαναβαλει
Μπορείτε να μου πείτε τα βήματα που ακολουθούμε για να μπούμε να δούμε τα αποτελέσματα. Και αν πρέπει να είμαστε εγγεγραμμένο ως χρήστες;
Παιδια λιγο την προσοχη σας. Υπαρχει καποιος που οταν μπαινει στους απορριπτέους να τον βγαζει εκει η ολοι ειναι στους διοριστεους ;
Ρε παλικάρια τι εννοεί κωδικό θέσης και σειρά θέσης...
Εαν εχεις κατεβασει το αρχειο , μπορεις να το στειλεις σε παρακαλω μεσω email; γιατι το σαιτ δεν ανοιγει.alexis_kon7@hotmail.comml έγραψε: Παιδιά μια χαρά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ με Α Επικουρία μπήκα στην πρώτη επιλογή. Εξωτερικός φρουρός στη Νεάπολη. Στην αναζήτηση αποτελεσμάτων να μην μπαίνετε στην κατάταξη, αλλά στους διοριστέους. Έχει ακριβώς τη θέση που έχεις επιλεγεί. Τα άλλα βγάζουν γενική κατάταξη συνολικά.
alex
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες