Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να στε καλα παιδια!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω να δειτε πως ενιωσα εκεινη την στιγμη εβαλα τα κλαματα οταν ειδα να περνανε οι καταδρομεις με τους πρασινους μπερεδες τι να πω μακαρι να εχουμε πολυ πιο καλη τυχη παο απυτη που ειχαμε βρε παιδια και ειμαστε και εμεις επιτυχων και να παρελασουμε καποια στιγμη και εμεις!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλα οταν περνάνε οι ειδικες δυναμεις, ειναι σιγουρα ολα τα λεφτα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα παρελασουμε και εμεις κουκλα μου! Μην ανησυχεις! Θελω να πιστευω πως στην επομενη φουρνια θα ειμαστε και εμεις μεσα!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μακαρι να περασουμε βρε δ. υ. κ μου και να ειμαστε μεσα δλδ τι αλλο να πω και εννοειται πως θα ξαναδηλωσω ειδικοτητα τον ειδικων δυναμεων δν υπαρχει περιπτωση να δηλωσω καπου αλλου, εσυ τι ειδικοτητα θα δηλωσεις;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σου πω την αληθεια δεν το χω σκεφτει γλυκια μου αλλα μαλλον ειδικοτητα των ειδικων δυναμεων και εγω! Ποια ειδικοτητα εχεις 'βαλει στο ματι'; Εγω Ηθελα κυριως καποια που να εχει αμεση σχεση με τους αμφιβιους καταδρομεις οποτε μπορει να δηλωσω αυτη των 'ειδικων αποστολων'!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα εγω εβαλα στο ματι αυτην ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΕΔ αυτη εχω στο νου μου να δηλωσω και αυτη θα δηλωσω ειδικων αποστολων ειναι πολυ δυσκολα ετσι; Μου εχουν πει δν νομιζω πως θα μπορουσα να παω ποτε στο ευχομαι να πετυχεις εκει και αμα περασουμε μαζι θα παμε στην ρεντινα!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γενικα ειναι δυσκολα στις ειδικες δυναμεις! Αλλα οποιος το εχει μερακι και γουσταρει το στρατευμα πολυ δεν νομιζω οτι θα αντιμετωπισει καμμια δυσκολια! Επισης εχω βαλει στο ματι και την 'νοσοκομος καταδρομων' τωρα τι να σου πω θα δειξει! Να ξερεις οτι και τα αθληματα των ειδικων δυναμεων ειναι δυσκολα εξισου!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τα ξερω τα αθληματα που εχει ειδικες δυναμεις αφου για ειδικες δυναμεις ειχα δωσει Στην προηγουμενη προκυρηξει τεχνιτης αλεξιπτωτων εγω κανω στιβο και γενικα τα αθληματα των ειδικων δυναμεων τα κανω απο τον σεπτεμβρη και ετσι δν εχω ιδιαιτερο προβλημα μονο το μονοζυγο θα με δυσκολεψει αλλα πρεπει να της Βγαλω της 6 ελξεις και θα το προσπαθησω γιατι θελω πολυ να μπω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αρα τωρα δεν κανεις στην ιδια ειδικοτητα αλλα σε διαφορετικη! Ποσα ατομα παιρνει στην 'Υπηρετης πολυβολων ΕΔ';
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιρνει 15 ατομα αλλα και παλι τεχνιτης αλεξιπτωτων δν εβαλε καθολου στην νεα προκυρηξει και ετσι επελεξα να δηλωσω αυτη τωρα δν ξερω αμα θα εχω πιθανοτητες τι να πω μακαρι να περασω! Εσενα ποσες θεσεις εχει;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Velerefontis »

tzovana μου, γιατι δε βαζεις καποια ειδικοτητα με περισσοτερα ατομα, ωστε να αυξηθουν οι πιθανοτητες σου;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν το εχω ψαξει ακομα τζοβανα μου αλλα λογικα δεν θα παιρνει πολλα ατομα και αυτη! Παντως κοιταξε και ειδικοτητες του πεζικου γενικοτερα μιας και συνηθως παιρνει περισσοτερα ατομα αρα και εσυ εχεις περισσοτερες πιθανοτητες! Να ξερεις επισης πως στις ειδικοτητες των ειδικων δυναμεων πεφτει και πολυ βυσμα ακριβως λογω των μικρων θεσεων! Συμφωνω με Velerefontis
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Velerefontis »

tzovana σου απαντω εδω γιατι εχει γεμισει το κεντρο μηνυματων σου. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να δηλωσεις μια ειδικοτητα με αρκετες θεσεις. Εκει αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχιας. Επισης συνηθως στις ειδικοτητες ειδικων δυναμεων προτιμουνται ατομα που εχουν υπηρετησει σε αυτες κατι που εκ των πραγματων λιγοστευει τις πιθανοτητες σου. Γνωμη μου ειναι να δηλωσεις ειδικοτητα με τριψηφιο σριθμο θεσεων. Αλλα η τελικη επιλογη ειναι παντα δικη σου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τζοβανα να προσθεσω και εγω αυτη την φορα και λογω του οτι παιρνει θεωρω πολλα ατομα σε αυτο το διαγωνισμο να το σκεφτεις πολυ καλα πριν δηλωσεις οποιαδηποτε ειδικοτητα ακριβως για να αυξησεις και τις πιθανοτητες επιτυχιας σου!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης