Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι γίνεται, αποσπαση συνήθως για 9μηνο, μπορεί και παραπάνω.Μετάθεση μόνο αμοιβαία, δηλαδή αν είσαι πχ Χιο και θες να πας Λάρισα, πρέπει να θέλει και κάποιος να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να έχετε και τον ίδιο βαθμό λογικά.

Εκτός και αν ανοίξει νέα πτερυγα εκει που θες και χρειάζονται άτομα.

glock

Δημοσίευση από glock »

Vasilis loxias (pz) έγραψε: Οσοι ειναι με απολυτηρια Υψηλου βαθμου 18+ δεν παιζει ρολο και παλι βγαινουν χαμενοι μπαινοντας 3ηεπικουρια αφου ζηταει κυριο την ειδικοτητα Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ειτε απο ΙΕΚ ειτε απο ΤΕΕ η επαγγελματικα λυκεια σωστα?
Καλα λες φιλε μου. Ουτε τα μορια απο τον στρατο μετρανε !
Koridalos

Δημοσίευση από Koridalos »

ARN έγραψε: Αν δεν αιτηθείς μετάθεση υπαρχή περίπτωση να σου σκάσει μετάθεση;
Κάτσε να σε διορίσουν πρωτα.
Pen

Δημοσίευση από Pen »

Γίνεται να δηλώσουμε εξωτερικούς φύλακες και εσωτερικούς ή μόνο ένα από τα δύο
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλημέρα

Γνώμη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να αναλύσουμε τα της προκύρηξης και της αίτησης για

να μην προβούμε σε κάποιο λάθος και έπειτα να προχωρήσουμε στις μεταθέσεις και τα οικονομικά.

Μην είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μερικοί (μαζί κι εγώ)

Φιλικά πάντα.

Jon

Δημοσίευση από Jon »

Καλησπέρα παιδιά.. Επειδη δεν βγαζω άκρη όπως το λέει το ΦΕΚ μεσα και άλλα μου λέει ο ένας αλλά ο αλλος... Κάποιος που δεν έχει ΙΕΚ πιστοποιημένο, με Λύκειο πάει β επικουρία (403).. Αν εγω έχω άδεια σεκιούριτι και έχω προϋπηρεσία 4 χρόνια μετά την άδεια μετράει σαν προϋπηρεσία στον β επικουρίκο ή όχι; ΔΥΚ αν μπορείς απάντησε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
.

Δημοσίευση από . »

Μετράει η προϋπηρεσία ως security?
Αρτέμης

Δημοσίευση από Αρτέμης »

Pen έγραψε: Γίνεται να δηλώσουμε εξωτερικούς φύλακες και εσωτερικούς ή μόνο ένα από τα δύο
Δηλώσετε τα ολα μηπως θα περασεις; Θελει ΙΕΚ φίλος. Δεν μετραει τίποτε αλλο
penny

Δημοσίευση από penny »

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή είμαι μικρή και είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω τι παίζει θέλω να σας ρωτήσω την γνώμη σας.

Για τις γυναικείες θέσεις τι πιθανότητες έχω με απολυτήριο λυκείου 18.5, αγγλικά άριστη γνώση, γερμανικά καλή γνώση και υπολογιστές;

Δεν έχω εμπειρία συναφή με το αντικείμενο ούτε είμαι σε ειδική κατηγορία, οπότε στοχεύω στις θέσεις που είναι χωρίς ειδική κατηγορία και χωρίς προυπηρεσία.

Πιστεύω οτι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με δίπλωμα ιεκ η προυπηρεσία σε τέτοιο αντικείμενο αλλά ίσως κάνω λάθος.

Μπορείτε να μου πείτε γνώμες περίπου τι πιθανότητες έχω;

Ευχαριστώ πολύ

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από capten fan »

. έγραψε:Μετράει η προϋπηρεσία ως security?

Οχι φιλε δε μετράει ουτε ως προϋπηρεσία ουτε ως επιπλέον μόρια. Μόνο όσοι έχουν βγάλει το ΙΕΚ

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Liontarina »

penny έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή είμαι μικρή και είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω τι παίζει θέλω να σας ρωτήσω την γνώμη σας.

Για τις γυναικείες θέσεις τι πιθανότητες έχω με απολυτήριο λυκείου 18.5, αγγλικά άριστη γνώση, γερμανικά καλή γνώση και υπολογιστές;

Δεν έχω εμπειρία συναφή με το αντικείμενο ούτε είμαι σε ειδική κατηγορία, οπότε στοχεύω στις θέσεις που είναι χωρίς ειδική κατηγορία και χωρίς προυπηρεσία.

Πιστεύω οτι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με δίπλωμα ιεκ η προυπηρεσία σε τέτοιο αντικείμενο αλλά ίσως κάνω λάθος.

Μπορείτε να μου πείτε γνώμες περίπου τι πιθανότητες έχω;

Ευχαριστώ πολύ

οι θεσεις για γυναίκες ειναι πολύ λίγες! Συγκεκριμένα αυτες χωρις εντοπιοτητα ειναι γυρω στις 15!

πιστευεις οτι οι γυναικες με πτυχιο της συγκεκριμένης ειδικοτητας από ιεκ που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμό ειναι περισσοτερες απο 15; Αν ναι τοτε δεν αξιζει να κανεις τα χαρτια σου, γιατι πρώτα μπαινουν όλες του ιεκ και μετα οι υπολοιπες. Αν οχι, τότε κανε τα.

Άβαταρ μέλους
giorgosserres88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από giorgosserres88 »

capten fan έγραψε:
. έγραψε:Μετράει η προϋπηρεσία ως security;

Οχι φιλε δε μετράει ουτε ως προϋπηρεσία ουτε ως επιπλέον μόρια. Μόνο όσοι έχουν βγάλει το ΙΕΚ

μετραει κανονικα σαν εμπειρια και παιρνεις μορια αν εισαι δηλωμενος με ενσημα κτλ αλλο το ιεκ που το ζηταει σαν κυριο προσον αλλο η εμπειρια

penny

Δημοσίευση από penny »

Δεν ήταν και πολύ βοηθητικό αυτο να σου πω την αλήθεια. Αν είχα άποψη η εκτίμηση δεν θα έγραφα εδώ για βοήθεια.
Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Bill1993 »

Για να καταλαβω λιγο ενας σεκιουριτας οπου φυλαει ενα κτιριο θεωρειται απο τον ασεπ οτι ειναι συναφη με τη φυλαξη φυλακων?; Γιατι γραφει μεσα στην προκηρυξη η εμπειρια μετραει εαν ειναι συναφή επαγγελμα... Δεν πρεπει να ορισει τ θεωρει συναφη;
.

Δημοσίευση από . »

Δυστυχώς δε μετράει η προϋπηρεσία ως security. Υπολογίζεται μόνο όταν πάρεις την πιστοποίηση του ΙΕΚ και μετά δουλέψεις πάνω σε αυτό.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες