Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Ναι γίνεται, αποσπαση συνήθως για 9μηνο, μπορεί και παραπάνω.Μετάθεση μόνο αμοιβαία, δηλαδή αν είσαι πχ Χιο και θες να πας Λάρισα, πρέπει να θέλει και κάποιος να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο και να έχετε και τον ίδιο βαθμό λογικά.
Εκτός και αν ανοίξει νέα πτερυγα εκει που θες και χρειάζονται άτομα.
Εκτός και αν ανοίξει νέα πτερυγα εκει που θες και χρειάζονται άτομα.
Καλα λες φιλε μου. Ουτε τα μορια απο τον στρατο μετρανε !Vasilis loxias (pz) έγραψε: Οσοι ειναι με απολυτηρια Υψηλου βαθμου 18+ δεν παιζει ρολο και παλι βγαινουν χαμενοι μπαινοντας 3ηεπικουρια αφου ζηταει κυριο την ειδικοτητα Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών ειτε απο ΙΕΚ ειτε απο ΤΕΕ η επαγγελματικα λυκεια σωστα?
Κάτσε να σε διορίσουν πρωτα.ARN έγραψε: Αν δεν αιτηθείς μετάθεση υπαρχή περίπτωση να σου σκάσει μετάθεση;
Γίνεται να δηλώσουμε εξωτερικούς φύλακες και εσωτερικούς ή μόνο ένα από τα δύο
Καλημέρα
Γνώμη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να αναλύσουμε τα της προκύρηξης και της αίτησης για
να μην προβούμε σε κάποιο λάθος και έπειτα να προχωρήσουμε στις μεταθέσεις και τα οικονομικά.
Μην είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μερικοί (μαζί κι εγώ)
Φιλικά πάντα.
Γνώμη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να αναλύσουμε τα της προκύρηξης και της αίτησης για
να μην προβούμε σε κάποιο λάθος και έπειτα να προχωρήσουμε στις μεταθέσεις και τα οικονομικά.
Μην είστε σίγουροι ότι θα περάσετε μερικοί (μαζί κι εγώ)
Φιλικά πάντα.
Καλησπέρα παιδιά.. Επειδη δεν βγαζω άκρη όπως το λέει το ΦΕΚ μεσα και άλλα μου λέει ο ένας αλλά ο αλλος... Κάποιος που δεν έχει ΙΕΚ πιστοποιημένο, με Λύκειο πάει β επικουρία (403).. Αν εγω έχω άδεια σεκιούριτι και έχω προϋπηρεσία 4 χρόνια μετά την άδεια μετράει σαν προϋπηρεσία στον β επικουρίκο ή όχι; ΔΥΚ αν μπορείς απάντησε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
Δηλώσετε τα ολα μηπως θα περασεις; Θελει ΙΕΚ φίλος. Δεν μετραει τίποτε αλλοPen έγραψε: Γίνεται να δηλώσουμε εξωτερικούς φύλακες και εσωτερικούς ή μόνο ένα από τα δύο
Καλησπέρα παιδιά,
Επειδή είμαι μικρή και είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω τι παίζει θέλω να σας ρωτήσω την γνώμη σας.
Για τις γυναικείες θέσεις τι πιθανότητες έχω με απολυτήριο λυκείου 18.5, αγγλικά άριστη γνώση, γερμανικά καλή γνώση και υπολογιστές;
Δεν έχω εμπειρία συναφή με το αντικείμενο ούτε είμαι σε ειδική κατηγορία, οπότε στοχεύω στις θέσεις που είναι χωρίς ειδική κατηγορία και χωρίς προυπηρεσία.
Πιστεύω οτι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με δίπλωμα ιεκ η προυπηρεσία σε τέτοιο αντικείμενο αλλά ίσως κάνω λάθος.
Μπορείτε να μου πείτε γνώμες περίπου τι πιθανότητες έχω;
Ευχαριστώ πολύ
Επειδή είμαι μικρή και είναι η πρώτη μου φορά που θα κάνω αίτηση στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρω τι παίζει θέλω να σας ρωτήσω την γνώμη σας.
Για τις γυναικείες θέσεις τι πιθανότητες έχω με απολυτήριο λυκείου 18.5, αγγλικά άριστη γνώση, γερμανικά καλή γνώση και υπολογιστές;
Δεν έχω εμπειρία συναφή με το αντικείμενο ούτε είμαι σε ειδική κατηγορία, οπότε στοχεύω στις θέσεις που είναι χωρίς ειδική κατηγορία και χωρίς προυπηρεσία.
Πιστεύω οτι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες με δίπλωμα ιεκ η προυπηρεσία σε τέτοιο αντικείμενο αλλά ίσως κάνω λάθος.
Ευχαριστώ πολύ
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
. έγραψε:Μετράει η προϋπηρεσία ως security?
Οχι φιλε δε μετράει ουτε ως προϋπηρεσία ουτε ως επιπλέον μόρια. Μόνο όσοι έχουν βγάλει το ΙΕΚ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 43
penny έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Ευχαριστώ πολύ
οι θεσεις για γυναίκες ειναι πολύ λίγες! Συγκεκριμένα αυτες χωρις εντοπιοτητα ειναι γυρω στις 15!
πιστευεις οτι οι γυναικες με πτυχιο της συγκεκριμένης ειδικοτητας από ιεκ που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμό ειναι περισσοτερες απο 15; Αν ναι τοτε δεν αξιζει να κανεις τα χαρτια σου, γιατι πρώτα μπαινουν όλες του ιεκ και μετα οι υπολοιπες. Αν οχι, τότε κανε τα.
- giorgosserres88
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
capten fan έγραψε:. έγραψε:Μετράει η προϋπηρεσία ως security;
Οχι φιλε δε μετράει ουτε ως προϋπηρεσία ουτε ως επιπλέον μόρια. Μόνο όσοι έχουν βγάλει το ΙΕΚ
μετραει κανονικα σαν εμπειρια και παιρνεις μορια αν εισαι δηλωμενος με ενσημα κτλ αλλο το ιεκ που το ζηταει σαν κυριο προσον αλλο η εμπειρια
Δεν ήταν και πολύ βοηθητικό αυτο να σου πω την αλήθεια. Αν είχα άποψη η εκτίμηση δεν θα έγραφα εδώ για βοήθεια.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Για να καταλαβω λιγο ενας σεκιουριτας οπου φυλαει ενα κτιριο θεωρειται απο τον ασεπ οτι ειναι συναφη με τη φυλαξη φυλακων?; Γιατι γραφει μεσα στην προκηρυξη η εμπειρια μετραει εαν ειναι συναφή επαγγελμα... Δεν πρεπει να ορισει τ θεωρει συναφη;
Δυστυχώς δε μετράει η προϋπηρεσία ως security. Υπολογίζεται μόνο όταν πάρεις την πιστοποίηση του ΙΕΚ και μετά δουλέψεις πάνω σε αυτό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες