Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GREECE

Δημοσίευση από GREECE »

spinalgr1990 έγραψε: Η προκηρυξη βγηκε και μπορείτε να την δείτε ,ειναι ΜΟΝΟ για ΙΕΚ τελικά.
Παράνομη προκηρυξη που θυμίζει 1981, ζητάει φωτογραφικά ατομα απο εταιρίες σεκιουριτι και μονο ΙΕΚ Κανονικα πρεπει να επέμβει ο εισαγγελέας
Eidikesdinaneis

Δημοσίευση από Eidikesdinaneis »

Πούλησαν τα παιδια που υπηρέτησαν ειδικές δυνάμεις δόκιμοι φρουρά προέδρου ! Ξεφτίλα η προκηρυξη 6Κ/2018 Ειναι για παπαγαλάκια που έμαθαν απέξω 300 ερωτήσεις και πηραν πιστοποίηση απο το ΙΕΚ ! Πολυ απο αυτους ειναι Ι2/3/4 οπως οι δημοτικοί υπαλληλοι που ειχαν διοριστεί με μεταθεση το 2014 ως φυλακές
GREECE

Δημοσίευση από GREECE »

Vasilis loxias (pz) έγραψε: Εγω απο οτι καταλαβα δεν ειναι μονο για ΙΕΚ αλλα σαν πρωτο προσων το ζηταει, κ ατομα με απολυτηρια μπορουν να συμετεχουν κανονικα απλα οσοι ειναι απο ιεκ θα ειναι πιο μπροστα κ πιο δυσκολα για οσους ειναι με τα απολυτηρια.
Λοχία μας πούλησε η ομοσπονδία φιλε μου χαλάρωσε τα κριτήρια εισαγωγής φιλε μου και πλέον μονο απο ΙΕΚ παπαγάλοι της πιστοποίησης διορίζονται. Τα απολυτήρια υποβιβάζονται. Προδοσία
ΛΟΚ1991

Δημοσίευση από ΛΟΚ1991 »

Καλημέρα, μας την έκανα τα ιεκ που είναι μόνο αθηνα. Βλέπω θα πεινάσουμε απο ανεργία. Τσαμπα πηγα στους καταδρομεις
ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

Καλημέρα σε όλους.
Διάβασα προσεκτικά και τις 50 κάτι σελίδες της προκύρηξης.
Μπορεί να αναφέρει κάποιος την διαδικασία που χρειάζεται και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να στείλουμε περιληπτικά ; Έτσι ώστε να μην προβούμε σε κάποιο λάθος ;
Σας ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους μας!
.

Δημοσίευση από . »

Η προκήρυξη δίνει προτεραιότητα στα παιδιά από ΙΕΚ και μετά ακολουθούν οι απόφοιτοι λυκείου όπου αυτοί θα είναι με υψηλά απολυτήρια!!
Πετροκογιωνης

Δημοσίευση από Πετροκογιωνης »

Παίδες εγώ τα λεγα. Μόνο από ΙΕΚ θα πάρει. Καιρός ήταν γιατί αυτά τα ΙΕΚ είχανε υποτιμηθεί. Καλή σταδιοδρομία σε μας. Και καλή τύχη στις επόμενες προκύρηξεις που θα στους επόμενους
Πετροκογιωνης

Εγώ τα λεγα παίδες ότι μόνο από ΙΕΚ θα πάρει. Είχε υποτιμηθεί πολύ το ΙΕΚ τόσα χρόνια. Στις φυλακές πρέπει να περνει ειδικευμενοους στη φύλαξη. Δε χρειάζονται ούτε τα πανεπιστήμια ούτε οι ειδικές δυνάμεις. οι ειδικές δυνάμεις είναι στρατος δεν έχει σχέση με σωφρονιστικό κατάστημα. Λοιπόν καλή σταδιοδρομία σε μας και καλή τύχη στους υπολοιυπόλ στις άλλες προκύρηξης
Πετροκογιωνης

Pitbull έγραψε:Μονο απο ΙΕΚ φύλαξης θα πάρει. Κρίμα οι ειδικές δυνάμεις ρε λαμόγια του σωματιου μας καψατε
Άσε μας ρε Πιτ να πούμε. Πηγές στα λοκ και νομίζεις έπιασες το τρίδυμο

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Babastroumf »

Πετροκογιωνης έγραψε:Εγώ τα λεγα παίδες ότι μόνο από ΙΕΚ θα πάρει. Είχε υποτιμηθεί πολύ το ΙΕΚ τόσα χρόνια. Στις φυλακές πρέπει να περνει ειδικευμενοους στη φύλαξη. Δε χρειάζονται ούτε τα πανεπιστήμια ούτε οι ειδικές δυνάμεις. οι ειδικές δυνάμεις είναι στρατος δεν έχει σχέση με σωφρονιστικό κατάστημα. Λοιπόν καλή σταδιοδρομία σε μας και καλή τύχη στους υπολοιυπόλ στις άλλες προκύρηξης
Φίλε όλο ***** λες... Μας τρολαρεις και από πάνω..

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από D.Y.K »

ElenaVeric έγραψε:Παιδια καλησπερα! Ελπιζω να μη πέσετε να με φάτε αλλα ως οσονουπω απόφοιτος Κοινωνιολογίας ψάχνω τι θα κανω στο μέλλον! Θα ηθελα να μου πει αν γνωρίζει καποιος αν μπορω με προκήρυξη ή εξετάσεις να μπω στο στρατό, λιμενικό, ναυτικό ή αστυνομία με το πτυχίο μου! Ευχαριστω εκ των προτέρων 🙏🏽

Δυστυχώς δεν μπορείς να αξιοποιήσεις το πτυχίο σου με κάποιο τρόπο, ώστε να πετύχεις την εισαγωγή σου σε κάποιο από τα σώματα που αναφέρεις.

Ο μόνος τρόπος εάν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική, είναι το να ξανά δώσεις πανελλήνιες (εάν δεν είσαι πάνω από 26).

Φιλικά,

NINA

Δημοσίευση από NINA »

Παιδιά καλημέρα!Διάβασα την προκήρυξη και δεν αναφέρει πουθενά ούτε για αθλητικές δοκιμασίες ούτε για ψυχοτεχνικά, παρά μόνο για ιατρική εξέταση αναφέρει ότι θα υποβληθούν οι υποψήφιοι.
Επίσης για τις γυναίκες αν κάποια είναι επιτυχούσα αλλά παράλληλα είναι και έγκυος στα αθλήματα τι γίνετε; Δεν έχει το δικαίωμα να Διαγωνιστεί και κόβεται ή μπορεί να κρατήσει το δικαίωμα συμμετοχής της μετά την γέννα;

Fitone

Δημοσίευση από Fitone »

Δηλαδη εμεις που δωσαμε αδεια σεκιουριτι απο κεκ και πληρωσαμε 500 ευρω με πιστοποιηση δν πιανετε?
Γεώργιος

Δημοσίευση από Γεώργιος »

Θα πάνε όλα τα «φυτά» να προσέχουν τους φυλακισμένους 🤣
L-Z

Δημοσίευση από L-Z »

Το πτυχίο Ιεκ πρέπει να είναι από δημόσιο ή ιδιωτικό ιεκ. Ευχαριστώ καλή επιτυχία σε ολους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες