Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλησπερα. Υπηρετω ως οβα στον στρατο ξηρας. Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη καθως διαβασα πως ζητανε ατομα στο καταστημα της περιοχης μου. Αρχικα γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω τα χαρτια μου για την προκηρυξη η επειδη ειμαι οβα δε γινεται; Και αν οντως μπορω να κανω τα χαρτια θα εχω καποια παραπανω μορια ως οβα;
coca_cola έγραψε:Καλησπερα. Υπηρετω ως οβα στον στρατο ξηρας. Ενδιαφερομαι για την προκηρυξη καθως διαβασα πως ζητανε ατομα στο καταστημα της περιοχης μου. Αρχικα γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω τα χαρτια μου για την προκηρυξη η επειδη ειμαι οβα δε γινεται; Και αν οντως μπορω να κανω τα χαρτια θα εχω καποια παραπανω μορια ως οβα;
Τα χαρτιά σου μπορείς να τα κάνεις κανονικά.
Το αν θα λαμβάνει έξτρα μόρια ένας ΟΒΑ δεν το γνωρίζουμε καθώς δεν έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη ακόμη και δεν ξέρουμε κριτήρια, προϋποθέσεις μοριοδότησης.
Τι σχέση έχει τώρα να μετράει προϋπηρεσία επειδή κάποιος είναι ΟΒΑ για φυλακές ένας θεός ξέρει... Ο καθένα σας ο, τι σας βολεύει θέλει 

Φίλε REDMAN 316 στην προκήρυξη πυροπροστασιασ έχει το.. διαζευτικο.. η αν παρατηρησεις καλύτερα, αυτό ζητάμε και αυτό προφανώς θα γίνει.
Λεει ή ΙΕΚ ή απολυτήριο δεν βαζει διαχωρισμό πρώτο δευτερο ! Ενα απο τα δυοREDMAN316 έγραψε: Προφανώς έχει γίνει καθεστώς αυτό με τις ειδικότητες των ιεκ γενικά να θεωρούνται ΔΕ
Δηλαδη τα ΙΕΚ ειναι ανώτερα απο τα λύκεια ; Θα πάρει μονο απο ΙΕΚ ; Κριμα ας πουμε
http://www.fylakes.gr/2018/05/blog-post_19.html?m=1
Ας διοριστεί ο redman με το ΙΕΚ τωρα και βλέπουμε ΑΣΕΠ και χαζομάρες λεω εγωΖΑΝΤ έγραψε: Φίλε REDMAN 316 στην προκήρυξη πυροπροστασιασ έχει το.. διαζευτικο.. η αν παρατηρησεις καλύτερα, αυτό ζητάμε και αυτό προφανώς θα γίνει.
1ον. Σε καποιες προκηρυξεις παλιοτερα έπαιρναν μορια οσοι ειχαν υπηρετήσει ως πενταετης (οπυ-επυ) στο στρατο. οποτε θεωρω πως δικαιολογημενα εχω αυτην την απορια.2ον. σε υπηρεσιες φυλαξης εχω εκπαιδευτει καλυτερα απο κάποιον που απλα εχει υπηρετησει τη θητεια του. Δεν ηταν εντελως ασχετο αυτο που ρωτησα. αν θες να κραξεις απλα τοτε οκ !
Κανονικα πρεπει να μετραει η θητεία στις ειδικές δυνάμεις δόκιμος προεδρική φρουρά ας πουμε Τι ΙΕΚ λεμε τωρα ΕΕ ***** τα υπουργεια
Η λύση ειναι να ζητάει αυτο: α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και Να μετραει το ΙΕΚ με 150 μορια οπως παντου στο ΑΣΕΠ και τα διπλώματα οδηγού !
Εσείς που βγάλατε ειδικές δυνάμεις και απλά κράζετε, φταίει αυτός που έβγαλε ιεκ ρε μάγκες επειδή του το ζήτησε το κράτος και επειδή αυτή η ειδικότητα ήταν για ειδικούς φρουρούς συν ότι τότε έλεγαν ότι σχέδιο ήταν να απαλλαγει η αστυνομία από ορισμένες φυλάξεις τύπου μέτρο κ άλλα κ να αναλάβουν οι σεκιουριτι απλά πήγαν να αναβαθμίσουν τους σεκιουριτι.Και ξανά λέω, πιο πολύ μ στέκει να μοριοδοτουνται οι αερονομοι στρατονομια ναυτονομια πάρα εσείς ρε μάγκες αυτοί έχουν κάνει μεταγωγες στη θητεία τους και μαθήματα δικαίου.
ΦΦίλ να ξέρεις ότι ο σεκιουριτας δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αστυνομία θα φώναξει αν εντοπίσει κάτι... Ειναι σαν ανθρώπινες κάμερες
coca_cola έγραψε:1ον. Σε καποιες προκηρυξεις παλιοτερα έπαιρναν μορια οσοι ειχαν υπηρετήσει ως πενταετης (οπυ-επυ) στο στρατο. Οποτε θεωρω πως δικαιολογημενα εχω αυτην την απορια.2ον. Σε υπηρεσιες φυλαξης εχω εκπαιδευτει καλυτερα απο κάποιον που απλα εχει υπηρετησει τη θητεια του. Δεν ηταν εντελως ασχετο αυτο που ρωτησα. Αν θες να κραξεις απλα τοτε οκ !
ΟΠΥ-ΕΠΥ που το θυμήθηκες

Ως ΟΒΑ έχεις εκπαιδευτεί καλύτερα; Μάλιστα... Ξεχνάς πως είσαι οπλίτης έτσι; Το ίδιο με θητεία είναι απλά εσύ προτίμησες να μην απολυθείς :)
Fsafa μην λές άερολογιες για στρατώ αν είναι να βάλουμε όλα στα μέτρα σου όπως τα θες εσύ... ο στρατός πρέπει να δίνει μόρια είτ μας αρέσει ειτ όχι ο στρατός πρέπει να δίνει κάποια μόρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες