Προκήρυξη ΕΠΟΠ Ναυτικό (2009)
Λοιπον μαιρη, μπες στο site του πολεμικου ναυτικου και εκει θα βρεις ολες τις πληροφοριες που ζητας. Ψαξτο καλα!
Κανονική κοροιδια μιλάμε και εγω μολις σημερα εμαθα για τελος του μηνα και ειπα να το πω. Εμεινα οταν ειδα τους επιλαχοντες που βγήκαν!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ναι εχω μπει στο site του π. Ν. Το θεμα ειναι πως δν Βρισκω καποια παλλαιοτερη προκυρηξη για εποπ ωστε να καταλαβω τι Γινεται... Αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι εαν η προκυρηξη εχει αθληματα Κ τι αθληματα εχει Δν τα εχω βρει... 

mary για παλαιοτερες προκυρηξεις εαν δεν βρισκεις στο site του πολεμικου ναυτικου μπορεις να ψαξεις σε καποια μηχανη αναζητησης. Απο εκει και περα φυσικα και το πολεμικο ναυτικο εχει αθληματα οπως και η αεροπορια και ο Στρατος Ξηρας! Τα αθληματα αναγραφονται σε παλαιοτερες προκυρηξεις που μπορεις να βρεις!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φιλε δ. Υ. Κ. Το εχω κοιταξει κ αυτο που μου ειπεσ... Δν εχω βρει ακρη... Οπως κ να εχει περιμενω την προκυρηξη κ βλεπουμε...thanks for your reply!
Κανενα προβλημα. Καλο ψαξιμο!
Ηθελα να ρωτησω αν εχετε καποιο νεο για την προκυρηξη εποπ του πολεμικου ναυτικου
Φιλη ΛΕΝΑ κανενα νεοτερο για την σχετικη προκυρηξη του πολεμικου ναυτικου
Υπαρχουν ελπιδες να βγει η προκυρηξη η να το βγαλω απο το μυαλο μου οριστικα.
Μια τελευταια ερωτηση. στην σελιδα του πολεμικου ναυτικου λεει γι απροκυρηξη α. ς. ε. ι και α. ς. ς. υ τι ειναι αυτα
Ειναι για τις στρατιωτικες σχολές μεσω πανελληνιων!
Προεχει ο διαγωνισμος του Στρατου Ξηρας! Στην πορεια θα βγουν και οι αντιστοιχοι για ναυτικο και αεροπορια
Γεια σε ολους ρε παιδια ποτε με το καλο η προκυρηξη του π. ν. γινεται να βρω παλια προκυρηξη και να κανω τα χαρτια μου απο τωρα η πρεπει να περιμενω να βγει η καινουργια. ευχαριστω πολυ!
Π. Ν. έγραψε:Γεια σε ολους ρε παιδια ποτε με το καλο η προκυρηξη του π. Ν. Γινεται να βρω παλια προκυρηξη και να κανω τα χαρτια μου απο τωρα η πρεπει να περιμενω να βγει η καινουργια. Ευχαριστω πολυ!
Ακομη δεν γνωριζουμε ακριβεις πληροφοριες για το ποτε θα βγει η αντιστοιχη του Πολεμικου Ναυτικου.
Οσον αφορα την δευτερη ερωτηση σου οχι δεν μπορεις να κανεις απο τωρα τα χαρτια σου.
Θα πρεπει να περιμενεις να βγει η καινουργια προκυρηξη πρωτα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Δεν θα πρεπει να ξερεις τι χαρτια πρεπει να βγαλεις; Οποτε πρεπει να περιμενεις την προκυρηξη φιλε μου. Επισης πρεπει να δεις τι διαθεσιμες ειδικοτητες θα υπαρχουν. Εκτος αν δεν σ'ενδιαφερει η ειδικοτητα (οποια να'ναι, εννοω) και βγαλεις επικυρωμενα αντιγραφα, ΟΤΙ χαρτι εχεις στην κατοχη σου... Χεχε... Αλλα παλι θα πρεπει να περιμενεις την προκυρηξη για να τα καταθεσεις
... Ξενερωμα ε;lol

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες