Κουτί παραπόνων (Στρατόπεδο Μπουγά Λάρισα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
charjman
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από charjman »

Θέλω να σας αναφέρω κάποια προβλήματα που συναντάω στην θητεία μου ως φαντάρος στο στρατόπεδο του Μπουγά στην Λάρισα! Εκτός το ότι καθίσαμε και μαγειρέψαμε για τους προσφυγές κοτόσουπα και εμείς τρώγαμε φακές, το ότι μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε "ζώα", μας ανακοίνωσαν ότι θα πάμε σε νυχτερινή άσκηση 4 ημερών οπού θα κοιμηθούμε σε σκηνές κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες, το χιόνι να φτάνει τα 10 εκατοστά και η θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τις πρωινές ώρες τους -8! Αυτά είχα να σας αναφέρω. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας ή το σχόλιό σας και προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

TΊποτα δεν μπορείς να κάνεις
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από samloxias »

Στρατοπεδάρχη μετέφερε αυτό το θέμα απο το συγκεκριμένο στρατόπεδο και να το βάλεις γενικά, κυτίο παραπόνων για όλα.Εικόνα
το θέμα είναι που θα πάμε να κρυφτούμε γ@μ τομου
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Είναι εκτός δικού μου Στρατόπεδου η αρμοδιότητα αυτή να περιμένετε να παρέμβει ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Εικόνα

Για τους πρόσφυγες δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα θα σας πούνε και ρατσιστές αν το κάνετε τώρα για τις κακές καιρικές συνθήκες και την 4ημερη άσκηση να βγείτε παραπονούμενοι; Να κάνετε αναφορά για ΕΔΕ στο ΓΕΣ; Κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν τιμωρήθηκε ακόμα και για σοβαρά θέματα ποσο μάλλον για ενα τόσο απλό θέμα. Φίλος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας όταν υπηρετούσε στην ΣΤΥΑ το 2008 τον πήραν μαζί με όλους τους υπόλοιπους σπουδάστες άντρες και γυναίκες στους -13 βαθμούς στην Πάρνηθα χειμωνιάτικα για εκπαίδευση. Τι να λεέι τώρα αυτό; Ούτε παραπονέθηκαν ούτε και κάναν φασαρία!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

charjman έγραψε:Θέλω να σας αναφέρω κάποια προβλήματα που συναντάω στην θητεία μου ως φαντάρος στο στρατόπεδο του Μπουγά στην Λάρισα! Εκτός το ότι καθίσαμε και μαγειρέψαμε για τους προσφυγές κοτόσουπα και εμείς τρώγαμε φακές, το ότι μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε "ζώα", μας ανακοίνωσαν ότι θα πάμε σε νυχτερινή άσκηση 4 ημερών οπού θα κοιμηθούμε σε σκηνές κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες, το χιόνι να φτάνει τα 10 εκατοστά και η θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τις πρωινές ώρες τους -8! Αυτά είχα να σας αναφέρω. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας ή το σχόλιό σας και προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.

Πάρε αναβολή λεβέντη... Στρατός τι να κάνουμε. Μερικές φορές πρέπει να μπορείς να τιμάς και αυτά που σου έδωσε απλόχερα ο θεούλης. Μάλλον μερικοί μόνο για τίποτα γκομενάκια είστε.

ImperatorIoannes
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ImperatorIoannes »

Ρε φίλε στρατός είσαι. Τι περίμενες;
Οι ήρωες ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά πέφτουν και το χώμα, με το να πίνει το αίμα τους, τους ξαναγεννά.
AtomicYeti
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από AtomicYeti »

Προσπάθησε να ακολουθείς και φρόντισε να μην γίνεις Omega Wolf. Γιατι μετά η κατάληξη είναι μία. Δεν έχει μεγάλες διαφορές απο την κοινωνία, απλά έχει ξερή ιεραρχία.

Destiny comes to those who listen,the rest will meet their fate!
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από gimitrop »

charjman έγραψε:Θέλω να σας αναφέρω κάποια προβλήματα που συναντάω στην θητεία μου ως φαντάρος στο στρατόπεδο του Μπουγά στην Λάρισα! Εκτός το ότι καθίσαμε και μαγειρέψαμε για τους προσφυγές κοτόσουπα και εμείς τρώγαμε φακές, το ότι μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε "ζώα", μας ανακοίνωσαν ότι θα πάμε σε νυχτερινή άσκηση 4 ημερών οπού θα κοιμηθούμε σε σκηνές κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες, το χιόνι να φτάνει τα 10 εκατοστά και η θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τις πρωινές ώρες τους -8! Αυτά είχα να σας αναφέρω. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας ή το σχόλιό σας και προτείνετε τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.

Aν ήσουν στον Έβρο τι θα έκανες δηλαδή;

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
nikgr

Δημοσίευση από nikgr »

Το ζητούμενο κατά τη Θητεία είναι να σου τύχουν καλοί αξιωματικοί και καλοί συνάδελφοι, τότε ξεπερνάς και τις ασκήσεις και τις υπηρεσίες !
Άβαταρ μέλους
Zodiac311
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Zodiac311 »

311 ΕΜΑ Εβρος. Εχω να αναφερω προβλημα με λοχιες-αρχιλοχιες οι οποιοι ενω καθονται στην σκοπια και παιζουν με το κινητο (χωρις εξαρτηση κράνος οπως προβλεπεται εννοειται) μιλανε υβριστικά (του τυπου '' ρε βλαμενε'', '' βλακας εισαι; '' κτλπ). Εκτος αυτου τα ιδια ατομα εχουν παρατηρηθει επανελλημενα να κλωτσανε σκυλια εντος στρατοπεδου, το επομενο βημα μου ειναι μυνηση προς τον διοικητη της ΕΜΑ για κακοποιηση ζωων καθως και αναφορα του θεματος στην Ταξιαρχια. Θεματα που αναφέρω δεν ειναι μεμονωμένα περιστατικα αλλα συχνα φαινομενα που γνωρίζουν σχεδον ολοι οι στρατιωτες της μοναδας. Υπηρεττω την πατριδα μου και οχι εποπ που δεν εχουν θεση στον στρατο, ειμαι (εκτος απο στρατιωτης) και Ελληνας πολιτης και δεν δεχομαι τετοιες συμπεριφορες απ την στιγμη που φευγω απ την οικογενεια μου για να υπηρετήσω. Παρακαλω να γίνει καποια ενεργεια για οσα ανεφερα.
Chief

Δημοσίευση από Chief »

ΤΥΠ nrdc-gr τριτο σωμα στρατου. Ο υπολοχαγος του συγκεκριμενου ταγματος που εκτελει χρεη λοχαγου κανει διακρισεις αναμεσα στους στρατιωτες. Συνηθως βαζει στο ματι τους στρατιωτες που δεν εχουν να του προσφερουν τιποτα (δηλαδη δεν εχουν καποιο ισχυρο βυσμα) και ανταμειβει οσους παιζουν στην ομαδα μπασκετ και ποδοσφαιρου που προπονει ο ιδιος. Οταν λεω κανει διακρισεις εννοω σε σημειο 20 στρατιωτες να κανουν την χαμαλοδουλεια στις αποθηκες και σε στησιμο ξεστησιμο νατοικων ασκησεων οπου το κουβαλημα ειναι ατελειωτο, τα δικα του παιδια να κανουν μια υπηρεσια την εβδομαδα (και αν) ενω τους αλλους τους παει 2-1, να μπαινουν καποιοι συγκεκριμενοι στρατιωτες 10 το πρωι στο στρατοπεδο με καφεδακια να καθονται 2 ωριτσες χωρις φυσικα να βαζουν τα στρατιωτικα και να φευγουν ξανα με υπηρεσιακο, μερικους ακομα δεν τους στελνει και σπεν. Αυτα ειναι μερικα μονο απο αυτα που γινονται εκει μεσα. Ο τυπος εχει απιστευτο βυσμα και δεν τον κουναει κανεις απο την θεση του, εχουν γινει και περιστατικα με την στηριξη του οπλιτη. Δεν φταιει ομως κανενας στρατιωτης να τρωει στην μουρη τα διακριτικα κομπλεξ ενος γαλονατου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης