Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Tasos2aMAL έγραψε:Θέλω να εκφράσω έναν φόβο μου. Εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης των δικαιολογητικών, άμα προκηρύξουν εκλογές κατά το διάστημα αυτό, ξέρει κανείς τι γίνεται; Με συγχωρείτε που κινδυνολογώ, να φάω τη γλώσσα μου, αλλά και αυτό είναι ένα σενάριο πιθανό. Καλή μας επιτυχία.

Παγώνουν οι προκηρήξεις, όπως πάγωσαν και τον περαμένο Σεπτέμβριο. Έως την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης. Απο κει και πέρα, εάν εκλεχθεί νέα κυβέρνηση, είναι στο χέρι της να προχωρήσει η όχι η προκήρυξη, αναλόγως πχ και πόσο κομματική είναι (βλ. Προκηρύξεις πχ των ΕΠΟΠ). Φυσικά εάν εκλεχθεί η ίδια κυβέρνηση, η προκήρυξη προχωράει.

Λόγω ότι το θέμα αυτό ανοίχθηκε για να συζητάτε παιδιά σε απορίες αμιγώς πάνω στην προκήρυξη, εαν θέλετε τέτοια κουβεντούλα, πολύ ευχαρίστως, την συνεχίζουμε στο παρακάτω νήμα. Ευχαριστώ.

ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Παιδια καλησπερα. Επικυρωσα το πτυχιο μου και εγινε και η μεταφραση στα αγγλικα. Θελω να ρωτησω κατι. Δεν στελνουμε το προτωτυπο αλλα μια φωτοτυπια αυτου. Ετσι?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Επικυρωσα το πτυχιο μου και εγινε και η μεταφραση στα αγγλικα. Θελω να ρωτησω κατι. Δεν στελνουμε το προτωτυπο αλλα μια φωτοτυπια αυτου. Ετσι;

Καλησπέρα και σε εσένα Νίκο! Μια φωτοτυπία επικυρωμένη Θα στείλεις.

Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Καλησπερα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω διαβασει την προκηρυξη κ λεει οτι εχει θεσεις για ατομα απο ναυτικο επαλ-τεε, για ειδικες δυναμεις κ για εθελοντες. Εγω εχω ψηλο απολυτηριο 18+ αλλα οχι απο ναυτικο επαλ-τεε κ αγγλικα λουερ κ διπλωμα επαγγελματικο γ κατηγοριας που ξερω οτι μετραει. Ωμος ειμουν πεζικο στον στρατο. Μπορω να δωσω τα χαρτια μου;
NIKOS1989

Εφοσον θα τα παω εγω δεν θελει επικυρωμενο ετσι?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:Εφοσον θα τα παω εγω δεν θελει επικυρωμενο ετσι;

Φυσικά και θέλει επικυρωμένο!

NIKOS1989

Ευχαριστω φιλε μου!
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Στην πρώτη σελίδα που λέει αριθμό μητρώων αρρένων το συμπληρώνουμε κανονικά. Το "η για γυναίκες" αναφέρεται στο δημοτολόγιο.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:Ευχαριστω φιλε μου!

Να 'σαι καλά Νίκο, ότι απορίες έχεις για την προκήρυξη, εδώ είμαστε.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μιχαλης έγραψε:Καλησπερα. Ηθελα να κανω μια ερωτηση. Να ειμαι 100% σιγουρος. Εχω διαβασει την προκηρυξη κ λεει οτι εχει θεσεις για ατομα απο ναυτικο επαλ-τεε, για ειδικες δυναμεις κ για εθελοντες. Εγω εχω ψηλο απολυτηριο 18+ αλλα οχι απο ναυτικο επαλ-τεε κ αγγλικα λουερ κ διπλωμα επαγγελματικο γ κατηγοριας που ξερω οτι μετραει. Ωμος ειμουν πεζικο στον στρατο. Μπορω να δωσω τα χαρτια μου;

Όχι φίλε μου δυστυχώς.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Δημητρης έγραψε:Στην πρώτη σελίδα που λέει αριθμό μητρώων αρρένων το συμπληρώνουμε κανονικά. Το "η για γυναίκες" αναφέρεται στο δημοτολόγιο.

Έχει σε παρένθεση (για γυναίκες υποψήφιες) πως το συμπληρώνουμε και εμέις; Με έχει μπερδέψει αυτό το πράγμα και είναι κρίμα να μας κόψουν απο χαζομάρες, αύριο θα πάρω τηλ και θα σας πω τι μου είπαν
jason

Δημοσίευση από jason »

Μια ερώτηση, την αίτηση την κατεβάζουμε από το pdf της προκήρυξης και αφού τη συμπληρώσουμε έπειτα πάμε και την καταθέτουμε ή μας τη δίνουν εκεί?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

jason έγραψε:Μια ερώτηση, την αίτηση την κατεβάζουμε από το pdf της προκήρυξης και αφού τη συμπληρώσουμε έπειτα πάμε και την καταθέτουμε ή μας τη δίνουν εκεί;

Τις έξι (06) σελίδες της προκήρυξης (σελ.448-453) απο το.pdf κατεβάζεις και εκτυπώνεις και τις στέλνεις ταχυδρομικά μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά/διπλώματα σου, ή πας αυτοπροσώπως εκεί και καταθέτεις ότι ανέφερα. Ευχαριστώ.

NIKOS1989

Παιδια καλησπερα. Εχει καταθεσει κανεις τα χαρτια του; Ποσες ειναι οι ατησεις μεχρι στγμης ξερει κανεις?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σημερα πηγα στρατολογια, φυσικα δεν υπηρχε ψυχη. Επισης μου ειπαν οτι το χαρτι ισχυει για 2 μηνες.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες