Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Ρε Νίκο δίκτυ μάζας σώματος οπως στην αστυνομια θα εχει?Η δεν το εχουν υπόψην

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Φλορανς έγραψε:Ρε Νίκο δίκτυ μάζας σώματος οπως στην αστυνομια θα εχει; Η δεν το εχουν υπόψην

οχι φιλε δεν το λαμβανουν υποψιν! Τους Νοιαζει να βγαλεις τα αθληματα και μονο και ας εισαι 100κιλα!

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Σου λέει Αν εισαι 130 και βγαζεις τέτοιες δοκίμασες χαλάλι.Αν ενας ειναι βαρύς δεν βγαίνουν οι ελξεις. Εδω φουσκωτοί και δεν μπορουν

NIKOS1989

Καλα αυτο δεν ειναι απολυτο φιλε. Παιζει πολυ η δυναμη που εχεις στην πλατη.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

NIKOS1989 έγραψε:Καλα αυτο δεν ειναι απολυτο φιλε. Παιζει πολυ η δυναμη που εχεις στην πλατη.
Οταν πήγαινα στο γυμναστήριο ηταν κατι φουσκωτοί και κανανε 8 μισές ελξεις. Φωνη και κακο. Αλλα στα ποδια βάζανε κατι τόνους

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδιά αποκλείεται να μην έχει ΔΜς, δεν ξέρω γιατί δεν το αναφέρει άλλα είναι κάτι πολύ βασικό σε προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας θεωρώ.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

310LELE έγραψε:Παιδιά αποκλείεται να μην έχει ΔΜς, δεν ξέρω γιατί δεν το αναφέρει άλλα είναι κάτι πολύ βασικό σε προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας θεωρώ.
Οχι δεν εχει δμς. Λογικά αν ενας ειναι πολυ βαρύς στα υγειονομικα τον βγαζεις παχύσαρκο.

Αλλα αν ενας οπως προαναφέραμε ειναι 120 και βγαζει τα αθληματα χαλάλι του και μαγκιά του.

Να περάσει ρε φιλε

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σχετικά με τον ΔΜΣ ισχύει για τους υποψήφιους Λ/Φ ότι ισχύει και για τους υποψήφιους υπαξιωματικούς του Π/Ν (ΣΜΥΝ). Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε το σχετικό ΦΕΚ που ισχύει εδώ και χρόνια και για το ΛΣ.

Επίσης επειδή αναφέρθηκε χθες μπορείτε να ανοίξετε και μόνοι σας νέο θέμα για οτιδήποτε θέλετε να αναπτύξετε πέραν του παρόντος (πχ για τα αθλήματα). Δεν έχω μόνο εγώ αυτή τη δυνατότητα όπως μπορεί να νομίζετε ορισμένοι.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Τα υγειονομικά προηγούνται των αθλημάτων όμως, αν βγει παχύσαρκος όπως λες για ποιο λόγο να τον περάσουν; Υπήρξε ποτέ προκήρυξη τα τελευταία χρόνια χωρίς ΔΜΣ;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

310LELE έγραψε:Τα υγειονομικά προηγούνται των αθλημάτων όμως, αν βγει παχύσαρκος όπως λες για ποιο λόγο να τον περάσουν; Υπήρξε ποτέ προκήρυξη τα τελευταία χρόνια χωρίς ΔΜΣ;

Αυτό βρήκα εγώ: Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60μ. Αμφότεροι χωρίς υποδήματα και ο Δείκτης Μάζας Σώματός (ΔΜΣ) τους, δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων «19-27», για δε τις γυναίκες, εντός των ορίων «18-25».

NIKOS1989

Ρε φιλε αν εισαι 120 κιλα θα κοπεις στα αθληματα και να σε περασουν υγειονομικα! Εδω παλευουμε στα κιλα μας για τις ελξεις και πολλες φορες δεν βγαινουν 10 καθαρες. Οποιος ειναι χοντρος και παχυσαρκος και τα καταφερει μπραβο του
NIKOS1989

310LELE έγραψε:
310LELE έγραψε:Τα υγειονομικά προηγούνται των αθλημάτων όμως, αν βγει παχύσαρκος όπως λες για ποιο λόγο να τον περάσουν; Υπήρξε ποτέ προκήρυξη τα τελευταία χρόνια χωρίς ΔΜΣ;

Αυτό βρήκα εγώ:Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60μ. Αμφότεροι χωρίς υποδήματα και ο Δείκτης Μάζας Σώματός (ΔΜΣ) τους, δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων «19-27», για δε τις γυναίκες, εντός των ορίων «18-25».

αδερφε μολις τωρα το εκανα και με δειχνει αναλογα τα κιλα μου 26 μαζα. Και αν με δεις οχι χοντρο με λες αλλα αρκετα αδυνατο... Δεν παιζει ρολο φιλε! Και εφοσον δεν το λεει δεν νομιζω να το μετρανε

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Άποψη μου, καλό είναι όλοι να είμαστε εντός των ορίων γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Άποψη μου, καλό είναι όλοι να είμαστε εντός των ορίων γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
φιλε τι αλλο θα κανω για την προκυρηξη; Για να παω στα φυσιολογικα πρεπει να χασω 5 κιλα! Αρχιζω διαιτα απο σημερα! Χαχαχαχα

Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

Τρεις βδομάδες να χτυπιέσαι στο μονόζυγο, οι έλξεις μετά θα βγαίνουν άνετα. Και εκτός αυτού ρε παίδες, το βλέπεις και εγωιστικά. Και στο τρέξιμο και στα υπόλοιπα θα φτύσεις τα συκώτια σου, μια φορά θα το κάνεις ούτως ή άλλως.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες