Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
Εγώ πάλι οταν τελειωσα το χιλιάρι ηθελα ασθενοφόρο!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Θα συμφωνησω απολυτα με τον καλλιτεχνη διοτι το χιλιαρι ειναι αναεροβια ασκηση που σημαινει ασκηση με ελλειψη οξυγονου που ειναι αρκετα δυσκολο... Θελει παρα παρα πολυ καιρο, χρονια προπονηση για να το καταφερεις! Ειναι δυσκολο να ελεγξεις το γαλακτικο οξυ διοτι οι προπονημενοι το ελεγχουν αψογα! Το χιλιαρι θελει παρα πολυ προπονηση...
Ιλλι μου και εγω το ειχα αυτό. Πηγα να πεθάνω από δυσπνοια. Εκτός του οτι καπνίζω, ειχα και πάρα πολύ καιρο να αθληθώ.illy έγραψε:Θα συμφωνησω απολυτα με τον καλλιτεχνη διοτι το χιλιαρι ειναι αναεροβια ασκηση που σημαινει ασκηση με ελλειψη οξυγονου που ειναι αρκετα δυσκολο... Θελει παρα παρα πολυ καιρο, χρονια προπονηση για να το καταφερεις! Ειναι δυσκολο να ελεγξεις το γαλακτικο οξυ διοτι οι προπονημενοι το ελεγχουν αψογα! Το χιλιαρι θελει παρα πολυ προπονηση...
-
- Στρατηγός
Αυτο το γαλακτικο οξυ να τρεχω Μαρινακι μου και να το νιωθω να ανεβαινει σιγα σιγα και να μου νεκρωνει τα ακρα και να μην νιωθω τα ποδια μου για να τρεξω... Αναεροβια ασκηση σημαινει ασκηση με ελλειψη οξυγονου και ελεγχος του γαλακτικου οξεως! Παιδια μην επηρεαζεστε θετικα, δεν ειναι ευκολο το χιλιαρι ωστε να το κανεις και να μην λαχανιασεις ή να μην νιωσεις δυσφορια! Αυτο μονο οι επαγγελματιες το κανουν και οσοι κανουν πρωταθλητισμο και αυτο γιατι ειναι προπονημενοι! Η αντοχη αποκτιεται με πολλη προπονηση
Σιγουρα και το 1000αρι ακόμη περισσότερη αν θες τουλάχιστον να μοχθήσεις αλλα να εισαι και μέσα στο χρόνο!
-
- Στρατηγός
Ακριβως ετσι Μαρινακι μου, οπως τα λες! Και να φανταστεις εγω δεν ειμαι καπνιστρια και ομως ειναι ζορικοΜαρίνα1 έγραψε:Σιγουρα και το 1000αρι ακόμη περισσότερη αν θες τουλάχιστον να μοχθήσεις αλλα να εισαι και μέσα στο χρόνο!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Παιδιά μία συμβουλή κάποιου που έχει επιτύχει σε ΠΚΕ 5 φορές. Καλό είναι να έχετε άγχος πρίν από κάθε εξέταση, σημαντικό να προσέχετε στα Ιατρικά (εννοώ διατροφή και ποτό) και προσοχή τι και πώς το γράφετε στα Ψυχοτεχνικά. Στα αθλήματα αν έχετε προετοιμαστεί αρκετό καιρό θα επιτύχετε. Αν δεν έχετε άγχος και το πάρετε στο χαλαρό και ότι το'χετε τότε θα είναι δύσκολο. Υπάρχει ανταγωνισμός, δεν τρέχεις μόνος σου και αλλάζει τελείως ο τρόπος αντιμετώπισης. Ευχαριστώ.
Επειδή κατάλαβα ότι είστε εντελώς αγύμναστες, για αυτό σας έβγαλα αυτό το πρόγραμμα. Είμαι σίγουρος οτι αν ακολουθήσετε μακρή πρόγραμμα θα το εγκαταλείψετε στη μέση...
illy έγραψε: Η αντοχη αποκτιεται με πολλη προπονηση
Μαρίνα1 έγραψε:Σιγουρα και το 1000αρι ακόμη περισσότερη αν θες τουλάχιστον να μοχθήσεις αλλα να εισαι και μέσα στο χρόνο!
Δεν είναι έτσι τα πράγματα καλές μου φίλες!

Η αντοχή για να κάνεις τα 1000 μέτρα σε 4.30 αποκτιέται απλά περπατώντας 20 μέρες, από 2 ώρες την ημέρα.Τόσο απλά!
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.
Ο στρατός δεν σου ζητάει να κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ,4.30 θέλει!
Να θυμάστε ότι το να πηγαίνετε και να κάνετε jogging μέχρι να λαχανιάσετε δεν θα σας βοηθήσει και πολύ.
Αυτό συμβαίνει γιατί η φυσική σας κατάσταση είναι πολύ κακή.
Θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον kallitexni εχει απολυτο δικιο χρειαζεται καλη διατροφη εννοειται πως δν πρεπει να τα κοβεις μαχαιρι ολα ο οργανισμο χρειαζεται ολες της τροφες πρεπει να τρωμε απ'ολα αλλα παντα με μετρο να κανουμε τρεξιμο ειναι πολυ σημαντικο! Εγω το 100αρι το βρισκω πολυ πανευκολο πες γιατι κανω το μιλι εγω οπου χρειαζεται για τη ειδικες δυναμεις το μιλι ειναι εξαιρετικα λιγο πιο δυσκολο αλλα το συνηθησα κανω απο 5 γυρους οταν ξεκιναω και ετσι εξοικειώνομαι Και κανω το μιλι ακομα πιο καλα! Σε οσους εχετε 1000αρι κανετε πανω απο δυο γυρους για να το συνηθησετε θα δειτε θα σας φανει πολυ πολυ πολυ ευκολο

Εγώ ειχα φιλες που κάνανε πολλούς μηνες προπόνηση και πάλι το 1000αρι εκεινη την στιγμή δεν το βγάλανε. Θα επρεπε να ειχαν αποκτησει αντοχή με τόσους μηνες προπόνησης.UFO έγραψε:illy έγραψε: Η αντοχη αποκτιεται με πολλη προπονησηΜαρίνα1 έγραψε:Σιγουρα και το 1000αρι ακόμη περισσότερη αν θες τουλάχιστον να μοχθήσεις αλλα να εισαι και μέσα στο χρόνο!
Δεν είναι έτσι τα πράγματα καλές μου φίλες!
Η αντοχή για να κάνεις τα 1000 μέτρα σε 4.30 αποκτιέται απλά περπατώντας 20 μέρες, από 2 ώρες την ημέρα.Τόσο απλά!
Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.
Ο στρατός δεν σου ζητάει να κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ,4.30 θέλει!
Να θυμάστε ότι το να πηγαίνετε και να κάνετε jogging μέχρι να λαχανιάσετε δεν θα σας βοηθήσει και πολύ.
Αυτό συμβαίνει γιατί η φυσική σας κατάσταση είναι πολύ κακή.
Αναλόγως τι προπόνηση κάνανε.
Η προπόνηση δεν μετριέται σε χρόνο, σε ποιότητα μετριέται.
Αν οι φίλες σου έκαναν του κεφαλιού τους, τότε και 2 χρόνια προπόνηση να κάνουν δεν θα αποκτήσουν ποτέ αντοχή.
Η προπόνηση δεν μετριέται σε χρόνο, σε ποιότητα μετριέται.
Αν οι φίλες σου έκαναν του κεφαλιού τους, τότε και 2 χρόνια προπόνηση να κάνουν δεν θα αποκτήσουν ποτέ αντοχή.
-
- Στρατηγός
Εξωγηινε κανεις δεν ειπε οτι μας θελουν πρωταθλητες ή ακομη να κανουν ρεκορ επιδοσης! Απλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις... Και δεν λεμε οτι ειμαστε ολοι αγυμναστοι διοτι το θεμα αντοχης και ταχυτητας ειναι αλλου ειδους ασκηση απο την συνηθισμενη και εχει τη δικη της τεχνικη! Με προπονητη εκανα τοσο καιρο προπονηση για τα αθληματα των εποπ, δεν λεμε αερολογιες... Εγω προσωπικα εχω μιλησει και με αλλους προπονητες στιβου αλλα κ με ατομα που κανουν πρωταθλητισμο και λενε οτι η αντοχη θελει πολλη προπονηση... Και φυσικα θα συμφωνησω με τον καλλιτεχνη που θελει προσοχη στην διατροφη-πλουσια σε πρωτεινη κυριως, φρουτα, λαχανικα- και αποχη απο αλκοολ και ξενυχτια, ο οργανισμος πρεπει να ειναι τελειως ξεκουραστος για να ανταπεξελθει
ΙΛΛΙ μου ειναι ακριβώς οπως τα λες. Εγω δεν εκανα προπόνηση σχεδόν καθόλου διοτι οι υποχρεώσεις μου δεν μου το επέτρεπαν. Πηγα εκει βέβαια Εσφιξα τα δόντια και ειπα κάνε οτι καλύτερο μπορείς! Πέθανα βέβαια! Ομως φίλες μου με τοσους μηνες προπόνηση (οπως το περιγράφει η ΙΛΛΙ) και δεν Μπορούσαν χειρότερα από εμενα. Θέλει πολύ προσπάθεια, να υπερβείς τις δυνάμεις σου και να εισαι ετοιμος εκεινη τη στιγμή.
Παντως πανω απ ολα μετραει πολυ κ ο ανταγωνισμος πιστευω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες