Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Μια ερωτηση. Θα κανω τη διαδικασια αναβολης μεσω φρουραρχιου 1 φλεβαρη. Το χαρτι που μου εχει δωσει ο γιατρος λει ημερομηνια 2 δεκεμβρη. Υπαρχει καποιο προβλημα που ειναι 1μισι μηνα χαρτι;
- The trooper
- Στρατιώτης
- The trooper
- Στρατιώτης
Είμαι της άποψης ότι όσοι έχετε ψυχιατρικά πρόβληματα καλό είναι να μην υπηρετειτε.Όσων αφορά το Ι5 ψυχιατρικό αυτό, επηρεάζει σε ορισμενες θέσεις εργασίας και όχι σε όλες.
Πάνω από όλα η υγεία σας...
Τώρα εάν νιώθετε δυνατοί, ο στρατός είναι μια πρόκληση και σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την θητεια θα νιώθετε καλυτερα απο ποτε!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
Πάνω από όλα η υγεία σας...
Τώρα εάν νιώθετε δυνατοί, ο στρατός είναι μια πρόκληση και σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την θητεια θα νιώθετε καλυτερα απο ποτε!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
NEVER GIVE UP NO MATTER WHAT!
Καλησπέρα σας,
θέλω να κάνω τη διαδικασία για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους (έχω χαρτί από ψυχίατρο). Επειδή έρχομαι απο το εξωτερικό αποφάσισα να κάνω τη διαδικασία μέσω στρατοπέδου (και όχι μέσω φουραρχείου) για πιο σύντομα. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι στην αναβολή μέσω στρατοπέδου πρέπει να πάμε με συνοδό. Γνωρίζει κάποιος γιατι χρειάζεται συνοδός; Σκεφτόμουν να παρουστιαστώ μόνος!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Νίκος
θέλω να κάνω τη διαδικασία για αναβολή για ψυχολογικούς λόγους (έχω χαρτί από ψυχίατρο). Επειδή έρχομαι απο το εξωτερικό αποφάσισα να κάνω τη διαδικασία μέσω στρατοπέδου (και όχι μέσω φουραρχείου) για πιο σύντομα. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι στην αναβολή μέσω στρατοπέδου πρέπει να πάμε με συνοδό. Γνωρίζει κάποιος γιατι χρειάζεται συνοδός; Σκεφτόμουν να παρουστιαστώ μόνος!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Νίκος
Νικο οχι δεν χρειαζεται συνοδος για να κανεις την διαδικασια αναβολης μεσω στρατοπεδου μπορεις και μονος. Ο συνοδος χρειαζεται οταν αυτος που ειναι για αναβολη/απαλλαγη δεν δυναται να διανυκτερευσει στο στρατοπεδο και περνει ετσι την ευθυνη ο συνοδος να επιστρεψει στο σπιτι του με ασφαλεια ωστε την επομενη μερα να περασει απο Επιτροπη Απαλλαγων. Εσυ απο την στιγμη που θα πας μονος θα διανυκτερευσεις μια μερα στο στρατοπεδο και την επομενη μερα με κινηση θα σε πανε Επιτροπη Απαλλαγων.
Καλησπέρα στην ομάδα σαν καινούριος εδώ θέλω μια βοήθεια. Έχω πάρει 2 ετήσιες αναβολές για ψυχολογικά προβλήματα και πάω για 3. στο ρουφ που θα πάω θα ζητήσω ξανά αναβολη ή απαλλαγή. Έχω ακούσει ότι ζητάω πάλι αναβολη και μου δίνουν αυτόματα με την Τρίτη φορά απαλλαγη; Ευχαριστω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Η απαλλαγη η υπηρετεις.
Καλησπέρα.θελω να παρω αναβολη 1 χρονου, δεν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα η σωματικο.
ο λογος ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν εχω καθολου χρηματα και στην οικογενεια μου δουλευει μονο ενα ατομο συν οτι ο πατερας μου λογο αναπηριας δεν μπορει να εργαστει, και δεν μπορω να μπω στον στρατο αυτον τον καιρο λογο αυτου.
υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν την αναβολη γιαυτον τον λογο; Η θα μου δωσουν 6μηνη; Που στην περιπτωση μου δεν επαρκει για να φτιαξω τα οικονομικα μου προβληματα; Οποτε θα πρεπει να ξαναζητησω 6μηνη μετα το τελος της πρωτης; Ευχαριστω.
ο λογος ειναι οτι αυτη την στιγμη δεν εχω καθολου χρηματα και στην οικογενεια μου δουλευει μονο ενα ατομο συν οτι ο πατερας μου λογο αναπηριας δεν μπορει να εργαστει, και δεν μπορω να μπω στον στρατο αυτον τον καιρο λογο αυτου.
υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν την αναβολη γιαυτον τον λογο; Η θα μου δωσουν 6μηνη; Που στην περιπτωση μου δεν επαρκει για να φτιαξω τα οικονομικα μου προβληματα; Οποτε θα πρεπει να ξαναζητησω 6μηνη μετα το τελος της πρωτης; Ευχαριστω.
kostas888 έγραψε:Νικο οχι δεν χρειαζεται συνοδος για να κανεις την διαδικασια αναβολης μεσω στρατοπεδου μπορεις και μονος. Ο συνοδος χρειαζεται οταν αυτος που ειναι για αναβολη/απαλλαγη δεν δυναται να διανυκτερευσει στο στρατοπεδο και περνει ετσι την ευθυνη ο συνοδος να επιστρεψει στο σπιτι του με ασφαλεια ωστε την επομενη μερα να περασει απο Επιτροπη Απαλλαγων. Εσυ απο την στιγμη που θα πας μονος θα διανυκτερευσεις μια μερα στο στρατοπεδο και την επομενη μερα με κινηση θα σε πανε Επιτροπη Απαλλαγων.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου kostas888. Οπότε όντως είναι καλύτερα (λιγότερο άγχος) να πάω με συνοδό τότε για να αποφύγω την διανυκτέρευση. Γνωρίζει κανείς αν ο συνοδός (θα πάω με τον αδερφό μου) περνάει την πύλη κανονικά και με ακολουθεί σε όλη τη διαδικασία ή με περιμένει έξω απο το στρατόπεδο να τελειώσω την διαδικασία και να αποχωρήσω;
Νίκο ο συνοδός σ' ακολουθεί σε όλη την διαδικασία. Να έχει την ταυτότητα μαζί του για την πύλη έτσι ώστε να τον γράψουν και αυτόν για να περάσει μέσα μαζί σου.
kostas888 χίλια ευχαριστώ!
Σε πρώτη φάση, λόγω οικονομικών προβλημάτων μπορείς να πάρεις πολύ εύκολα (μια αίτηση στη στρατολογία) "αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους" που είναι 2 μήνες (1 εσσο, ψάξε στο αντίστοιχο θέμα).
Κατοπιν αυτού, καλύτερα να ΜΗΝ τους αναφέρεις την πρόταση "δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα" στο φρουραρχείο ή στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστείς. Για αναβολή 1 έτους θα χρειαστεί να γράψουν κάτι σχετικό με πάθηση για να σου την εγκρίνει η ΕΑ οπότε σου προτείνω:
1. Τους αναφέρεις το οικογενειακό/οικονομικό πρόβλημα σου αρχικα.
2. Προσπάθησε να το συνδυάσεις με το γεγονός οτι ο συνδυασμός των οικογενειακών προβλημάτων σου με θέματα θητείας αυτή την περίοδο σου δημιουργεί αγχωτικές καταστάσεις, διαταραχές ύπνου, κρίσεις πανικού και είσαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μπορείς να πεις ακομα οτι λαμβάνεις ηρεμιστικά φαρμακα.
Για τους λόγους 1 και 2 χρειάζεσαι αναβολή 1 έτους και στη συνέχεια, δεδομένου οτι εχεις ξεπερασει τα προβλημα σου, παρουσιάζεσαι κανοινκά.
(Προφανώς όπως θα έχεις ήδη διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες η όλη διαδικασία διευκολύνεται όταν υποστηρίζεται με χαρτί ιατρικής γνωμάτευσης δημοσίου/ιδιωτικού ψυχιάτρου)
zoom έγραψε:Καλησπέρα.
θελω να παρω αναβολη 1 χρονου, δεν εχω καποιο ψυχολογικο προβλημα η σωματικο.
Σε πρώτη φάση, λόγω οικονομικών προβλημάτων μπορείς να πάρεις πολύ εύκολα (μια αίτηση στη στρατολογία) "αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους" που είναι 2 μήνες (1 εσσο, ψάξε στο αντίστοιχο θέμα).
Κατοπιν αυτού, καλύτερα να ΜΗΝ τους αναφέρεις την πρόταση "δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα" στο φρουραρχείο ή στο στρατόπεδο που θα παρουσιαστείς. Για αναβολή 1 έτους θα χρειαστεί να γράψουν κάτι σχετικό με πάθηση για να σου την εγκρίνει η ΕΑ οπότε σου προτείνω:
1. Τους αναφέρεις το οικογενειακό/οικονομικό πρόβλημα σου αρχικα.
2. Προσπάθησε να το συνδυάσεις με το γεγονός οτι ο συνδυασμός των οικογενειακών προβλημάτων σου με θέματα θητείας αυτή την περίοδο σου δημιουργεί αγχωτικές καταστάσεις, διαταραχές ύπνου, κρίσεις πανικού και είσαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μπορείς να πεις ακομα οτι λαμβάνεις ηρεμιστικά φαρμακα.
Για τους λόγους 1 και 2 χρειάζεσαι αναβολή 1 έτους και στη συνέχεια, δεδομένου οτι εχεις ξεπερασει τα προβλημα σου, παρουσιάζεσαι κανοινκά.
(Προφανώς όπως θα έχεις ήδη διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες η όλη διαδικασία διευκολύνεται όταν υποστηρίζεται με χαρτί ιατρικής γνωμάτευσης δημοσίου/ιδιωτικού ψυχιάτρου)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλησπέρα, δουλεύω στο εξωτερικό έχω πάρει ήδη μια αναβολή μέχρι τον Μάρτιο 2019. Γνωρίζετε τι γίνεται μετά τη λήξη; Σε ποια ΕΣΣΟ μπαίνω Ιούνιος 2019;
Αν κάποιος έχει αναβολή μέχρι τον Μάρτιο και γνωρίζει παρακαλώ ας μου πει.
Σκοπεύω να καλέσω απευθείας στο φρουραρχείο ώστε να μου δώσουν μια επίσημη απάντηση οπότε θα την ανεβάσω και εδώ ώστε να διευκολυνθεί κάποιος.
Σκοπεύω να καλέσω απευθείας στο φρουραρχείο ώστε να μου δώσουν μια επίσημη απάντηση οπότε θα την ανεβάσω και εδώ ώστε να διευκολυνθεί κάποιος.
PostgradUK έγραψε:Καλησπέρα, δουλεύω στο εξωτερικό έχω πάρει ήδη μια αναβολή μέχρι τον Μάρτιο 2019. Γνωρίζετε τι γίνεται μετά τη λήξη; Σε ποια ΕΣΣΟ μπαίνω Ιούνιος 2019;
Όταν έχεις αναβολή για ιατρικούς λόγους μέχρι μια Χ ΕΣΣΟ, σε καλούνε πάντα την Χ+1 ΕΣΣΟ (την επόμενη δηλαδή).
Μαρτιος 2019 ήταν η παλια Β' ΕΣΣΟ, άρα θα μπεις με την νέα Γ' ΕΣΣΟ 2019 που είναι φέτος αρχές Αυγούστου. Διπλοτσέκαρε και με την στραττολογία πάντα και γράψε εδώ την απαντησή τους.
Καλησπερα μπηκα φανταρος περσι τον μαρτιο και πειρα αναβολη μετα απο 2 μερες 1 χρονου. τωρα θελω να ξαναπαρω που πηγενω για να την παρω; θελω και ι5
Καλησπερα παιδια. Μπηκε ο γιος μου τεθωρακισμενα ενω ηθελε ειδικες δυναμεις κ ενω το ειχε δηλωσει. Τους εδωσαν στην μοναδα χαρτι να συμπληρωσουν για να περασουν τα αθληματα. Ενω ειχε συμπληρωσει κ για δοκιμος. Οταν περνουσαν τα αθληματα για δοκιμος μετανιωσε κ κοπηκε γιατι ηθελε μονο ειδικες δυναμεις οπου θα περνουσαν την αλλη μερα. Αλλα δεν περασε το επιτελειο τους αλλη φορα. Τωρα θελει να παρει αναβολη για να περασει ειδικες δυναμεις... Γινεται; Κ ποια η διαδικασια; Ορκιζεται την παρασκευη... Μηπως ειναι αργα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες