Η ορκωμοσία της 7ης σειράς ΕΠΟΠ

Υπηρεσίες, αρμοδιότητες, μισθοί, μονιμοποίηση και παραίτηση
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 4011
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Η ορκωμοσία της 7ης σειράς ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από illy »

Την Παρασκεύη 13 Μαρτίου 2009 έγινε η ορκωμοσία της 7ης σειράς ΕΠΟΠ... Εφόσον έφαγαν την πρώτη κρυάδα και το πρώτο λούκι των 45 πρώτων ημερών θα τους ευχηθώ καλή συνέχεια και υπομονή βεβαίως μέχρι να τους στείλουν στις μονάδες τους
Marina2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Δημοσιεύσεις: 1299
Εγγραφή: Δευ Φεβ 16, 2009 6:24 pm
Επικοινωνία:

Η ορκωμοσία της 7ης σειράς ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Marina2 »

Ωραιες οι ευχες σου ΙΛΛΙ αλλα ελπίζουμε να βρεθεί και κάποιος ορκισθέντας να μας μιλησει εκ πειρας για την εκπαιδευση και ολα τα παραλοιπόμενα! Αν λοιπόν δει κάποιος το θέμα που δημιουργησε η ΙΛΛΙ μας Κανετε κανένα ποστ για να μας πειτε και εντυπώσεις!
tzovana18
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Δημοσιεύσεις: 646
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 30, 2008 8:14 pm
Επικοινωνία:

Η ορκωμοσία της 7ης σειράς ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μπορει να μην ειμαι μεσα αλλα ειναι σαν να ειμαι... Το λεω αυτο γιατι μιλαω σε καθημερινη βαση με τον φιλο μου και μου τα λεει ολα ολα ολα! Τι ασκησεις κανουν τι σουν κανουν μεχρι και τη φαγητο τους εχουν, εχω μαθει και το μενου xaxaxax! Εχθες βγηκα με τον φιλο μου και μου ειπε παρα πολλα περνανε δυσκολα αλλα το θεμα ειναι οτι αυτοι που περνανε δυσκολα ειναι αυτοι που δν το γουσταραν να ειναι καταδρομεις στην ψυχη αλλα στην τσεπη... Το φαρμακκ ειναι αν το αγαπασ... Γιατι οι καταδρομες ειναι αγαπη και μονο αγαπη. Και εγω θελω να ευχηθω σε ολους τους εποπ καλη σταδιοδρομια καλη συνεχεια... Αλλα το σοου για της ειδικες δυναμεις τωρα αρχιζει που θα πρεπει να περασουν τα σχολεια για το τιμημενο πρασινο μπερε!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες