Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 145
Λεω οτι ειναι πολλες οι προσληψεις! Αναγκες υπαρχουν παντου οχι μονο στην υγεια...
george777 έγραψε:pame_pali έγραψε:Σπύρος1μαλ έγραψε:Και εγώ καλά τα βλέπω τα πράγματα χρειάζονται άτομα και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δείξει κάτι για να καθίσει σαν κυβέρνηση
αδερφε χωρις να θελω να σε στεναχωρησω αλλα νομιζω πως εχει περασει πια προ πολλου ο διορισμος στο δημοσιο να τρωνε ολοι απο εκει και να τους πληρωνουμε να καθονται μονο και μονο επειδη το καθε κυβερνητικο κομμα θελει να ξαναβγει.
φίλε pame pali στην περίπτωση που ο σύριζα βγάλει προκήρυξη ΕΠΟΠ δεν συμένει πώς θα είναι για το βόλεμα και για το πολιτικό κέρδος αλλά για την συμπλήρωση τών κενών πολλών χρόνων όπως ακριβός πάει να κάνει τώρα στην ΥΓΕΙΑ, εκεί είναι βόλεμα δηλαδή για να ξανά βγεί; Μήν τα ισοπεδώνουμε όλα... Όταν θα κάνει υπεράριθμες προσλήψεις σε κάποιους τομείς και πραγματικά δεν χρειάζονται εκεί άτομα τότε ναί να το λέμε αυτό, δηλαδή έχουμε καταντήσει να λέμε όταν βγαίνει κάποια προκήρυξη πώς είναι κίνηση για να κάνει τα καλά μάτια η κυβέρνηση στους πολίτες ούτω σώστε να ξανά βγεί; Η άποψη μου είναι ΟΧΙ ότι δεν στέκει κάτι τέτοιο εκεί που υπάρχουν ανάγκες και βγαίνουν προκηρύξεις είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης να το κάνει... Δηλαδή μόνο όταν διώχνουν κόσμο απο το δημόσιο τα πάνε καλά; Για να τους γλύφουμε τα τέτοια και να μήν μας πετάξουν απο την κολο ένωση τους; Άντε γιατί τα έχουμε μπερδέψει μου φαίνεται τα πράγματα και θα χαιρόμαστε όταν μας ΜΑΜΆΝΕ και όχι όταν μας κάνουν καλά... (φιλικά).
δε σιαφωνω αλλα προεχει η ανθρωπιστικη κριση και η υγεια.
Να και κάτι ευχαριστώ λογικά όταν εννοεί τεχνικές ειδικότητες προφανώς θα εννοεί ΕΠΟΠ σωστά;
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64166670

Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στους εποπτευόμενους φορείς τα αιτήματα αφορούν την κάλυψη θέσεων τεχνικών όλων των ειδικοτήτων, μεταφραστές, γιατρούς, νοσηλευτές, οδηγούς, βρεφονηπιοκόμους και ειδικούς σε θέματα Πληροφορικής.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64166670

Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στους εποπτευόμενους φορείς τα αιτήματα αφορούν την κάλυψη θέσεων τεχνικών όλων των ειδικοτήτων, μεταφραστές, γιατρούς, νοσηλευτές, οδηγούς, βρεφονηπιοκόμους και ειδικούς σε θέματα Πληροφορικής.
Πιστεύω αυτό είναι το πρώτο χειροπιαστό στοιχειο που έχουμε μέχρι στιγμής, άντε με το καλο και στην πράξη χάχα!

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 78
3.859 άτομα ζήτησε ο καμμενος, σύμφωνα με το άρθρο Και τα μισα να παρει,500 σε κάθε σώμα, επιτυχία θα είναι
Αρα θεσεις για ειδικους φρουρους και πυρροσβεστες δεν υπαρχουν συμφωνα με τα αιτηματα; Ουτε για εποπ λεει...
Οτι παρει φιλε, κατι θα αρπαξει και αυτος δεν παιζει να μην του δωσουν κατι!Διασωστης31 έγραψε:3.859 άτομα ζήτησε ο καμμενος, σύμφωνα με το άρθρο Και τα μισα να παρει,500 σε κάθε σώμα, επιτυχία θα είναι

Αυτο ειναι κατι το 'Χαρμοσυνο' !
Ας περιμενουμε να δουμε ποσες θεσεις θα καλυφθουν και στην Παιδεια, γτ απο τις 11.000 οι 4.500 πηγαν στην Υγεια. Υπομονη!
Ας περιμενουμε να δουμε ποσες θεσεις θα καλυφθουν και στην Παιδεια, γτ απο τις 11.000 οι 4.500 πηγαν στην Υγεια. Υπομονη!
Μου φαίνεται δεν έχεις πάει σε εφημερία νοσοκομείου ή δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται, όταν ένας άνθρωπος που κατοικεί στην Καλαμάτα και θέλει να πάει σε νευρολόγο ή οφθαλμίατρο και η Καλαμάτα δεν έχει επειδή ο ένας που υπάρχει παίρνει άδεια και εκεί τριγύρω σε Πάτρα-Ρίο δεν υπάρχει κανείς και αναγκάζεται να ταξιδεύει βραδιάτικα για να έρθει σε νοσοκομείο της Αθήνας ε όχι ρε μεγάλε δεν είναι πολλές οι προσλήψεις, όταν σε εφημερία υπάρχουν 5 Παθολόγοι για 300 ασθενείς, όταν υπάρχει μόνο ένα νοσοκομείο που έχει την συγκεκριμένη ημέρα Νευρολόγο όχι μεγάλε δεν είναι πολλές οι προσλήψεις και εννοείται η υγεία προηγείται.dimitris mak έγραψε:Λεω οτι ειναι πολλες οι προσληψεις! Αναγκες υπαρχουν παντου οχι μονο στην υγεια...
Ειδατε κατι παει να γινει αυτο ειναι καλο εως το καλοκαιρι θεωρο θα βγει... !
Σπυρος1Μαλ έγραψε:Ειδατε κατι παει να γινει αυτο ειναι καλο εως το καλοκαιρι θεωρο θα βγει... !
Σίγουρα θα βγει, και θα βγει κατά τον αύγουστο ώστε να μπούν ιανουάριο η φεβρουάριο του 2016 για να μην επιβαρυνθεί ο παρόν προϋπολογισμός!

3281 θέσεις για ΔΕ; Αν τελικά εγκριθούν τόσες θέσεις, υπολογίζοντας πως 500-600 θα είναι για στρατιωτικές σχολές το θεωρώ εφικτό να βγει προκήρυξη για 1500 άτομα, μακάρι.
Εγω το εμαθα σημερα,1000 ζητησε η αεροπορια, και 2000 ο στρατος!stokairo έγραψε:Προς ενημερωση σας το γεν 1200 ζητησε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: πολεμικο ναυτικο
δε γνωριζω για αεροπορια κ στρατο αλλα για ναυτικο παντως οι πηγες μου αυτο λενεsword έγραψε:Εγω το εμαθα σημερα,1000 ζητησε η αεροπορια, και 2000 ο στρατος!stokairo έγραψε:Προς ενημερωση σας το γεν 1200 ζητησε
ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες