Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

cuervo έγραψε:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Παραθετω ξανα την ιδια απορια, αν μπορει καποιος να μου απαντησει.

Αν υποθεσουμε οτι καποιος ο οποιος εχει απολυτηριο λυκειου και βρισκεται μαλιστα στο 4ο ετος των σπουδων του, επιλεξει μια ειδικοτητα η οποια απαιτει απολυτηριο λυκειου και συμπληρωθουν οι θεσεις ς' αυτην την ειδικοτητα, τοτε τι γινεται; Μενει εκτος;

Σου απάντησα εγώ μεγάλε, ούτε 7 μηνύματα πίσω δεν μπορείς να διαβάσεις; Τόσο δύσκολο;

Αγαπητε μου, με συγχορεις αλλα μαλλον δεν θα καταλαβα οτι απευθυνεσαι ς' εμενα. Και οχι, δεν ηταν τοσο δυσκολο να κανω κλικ 2 σελιδες πισω. Μερικοι εδω μεσα ειστε ετοιμοπολεμοι με το παραμικρο! Μετα απορειτε γιατι κλειδωνουν τα θεματα. Βλεπε θεμα ειδικων φρουρων.

George777, φιλε μου μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω, οποτε θα το ξανα πω με απλα λογια. Βγαλε απο το μυαλο σου το πτυχιο σαν να μην το ειπα ποτε. Εστω λοιπον οτι εγω θελω να διαλεξω διαβιβασεις και ς' αυτην την κατηγορια ανοιγουν 100 θεσεις. Αν εγω ομως δεν ειμαι αναμεσα ς' αυτους τους 100 (δεδομενου του οτι εχω αρκετα ψηλα μορια ωστε να περασω σε καποια αλλη ειδικοτητα), τοτε βγαινω εκτος προκυρηξης ή με βαζουν αλλου;

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ το 2009 φίλε αν δεν περνούσες σε μία ειδικότητα τότε σε παίρνανε σε επόμενη που θα δήλωνες... Εφόσον περνούσες με τα καλά σου μόρια όπως λες...
*άν κάνω λάθος διορθώστε με...

Διασώστη καμία σχέση με ΟΒΑ πρόσθετη θητεία με αμοιβή θέλουν το προσωπικό της ΜΟΜΑ τελικά... Με το κίνητρο... Πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας...
n

Δημοσίευση από n »

Ρε παιδια βλεπω πως κραταει χρονια αυτη η ιστορια... Καταλαβαινω οτι θελετε να μπειτε στο στρατο αλλα βλεπετε οτι ΔΕΝ. Δεν ακουστηκε ποτε επισημα εστω στο εθνος για παραδειγμα που οτι εχει βγαλει για επικειμενο διαγωνισμο πεφτει μεσα γιατι κανει ρεπορταζ. Μην μενετε σε αναδημοσιευσεις απο διαφορα αισχρα μπλογκ που χτυπανε την ανεργια ολων μας. Ποτε δεν ειχαμε ουσιαστικη θεση για εποπ προκηρυξη απο το 2009 και μετα. Αν ειναι να βγει θα βγει. Μην ρωτατε συνεχως βγαινει δεν βγαινει. Ο χρονος θα δειξει. Δεν ειναι αυτοσκοπος το εποπ. Υπαρχουν και αλλλοι δρομοι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

george777 έγραψε:ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ το 2009 φίλε αν δεν περνούσες σε μία ειδικότητα τότε σε παίρνανε σε επόμενη που θα δήλωνες... Εφόσον περνούσες με τα καλά σου μόρια όπως λες...
*άν κάνω λάθος διορθώστε με...

Διασώστη καμία σχέση με ΟΒΑ πρόσθετη θητεία με αμοιβή θέλουν το προσωπικό της ΜΟΜΑ τελικά... Με το κίνητρο... Πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας...

Το 2009 στον ΣΞ τουλάχιστον δήλωνες μία ειδικότητα και αν δεν πέρναγες σε αυτήν τότε ή ήσουν επιλαχών ή σε έβγαζαν ακατάλληλο λόγω γραμματικών γνώσεων ή ως απορριπτέο σε κάποια από τις δοκιμασίες (αθλήματα κυρίως).

Υπήρχαν κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις παιδιών αν θυμάμαι καλά που είχαν δηλώσει κάποια ειδικότητα και τελικά τους έριξαν σε άλλη.

Το ΠΝ ήταν το μόνο το 2009 στο οποίο μπορούσες να δηλώσεις δύο ειδικότητες.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

n φίλε συγγνώμη αλλά αυτό που λές είναι θα έλεγα ανούσιο διότι:

πρώτον, όσοι ρωτάνε δεν είναι οι ίδιοι αλλά νέοι επισκέπτες του φόρουμ που βρίσκουν το φόρουμ αναζητώντας σχετικές λέξεις κλειδιά στο γκούγκλ, τώρα αν είναι οι ίδιοι που έχουν χρόνια εδώ, ε εκεί συμφωνώ μαζί σου...

δεύτερων, το άν είναι να βγεί θα βγεί ισχίει και για όλους εμάς εδώ δεν είπε κανένας κάτι το διαφορετικό, το μόνο που κάνουμε εδώ είναι να ανταλάσουμε τυχόν πληροφορίες, να λύνονται απορίες που έχει ο καθένας.

τρίτων το άν είναι αυτοσκοπός ή όχι πιστεύω είναι στο μυαλό του καθενός δεν πρέπει να επιβάλουμε στον κάθε ένα άνθρωπο το σκεπτικό που πρέπει να έχει, και στο κάτω κάτω όλοι έχουν δικαίωμα να ονειρέυοντε είτε να πάνε εποπ για τα λεφτά είτε για την καύλα τους είτε για το οτιδήποτε... Και ας μην πραγματοποιηθεί τίποτα από όλα αυτά που λέμε και ποτέ! Φιλικά...
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Το εθνος περσι καθε 3 μηνες μηνες ελεγε γ προκυρηξη 1000 ΟΒΑ ακομα να βγει ελεγε μια μετα τις εκλογες μετα μεσα ιουλιου και τρεχαμε σα τρελοι αντε μετα αρχες φθινοπωρου ακομα τπτ !
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας

George777 σθγχαρητηρια γ την προαγωγη!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ευχαριστώ DEAP
αλλά μέχρι τώρα με τους βαθμούς μένουμε Εικόνα !

όπως έλεγε και ο φίλος ΔΥΚ το έθνος είναι ότι νάνε, και να σου πώ γιατί; Δεν πιστεύω πώς είναι βλάκες, κάθε άλλο μπήκαν στο νόημα του Έλληνα που θέλει κάθε λίγο να τρώει την κοροϊδία του γιατί μάς αρέσει, ας μην κρυβόμαστε... Με τον στόχο φυσικά του κέρδους...

Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τουλαχιστον ας αλλαξει το οριο ηλικιας μονο γ την σμυ ωστε να μπορουμε να δωσουμε οσοι περασαν το οριο ηλικιας οπως στο εξωτερικο!
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

DEAP άμα μεγαλώσει το όριο ηλικίας με τα χάλια της ανεργίας βλέπω φίλε την ΣΜΥ να είναι μία θέση κάτω απο ιατρική σε μόρια Εικόνα
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Παιδεία τι κάθεστε και λέτε είναι απλά λίγο υπομονή έως να τελειώσει το Πάσχα μετά βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από dimitris mak »

Το οτι δεν εβγαλε τπτ το εθνος το βρησκω ευχαριστο για εμας. Οποτε γραφει κατι, δεν γινεται τιποτα τελικα. Εγω θα ηθελα να δω και κατι απο τα δικαιολογητικα αλλα και εκει ειχαν γραψει για τους 1000οβα που ειπε ο φιλος. Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε, ειναι οτι γνωστους εχουμε να τους ρωταμε και αν γινεται να τους βαζουμε να μαθουν. Εγω δεν εμπηστευομαι κανενα αρθρο απο εφημεριδα-ιντερνετ πλεον. Το μονο σοβαρο που εχω διαβασει μεχρι στιγμης ειναι απο το βημα.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Δυκ, θα προσληφθούν ως ΟΒΑ στη ΜΟΜΑ οι στρατεύσιμοι; Ή θα υπάρξει κάποιος άλλος νέος θεσμός; Πληροφοριακά τελείως ρωτάω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα μπορούν να παραμείνουν στο στράτευμα (ΜΟΜΑ) το πολύ μέχρι διετία και θα παραλαμβάνουν και κάποια πιστοποιητικά και καλά σαν εργασιακή εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Μπορείτε να τους βαφτίσετε και ως "ΟΒΑ" αν θέλετε παιδιά.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dimitris γιατί σοβαρό απο το ΒΗΜΑ, αν θυμάμαι καλά έλεγε και για 1000 εποπ στην ΜΟΜΑ... Πέρα απο 1000 εποπ (γενικά στο στράτευμα) ...

Τάσο πές τους NOBA αυτούς για να μήν τους μπερδεύουμε Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες