Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σπύρος

Δημοσίευση από Σπύρος »

Κάποιος είχε πει ότι άκυρο τελικά για φέτος τι παίζει βλέπω σχετικά συχνά ξερει κανείς τι ακριβώς παίζει η τι πιστεύει;
Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 230

Δημοσίευση από george777 »

Σπύρο άποψη μου είναι ότι βάση του προϋπολογισμού για το 2015 έχει χώρο για κάποιες προσλήψεις ΕΠΟΠ το θέμα είναι αλλού... Στον χειρισμό του ΥΠΕΘΑ αν θα απαιτήσει και αν θα καταφέρει να το κάνει πράξη... Απλά πράγματα... Αν δεν το κάνει θα έχουμε μία κωλοτούμπα, πολύ απλά απο πλευράς καμμένου διότι έχει πάρει θέση δημοσίως υπέρ προσλήψεων ΕΠΟΠ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπύρος έγραψε:Κάποιος είχε πει ότι άκυρο τελικά για φέτος τι παίζει βλέπω σχετικά συχνά ξερει κανείς τι ακριβώς παίζει η τι πιστεύει;

Το είπε κάποιος επίσημα από το κυβερνητικό σχήμα αυτό;

Γιατί αν όχι τότε οποιοσδήποτε άλλος και αν στο είπε θα έπρεπε να σας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Κοίτα Σπύρο είναι πιθανό να δυσαρεστηθούμε και φέτος όσοι απο εμάς θέλουμε να βγεί η προκήρυξη όμως αυτό θα γίνει μόνο όταν ακούσουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, εσύ δεν μας λές κάτι τώρα... Και άν πραγματικά και εσύ περιμένεις μήν μεταφέρεις πληροφορίες χωρίς βάση γιατί χάνεις τον χρόνο σου και εμείς τον δικό μας...
Άβαταρ μέλους
DEAPZGEO
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από DEAPZGEO »

Σωστα περιμενουμε κατι επισημο, γτ να εχει δικιο ο σπυρος και να μην εχει πχ ο γιωργος π λεει πως ακουσε οτι θα βγει απο πηγη και αυτος!
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Καλησπερα Και απο μενα μια ερωτηση εχω να κανω το σεπτεμβριο παω 28 εαν βγει οπως λενε μεχρι τελους μαιου προκυριξη για εποπ προλαβενω η οχι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

δημητρης έγραψε:Καλησπερα Και απο μενα μια ερωτηση εχω να κανω το σεπτεμβριο παω 28 εαν βγει οπως λενε μεχρι τελους μαιου προκυριξη για εποπ προλαβενω η οχι;

Προλαβαίνεις ναι.

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Σε ευχαριστω πολυ μακαρι να εμπενα στην σειρα μου μονιμος αλλα εστω και ετσι με μερικα χρονια καθηστεριση δεν πειραζει.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Παραθετω ξανα την ιδια απορια, αν μπορει καποιος να μου απαντησει.

Αν υποθεσουμε οτι καποιος ο οποιος εχει απολυτηριο λυκειου και βρισκεται μαλιστα στο 4ο ετος των σπουδων του, επιλεξει μια ειδικοτητα η οποια απαιτει απολυτηριο λυκειου και συμπληρωθουν οι θεσεις ς' αυτην την ειδικοτητα, τοτε τι γινεται; Μενει εκτος;
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ έγραψε:Παραθετω ξανα την ιδια απορια, αν μπορει καποιος να μου απαντησει.

Αν υποθεσουμε οτι καποιος ο οποιος εχει απολυτηριο λυκειου και βρισκεται μαλιστα στο 4ο ετος των σπουδων του, επιλεξει μια ειδικοτητα η οποια απαιτει απολυτηριο λυκειου και συμπληρωθουν οι θεσεις ς' αυτην την ειδικοτητα, τοτε τι γινεται; Μενει εκτος;

Σου απάντησα εγώ μεγάλε, ούτε 7 μηνύματα πίσω δεν μπορείς να διαβάσεις; Τόσο δύσκολο;

Άβαταρ μέλους
george777
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φίλε άν έχεις απολυτήριο λυκείου και η ειδικότητα θέλει μόνο απολυτήριο λυκείου δεν έχει καμία σχέση αν εσύ σπουδάζεις ή ακόμα και να έχεις το πτυχίο στα χέρια σου απο αυτό που σπουδάζεις... Γιατί τα μπλέκεις τα πράγματα ενώ είναι τόσο απλά... Συμμετέχεις κανονικά με το απολυτήριο λυκείου σου...
djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από djtzou »

Μακάρι να γίνει κάτι παιδιά και μένα είναι η τελευταία μου ευκαιρία φέτος. Είμαι 87άρης
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://www.koutipandoras.gr/article/135694/nea-moma-kai-me-mistho-gia-toys-strateysimoys

Φαίνεται να προτιμανε τους ΟΒΑ... Πιστεύω πως δυσκολεύει για ΕΠΟΠ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και για του λόγου το αληθές

Η νέα ΜΟΜΑ θα είναι πολύ σύντομα γεγονός και ανάμεσα σε άλλα θα προβλέπεται ακόμα και μισθός που θα φτάνει έως και τα 800 ευρώ για τους στρατεύσιμους.

Η καινούργια ΜΟΜΑ δεν θα έχει καμιά σχέση με την παλιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koutipandoras.gr o Οργανισμός αυτός θα έχει κοινωνικό πρόσημο και θα αναλαμβάνει έργα σε περιοχές που οι διαγωνισμοί κηρύσσονται άγονοι ή σε ακριτικές, ορεινές και νησιωτικές περιοχές που τα έργα συνήθως κρίνονται ασύμφορα για τους ιδιώτες.

Στη νέα ΜΟΜΑ θα προβλέπεται επίσης η δυνατότητα για όσους στρατιώτες το επιθυμούν στο τέλος της θητείας τους να δηλώνουν για δύο επιπλέον χρόνια με μισθό που θα φτάνει και τα 800 ευρώ!

Μετά το πέρας και της δίχρονης αυτής εργασίας-θητείας η νέα ΜΟΜΑ θα δίνει πιστοποιητικά εργασίας και διπλώματα ειδικότητας.

Με τον τρόπο αυτό στόχος είναι να χτυπηθεί η ανεργία και να συνδεθούν ακόμα περισσότερο ο Ένοπλες Δυνάμεις με τις τοπικές κοινωνίες

ΠΗΓΗ
Άβαταρ μέλους
Jimmy8
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Jimmy8 »

Παιδια υπομονή... Εγω βλέπω ενα μικρο φως στον ορίζοντα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης