Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Δεν μπορειτε να στειλετε προσωπικα μηνυματα για τις ασχετες συζητησεις εδω μεσα; Οι αρμοδιοι να αναλαβουν.
Να τελειώνει το Chat κύριοι.
Αν θέλετε να μάθετε για το που υπηρέτησε ο καθένας μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα αλλιώς για ελεύθερη / χαλαρή κουβεντούλα υπάρχει και το ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας .
Να μην ξανακάνω παρατήρηση παρακαλώ γιατί θα αναγκαστώ να λάβω μέτρα.
Αν θέλετε να μάθετε για το που υπηρέτησε ο καθένας μπορείτε να στέλνετε προσωπικά μηνύματα αλλιώς για ελεύθερη / χαλαρή κουβεντούλα υπάρχει και το ΚΨΜ για Σώματα Ασφαλείας .
Να μην ξανακάνω παρατήρηση παρακαλώ γιατί θα αναγκαστώ να λάβω μέτρα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 29
Καλα έκανες ρε φιλαρακι!! Δεν έκρινα εσενα. Την αποψη μου για το μπλοκο ειπα!! Γιατι φασκει και αντιφάσκει! !
- VALLGOX
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Να εισαι καλα φιλε! Μακαρι να ειναι ετσι!
- ΔΕΑ-ΕΔ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα! Φιλαρακι που ειναι αυτη την στιγμη στην κηφισια που περναει σχολη δοκιμων πυροσβεστικης απο την προκυρυξη του 2012 (τωρα τους πειρανε πριν 2 μηνες) εμπειστα τους ειπανε οι ανωτατοι αξιωματικοι οτι επομενη σειρα σε προκυρηξη ειναι των Ε. Φ. Παμε κομμαντος 317 ΔΕΑ ΕΔ 3000+ μορια και εδω συμφωνα με το 2011 τελικα το 85% θα ειναι ΔΕΑ ΕΔ που θα μπουν! Ολο το ΚΕΑΠ εδω μεσα ειναι!
Θα γινει σφαγη. Και κατι μου λεει οτι πιθανον να μοριοδοτειται και το ecdl.
υπομονη! Να δουμε...
Θα γινει σφαγη. Και κατι μου λεει οτι πιθανον να μοριοδοτειται και το ecdl.
υπομονη! Να δουμε...
Εγώ ρε παιδια δε κατάλαβα, οσοι μιλάτε με σιγουριά οτι προχωράει (πράμα το οποίο εύχομαι όσο τίποτα αλλο) γνωρίζετε οτι έχει περάσει επιτυχώς απο το οικονομικών και προχωράει παραπέρα η διαδικασία ;
Αυτο με ενδιαφέρει εμένα.
Αυτο με ενδιαφέρει εμένα.
Θελω και μπορώ !
Καλημερα μαχιμοι! Με 2718,182 μορια εχω τιποτα ελπιδες στην κατηγορια Α (80%) ή να μην ασχοληθω καθολου με το θεμα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 38
Δεν εισαι στο καταληλο θεμα. Σας παρακαλω σταματηστε να αναφερετε οτι ασχετα πραγματα. ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
- VALLGOX
- Posts in topic: 85
keke apa έγραψε:Καλημερα μαχιμοι! Με 2718,182 μορια εχω τιποτα ελπιδες στην κατηγορια Α (80%) ή να μην ασχοληθω καθολου με το θεμα.
Τα μορια σου ειναι πολυ καλα αλλα υπαρχει ομως αλλο θεμα για τα μορια παιδια.
Καλημέρα θα ήθελα και εγώ να σας πω την ταπεινή μ άποψη Πάνο στο θέμα ειμαι και εγώ πρώην δόκιμος με 3000 μόρια και πανό ειδικοδιναμιτις πολύτεκνος αγγλικά όλα τα διπλώματα και με πολύ δυνατό απολυτήριο αν βγει προκήρυξη έστω και 30 άτομα να πάρει ξέρω ότι θα ειπαι πολύ πιθανόν μέσα αυτα τα λεω να δείτε ότι δεν θελω να πω ψεματα. Εγω από τις πληροφορίες που προσπαθώ να μάθω είναι οτι το θέμα είναι παγωμένο ειναι αδύνατον να βγει έως τις 15 μην λέτε παιδιά αερολογίες και ξεσηκώνεται τα όνειρα τον παιδιών οποίος θέλει να παίξει να πάει άλλου εγώ παίδες ένα ξέρω ότι προκήρυξη ναι έχει συζητηθεί και είναι προ τον πυλών άλλα την ακριβή ημερομήνια κάνεις δεν την ξέρει είναι όλα αερολογίες και ψέματα κάλο είναι να είστε επιφυλακτική σε οτιδήποτε και να ξέρετε ένα παράδειγμα γιατί οι πολιτική είναι πολλή ύπουλη και δεν έχει φίλιες έμενα ένας γνωστός μας αναπληρωτής υπουργός και αυτός με έκανε μεχι και τα χαρτιά να μαζέψω μ έλεγε τι θα ισχύει και ήταν βεβαίως ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα βγει άλλα που είναι ψέματα τώρα δεν ξέρει λέει είναι όλα αβέβαια μπορεί να βγει και σε ένα μήνα μπορεί ωμός να μην βγει και να τραβήξει και πόλους μήνες δεν θέλω να πω χρόνια να μην μας ρηξω το ηθικό και πάλη καλη σας ήμερα
-
- Posts in topic: 116
Αλάνια μόλις τηλεφώνησα στο εθνικό τυπγραφείο. Μου είπε ότι δεν έχει πάει τίποτα και ότι από την ώρα που θα πάει μέχρι να εκδοθεί η προκήρυξη θέλει 10-15 εργάσιμες...
Σου ειπαν αν γνωριζαν κατι για το θεμα?
-
- Posts in topic: 116
Μου είπε ότι αυτοί γνωρίζουν κάτι μόλις πάει εκεί και όχι από πριν και ότι δν ξέρει κάτι...
Εννοειται, αν ειχε φτασει στο τυπογραφειο θα ειχε προηγηθει φεκ αρα λογικα θα το ξεραμε. Στο αρχηγειο πηγε απαντηση για το αιτημα;
Δεν γνωριζουν δηλαδη κατι παραπανω; αλλα αφου σου ειπε οτι απο πριν δεν γνωριζουν... Τι να πω συνεχιζεται η υπομονη. .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης