Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Αστυφυλακας έγραψε: Μαγκες προκηρυξη δεν βγαινει και αν γινει τετοιο αστειο ειμεθα ετοιμοι οι περισσοτεροι επιτυχοντες ασττφυλακες να κινηθουμε νομικα ωστε να την προσβαλλουμε με καθε τροπο. Λυπαμαι αλλα ετσι εχουν τα πραγματα! Υγ: Το ποιος θα κοπει και ποιος θα γελασει τελευταιος αφηστε να το κρινει ο χρονος! Μην σπαζεστε, υπαρχει και ο ιδιωτικος τομεας. Αυτον ποιοι νομιζετε οτι θα τον υπηρετησουν; Φιλικα ενας επιτυχων στην αστυφυλακων 2013
Ακόμα προσοχή δεν ξέρεις να βαράς και μου το παίζεις και ιστορία. Στην μαμά να σε παρηγορήσει που θα μπεις το 2015...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Αστυφυλακας έγραψε: Μαγκες προκηρυξη δεν βγαινει και αν γινει τετοιο αστειο ειμεθα ετοιμοι οι περισσοτεροι επιτυχοντες ασττφυλακες να κινηθουμε νομικα ωστε να την προσβαλλουμε με καθε τροπο. Λυπαμαι αλλα ετσι εχουν τα πραγματα! Υγ: το ποιος θα κοπει και ποιος θα γελασει τελευταιος αφηστε να το κρινει ο χρονος! Μην σπαζεστε , υπαρχει και ο ιδιωτικος τομεας. Αυτον ποιοι νομιζετε οτι θα τον υπηρετησουν; Φιλικα ενας επιτυχων στην αστυφυλακων 2013
Ετσι μπραβο φιλε επιτυχων... ευγε αγορι μου.. και γω φιλικα θα σου απαντησω προσγειωσου λιγακι δεν κανει καλο στα νευρα.. παντως ελπιζω να μιλαει το νεαρο της ηλικια σου αυτη την στιγμη.. θα μεγαλωσεις
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

john323 έγραψε:
Αστυφυλακας έγραψε: Μαγκες προκηρυξη δεν βγαινει και αν γινει τετοιο αστειο ειμεθα ετοιμοι οι περισσοτεροι επιτυχοντες ασττφυλακες να κινηθουμε νομικα ωστε να την προσβαλλουμε με καθε τροπο. Λυπαμαι αλλα ετσι εχουν τα πραγματα! Υγ: Το ποιος θα κοπει και ποιος θα γελασει τελευταιος αφηστε να το κρινει ο χρονος! Μην σπαζεστε, υπαρχει και ο ιδιωτικος τομεας. Αυτον ποιοι νομιζετε οτι θα τον υπηρετησουν; Φιλικα ενας επιτυχων στην αστυφυλακων 2013
Ακόμα προσοχή δεν ξέρεις να βαράς και μου το παίζεις και ιστορία. Στην μαμά να σε παρηγορήσει που θα μπεις το 2015...
john 323 δεν χρειαζεται να ανοιγουμε μετωπο... το παιδι οπως και αλλοι επιτυχοντες ειναι νεαρης ηλικιας ακομα... και οσο να ναι εχουν εφηβικες αντιδρασεις.. ας μην βαζουμε τον ΔΥΚ σε δουλεια με το να σβηνει διαρκως μηνυματα.. δεν χρειαζεται αδελφε πραγματικα...

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Θα κινηθουν νομικα και κατι τρεχει... μη πω τι θα μας κανουν...
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

toro έγραψε:Θα κινηθουν νομικα και κατι τρεχει... μη πω τι θα μας κανουν...
χαχαχαχα.. χειροτεροι απ τους τζιχατιστες εχουν γινει..
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από pame_pali »

Σε ολους που απαντησαν στο αστυφυλακακι +1 αντε με τον καθε πικραμενο.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Ειμαι 28 χρονο και εχω φαι την ζωη μου μεχρι να φτασω σε ενα καλο επιπεδο μοριων και θα ερθουν τα μουλικα να μου πουνε οτι θα κινηθουν νομικα για να μπουνε πιο γρηγορα στην σχολη; πως θα πληρωσουν τον δικηγορο με τα λεφτα του μπαμπα; αντε τωρα..
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οπως το ειπες με τα λευτα του μπαμπα δυστυχως γιατι παω στοιχημα οτι 9στα 10 απο αυτα τα ταιζουν οι δικοι τους κ τους λενε σιγα μη πατε εσεις να δουλεψετε πουχετε στρωμενη δουλεια.και εγω τα ιδια φιλε 6χρ μαζευω μορια κ ακομα παλευω

ΔΕΑ 326
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΔΕΑ 326 »

Μάγκες ας βγεί η προκήρυξη και... ας την προσβαλλουν οι επιτυχόντες δεν πρόκειται να την επιρεάσουν καθόλου κατα την γνώμη μου.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ουτε γω πιστευω οτι μπορουν να κανουν κατι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έκανα την χάρη στον Αστυφύλακα να δημοσιεύσω το μήνυμα του αν και γνώριζα ότι μπορεί να πυροδοτήσει τον διάλογο αλλά θεωρώ ότι ίσως μέσα από αυτό να υπάρξει μία εποικοδομητική / ουσιαστική συζήτηση και να μην αναλωθούμε στις γνωστές καφενεντζίδικες αλληλοκατηγορίες για το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Τον καλώ λοιπόν αν το επιθυμεί και ο ίδιος να γίνει μέλος στο φόρουμ όπως πολύ σωστά του πρότεινε ο toro για να συνεχιστεί η συζήτηση πάντα σε κόσμια επίπεδα!

ΥΓ: Επειδή μέσα σε ένα μισάωρο δέχθηκα καταιγισμό από προσωπικά μηνύματα για το αν θα έπρεπε να δημοσιεύω μηνύματα επιτυχόντων αστυφυλάκων η απάντηση που δίνω δημόσια είναι ότι λογοκρισία δεν υπάρχει και φυσικά δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να λειτουργήσω μεροληπτικά πάντα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου και πάντα με βάση την πολιτική και τους κανονισμούς του φόρουμ.

Τέλος δεν τίθεται θέμα κλειδώματος του νήματος επειδή με ρωτήσατε και αυτό. Σας ευχαριστώ

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από VickyP »

Ρε παιδιά ηρεμία! Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε επειδή ήρθε άλλος ένας μελλοντικός αστυφύλακας να μας την, και καλά, "πει" ή να μας εκφοβίσει. Ποιοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την προκήρυξη; Έχουν γίνει σε αυτή τη χώρα άλλοι και άλλοι αγώνες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, πιστεύετε ότι κάποιοι επιτυχόντες στην αστυφυλάκων θα γίνουν οι ξαφνικοί ήρωες; Εγώ προσωπικά γελάω και σας προτρέπω να κάνετε το ίδιο. Το κόμπλεξ φαίνεται από χλμ μακρυά. Αντί να κάτσουν να πουν ότι οκ πέρασα και για κάποιους λόγους τους οποίους ήξερα ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ δεν μπορώ ακόμα να σπουδάσω, ας κάτσω εν τέλει να περιμένω υπομονετικά και το αν θα προσληφθούν ΕΦ ούτε καν με απασχολεί, αυτοί τρώγονται με τους ΕΦ. Δηλαδή πόση ακόμα ξεφτίλα; Κάποια 18χρονα δεν σέβονται τίποτα μου φαίνεται και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Και στην τελική, το θέμα είναι "Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014) ", οι επιτυχόντες αστυφυλάκων δεν νομίζω ότι χωράνε κάπου. Οπότε μην δίνετε και εσείς τροφή σε πεινασμένα λαγουδάκια (λυκάκια δεν τα λες)
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από $treetwise »

Αψογη η vicky συμφωνώ απόλυτα.
(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
308

Δημοσίευση από 308 »

Καλησπέρα σας... Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να πω κάτι είμαι και εγω αστυφύλακας επιτυχών του 2013 και ντρέπομαι για χάρη εκείνου του παιδιού που μπήκε και έγραψε οτι θα προσβάλει την προκυρηξη των ειδικών φρουρών σε περίπτωση που βγει και μακάρι να βγει ισα ισα δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά επειδή και εγω είχα παει ειδικές δυνάμεις για τα μόρια αλλα τελικα πέρασα με πανελλήνιες... Σκέφτομαι οτι κάποια στιγμή αυτο το παιδί θα γινει συνάδερφος μου και πραγματικά δεν ξερω τι να πω. απο την στιγμή που το ξέραμε οτι θα μπούμε στην σχολή δυο χρόνια μετά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να περιμένω.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

To να απαιτησετε να μπειτε στις σχολες νωριτερα η ταυτοχρονα με τους Ειδικους Φρουρους σε περιπτωση ενδεχομενης προκηρυξης, ειναι λογικο.

Το να προσβαλλετε ομως οπως λες την προκηρυξη και να εμποδισετε την εκδοση της διχως να εχετε κανενα προσωπικο ωφελος, αυτο καλυτερα να μην πω τι ειναι...

Οταν εδωσες πανελληνιες το 2013 (και σου εκαναν ΧΑΡΗ που σου επετρεψαν να συμπεριλαβεις την αστυφυλακων στο μηχανογραφικο σου αν θυμασαι), γνωριζες εκ των προτερων οτι θα προσληφθεις το 2015

. Συμφωνησες;

ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ!

Τωρα προεκυψε αμεση αναγκη για ενστολο προσωπικο.

Η αστυνομια χρειαζεται αμεσα ατομα για να επανδρωσει τις φυλακες Δοκομου και καποιες αλλες υπηρεσιες. Η μονη λυση ειναι οι Ειδικοι Φρουροι.

Εμεις (εαν βγει αυριο προκυρηξη) σε ενα 6μηνο το πολυ θα αναλαβουμε υπηρεσια. Εσεις θελετε 2χρονια+

+ οτι οι Ειδικοι Φρουροι "κοστιζουν" πολυ λιγοτερο και σε τετοιες δυσμενεις οικονομικες συνθηκες, ειμαι σιγουρος οτι αυτο επαιξε επισης καθοριστικο ρολο στην αποφαση.

Προκηρυξη ΕΦ εχει να βγει απ το 2011, οποτε οπως καταλαβαινεις καποια παιδια ειναι ετοιμοι και περιμενουν πολυ περισσοτερο καιρο απο εσενα. Να μην αναφερω καν την αβεβαιοτητα που υπαρχει γυρω απο τις προκηρυξεις.
Εσυ ειναι 100% σιγουρο οτι σε λιγους μηνες θα προσληφθεις. Εμεις δεν εχουμε ιδεα. Ειναι αρκετα πιθανο εαν για καποιο λογο δεν βγει τωρα προκηρυξη, να μην ξαναβγει ποτε, η να κανει πολλα χρονια να ξαναβγει.
Τοσα παιδια εδωσαν χρηματα, κοπιασαν, υπηρετησαν στις πιο μαχιμες μοναδες του ελληνικου στρατου ακομα και ξαναγυρισαν στα θρανια με το ονειρο να μπουν στην αστυνομια.

Και εσυ τωρα ερχεσαι με υφακι και λες οτι ολα αυτα τα γραφεις στα @@ σου μονο και μονο για να μην μπουνε οι ΕΦ λιγους μηνες νωριτερα απο εσενα, η για να μπεις εσυ λιγους μηνες νωριτερα (εαν επιδιωκετε αμεση δικη σας προσληψη αντ αυτης των ειδικων φρουρων)
Αυτο που θα εκανα εγω στη θεση σας, θα ηταν να ζητησω να με προσλαβουν ταυτοχρονα με τους Ειδικους Φρουρους.

Εαν αυτο δε γινοταν, δε χαθηκε και ο κοσμος, θα εξυνα τα @@ μου λιγους μηνες ακομα, η θα εβρισκα καμια προσωρινη δουλεια στον ιδιωτικο τομεα αν ειχα οικονομικο προβλημα (να δεις λιγο τη γλυκα Εικόνα )

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης