Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gideon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gideon »

Μετα τις εκλογες θα ξερουμε σιγουρα, γινεται προσπαθεια να παγωσουν για το 14 τους 500 πυροσβεστες και να πανε οι θεσεις στους ειδ. Φρουρους (μιας και ο Δενδιας ειναι φυλομπατσος γι αυτο ακομα δεν εχει παρει τους 500) μπαινουν κ οι εποχικοι τωρα οποτε καλυφθηκε η πυροσβεστικη. Λιγο υπομονη ακομα!
GR_marines
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από GR_marines »

Εγω ειπα υπομονη. εσυ που θες το λινκ ψάξε βρες το η αλλιως παρε απο δευτερα τηλεφωνο στο ΣΤΕ να ρωτήσεις. δν ασχολούμε αλλο. ειπα μετα τις εκλογες. αυτο ξερω αυτο λεω. θα εχω νέα λογικα κ εγω κ ολοι μας κ θα περιμενω αυτο. αερολογιες του τυπου οι πηγες μας ειναι αναξιόπιστες η ειναι αξιόπιστες η δε ξερω κ εγω τι δε με απασχολούν. ας τελειώσουν οι εκλογες πρώτα κ μετα βλέπουμε. βλεπω κ αυτούς που ειναι "σίγουροι" πως δε θά βγει. επιχειρήματα μηδέν. τα λέμε από Τρίτη κ μετα.
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

gideon έγραψε:Μετα τις εκλογες θα ξερουμε σιγουρα, γινεται προσπαθεια να παγωσουν για το 14 τους 500 πυροσβεστες και να πανε οι θεσεις στους ειδ. Φρουρους (μιας και ο Δενδιας ειναι φυλομπατσος γι αυτο ακομα δεν εχει παρει τους 500) μπαινουν κ οι εποχικοι τωρα οποτε καλυφθηκε η πυροσβεστικη. Λιγο υπομονη ακομα!

Θες να μας πεις κατι παραπάνω ; Όπως πχ την πηγή πληροφόρησης σου για τα παρασκηνιακά δρώμενα που αναφέρεις ;
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

GR_marines έγραψε:Εγω ειπα υπομονη. Εσυ που θες το λινκ ψάξε βρες το η αλλιως παρε απο δευτερα τηλεφωνο στο ΣΤΕ να ρωτήσεις. Δν ασχολούμε αλλο. Ειπα μετα τις εκλογες. Αυτο ξερω αυτο λεω. Θα εχω νέα λογικα κ εγω κ ολοι μας κ θα περιμενω αυτο. Αερολογιες του τυπου οι πηγες μας ειναι αναξιόπιστες η ειναι αξιόπιστες η δε ξερω κ εγω τι δε με απασχολούν. Ας τελειώσουν οι εκλογες πρώτα κ μετα βλέπουμε. Βλεπω κ αυτούς που ειναι "σίγουροι" πως δε θά βγει. Επιχειρήματα μηδέν. Τα λέμε από Τρίτη κ μετα.

Καλα μην περιμένεις τόσο γρήγορα αντανακλαστικά. Οτι απο Τρίτη θα αρχίσουμε και θα έχουμε νεα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
gideon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gideon »

Κανε κανα τηλ στα αρμοδια υπουργια και θα δεις τι θα σου πουν και για τους μεν και για τους δεν
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από salonika »

Η Ν. Δ. Έκανε το 2008 7 μήνες να την βγαλει την προκ... Καλα είμαστε ακομα...
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Πηραμε τον πουλο παιδες.Συλλυπητηρια

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Ρε μη βιάζεστε ρε, περιμένετε να τελειώσουν οι εκλογές να περάσει λίγος καιρός και το βλέπουμε το ζήτημα. Μη τρελαίνεστε.
Θελω και μπορώ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΕΑ_2αμαλ έγραψε:Μα ρε GreekArmy οι πηγες πληροφορησης ειναι αυτες που ηταν παντα, βλεπε ιστοσελιδες, εφημεριδες κλπ. Απο εκει το ακουσαμε και ξεκινησε αυτη η συζητηση, δε ξυπνησαμε ενα πρωι με ορεξεις. Για ολες τις προκηρυξεις απο εκει υπαρχει ενημερωση. Επιπλεον, δε ξερω τι σου λεει η εμπειρια σου αλλα 3 μηνες αναμονη για προκηρυξη ελληνικου δημοσιου δεν ειναι κανα βαρυσημαντο διαστημα. Και δε νομιζω πως θα τεθει θεμα αξιοπιστιας του φορουμ αν τελικα δε βγει προκηρυξη, αυτα ειναι παιδικοτητες. Σιγουρα τιθεται θεμα μονοδιαστατης διαχειρισης και εμμονικων τασεων οταν ο διαχειριστης επιμενει χωρις τεκμηρια σε μια αρνηση. Μην απορησεις αν υπαρχουν καθαρα πελατειακοι χρηστες στο forum τελικα. Βγηκαμε εκτος θεματος ομως, ας κλεισει εδω, οποιος πιστευει πως δε θα βγει προκηρυξη ας το κρατησει για τον εαυτο του, δεν εχει κανενας χρονο και διαθεση για καφενειο φιλαθλων.

Χωρίς τεκμήρια; Δηλαδή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δεν είναι κάτι πειστικό, ψηφίστηκε έτσι για τα μάτια του κόσμου, μάλιστα, πιο έγκυρη πηγή είναι οι δημοσιογράφοι που πληρώνονται για κάθε κείμενο, όσο για τις προκηρύξεις, διάβασε το μήνυμα μου για το λιμενικό πριν 3 μήνες δημοσιευμένο και έλεγα θα βγει μέχρι τέλη Ιουνίου, δεν είμαι χθεσινός, αλλά τέλοσπαντων.
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Εχεις δικιο σαυτο που λες περι μεσοπροθεσμου και ειναι γεγονος πως αποτελει μεγαλη σκια στο θεμα ενδεχομενης προσληψης φρουρων. Συμφωνω και στο οτι οι δημοσιογραφοι ειναι κατευθυνομενοι και αργυρωνητοι στην πλειοψηφια τους, δε τους παιρνει ομως να γραφουν ο, τι να ναι γιατι αν κλονιστει η αξιοπιστια τους, εκλειπει και ο θεσμικος τους ρολος. Θα δουμε, τι αλλο να πω
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Απ οτι εμαθα τωρα απ το ΣΕΦΕΑΑ λενε οτι η προκηρυξη παει για τελη Αυγουστου με Σεπτεμβριο.Αντε παιδια υπομονη μεχρι τοτε για να μας πουν οτι παει για Δεκεμβριο, μετα για Μαρτιο του 15 μετα για Γεναρη του 16 κοκ Εικόνα

Άβαταρ μέλους
71ΛΟΚ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από 71ΛΟΚ »

Cobra88 έγραψε:Απ οτι εμαθα τωρα απ το ΣΕΦΕΑΑ λενε οτι η προκηρυξη παει για τελη Αυγουστου με Σεπτεμβριο.Αντε παιδια υπομονη μεχρι τοτε για να μας πουν οτι παει για Δεκεμβριο, μετα για Μαρτιο του 15 μετα για Γεναρη του 16 κοκ Εικόνα

δεν βαριέσαι θα βγει το '17 θα πάρει 2000 άτομα θα είμαστε όλοι μέσαΕικόναΕικόνα

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Cobra88 »

Οντως εχουν δικιο καποιοι που λενε οτι εθελοτυφλουμε.Η προκηρυξη οπως φαινεται ειναι απλα φημες για ψηφοθηρικους λογους

Και αυτα που λενε καποιοι οτι εγκριθηκαν 500 οργανικες θεσεις απο ΣτΕ και Αρειους Παγους κλπ κλπ προφανως ειναι μπουρδες μιας και δεν υπαρχει ΟΥΤΕ 1 ΕΠΙΣΗΜΟ εγγραφο που να το αποδεικνυει.

Και το ΣΕΦΕΑΑ οντως ενα σωματειο ειναι που απλα αναμασαει τις μπουρδες που ακουει.

Και ρε παιδια ας λογικευτουμε λιγο. Εδω δεν παιρνουν αυτους που γραφουν οι εφημεριδες οτι θα παρουν και εμεις περιμενουμε να παρουν αυτους που λενε οι εφημεριδες οτι ΔΕΝ θα παρουν. Εικόνα

Τελος παντων

Δεν ξαναμπαινω στο φορουμ ουτε ξαναασχολουμαι με το θεμα, χαμενος χρονος ειναι, εχουμε κ αλλες δουλειες να κανουμε

Αμα ποτε βγει, ειμαι σιγουρος οτι θα φτασει στα αυτια μου μιας και θα βουηξει ολη η Ελλαδα

Άβαταρ μέλους
VALLGOX
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από VALLGOX »

Συνηθως Αυγουστο δεν βγαινει οταν παει για καλοκαιρι; Εχει βγει ποτε Ιουνιο;(μην ξεχναμε το '08 προ κρισης που εκανε να βγει 8 μηνες τωρα μπορει να κανει πολυ παραπανω)
Και μαλλον θα εχουμε και εθνικες εκλογες απο οτι φαινεται μεσα στο καλοκαιρι, οποτε αλλαζει τελειως το ολο σκηνικο με πιθανη κυβερνηση συριζα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης