Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Εγω πιστευω αθληματα ια απο την παραλλη βδομαδα... Να δουμε πρωτα ποτε θα περασουμε γιατρους
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
ΠαιΖει να μας βάλουν να δώσουμε κ Σάββατο; Επισης, το 2011 έδωσαν ολα τα αθλήματα μαζι , δηλ κ την κολύμβηση κ του στίβου! Λέτε να το κανουν ετσι κ εφέτος;
Ξεχωριστά τα έδωσαν το 2011 και γενικά ξεχωριστά τα δίνουν παντα τωρα αν αλλάξει φέτος τι να πω
πως ακριβως προεκυψε το σαββατο παρη; 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Απλά ρωτάω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Giorgospcline έγραψε:Τα πλοία τα κουμαντάρουν οι αξιωματικοί τους. Οι λιμενικοί απλά είναι εκεί για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων και να συλλαμβάνουν κανένα που έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα, όπως πχ λαθρεπιβάτες.
Και εγώ για την κυκλοφορία έγραψα, επιβίβαση/αποβίβαση οχημάτων εκτός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτά που γίνονται.
Ποτε θα βγει παιδακια η λιστα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Λογικά, σήμερα για να ξεκινάνε οι γυναίκες αύριο.nikh έγραψε:Ποτε θα βγει παιδακια η λιστα;

Παρασκευη τα υγειονομικα. πρεπει να αφήσουν τυπικά μια μέρα κενό για να κανεις τις εξετασεις σου η να έρθουν τα παιδια απο επαρχία. αν βγουν σημερα δεν παιζει να πούνε αυριο υγειονομικα
-
Καλύτερα για εμάς τους άντρες. Απο Δευτέρα για να μην πέσει Σ/Κ και τρέχουμε στον Πειραιά. Για να δούμε...Pn έγραψε:Παρασκευη τα υγειονομικα. Πρεπει να αφήσουν τυπικά μια μέρα κενό για να κανεις τις εξετασεις σου η να έρθουν τα παιδια απο επαρχία. Αν βγουν σημερα δεν παιζει να πούνε αυριο υγειονομικα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Κατσε ρε vardou, εδω δεν βγηκε ο πινακας ακομα και θα μου πουνε ελα αυριο για υγειονομικα; Ειμαι και απο Θεσσαλονικη...
-
Νομίζεις οτι τους νοιάζει απο που είσαι; Εδώ του άλλου χθες ακυρώθηκε η πτήση απο Κρήτη, παίρνει τηλ να ενημερώσει και του λενε αν δεν έρθεις μέχρι το μεσημέρι που θα είναι η επιτροπή, κόβεσαι. Ετσι ωμά... Τι ψάχνεις τώρα...ntina145 έγραψε:Κατσε ρε vardou, εδω δεν βγηκε ο πινακας ακομα και θα μου πουνε ελα αυριο για υγειονομικα; Ειμαι και απο Θεσσαλονικη...
Ναι ρε παιδι αφήνουν μια μέρα δεν βγαίνει ο πινακας και λενε αυριο 8 στον πειραια. μην ανησυχείτε
Για να δουμε... Μεχρι το απογευμα θα ανεβει αν ειναι για σημερα
Α καλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. τι σχεση εχει η ακύρωση της πτήσης που δεν φτάσει το Λιμενικο. με την μια μέρα που αφήνουν για την επόμενη διαδικασία. παιδια μην αγχωνεστε σε καθε διαδικασία αφήνουν μια μέρα κενό μετα την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες