koumalex2 έγραψε:Ο αριθμός πχ που θα καλέσουν στην κατηγορία τει ποιος θα είναι ; Εφόσον λέει ότι για την υψομέτρηση θα καλέσουν τουλάχιστον τον τριπλάσιο αριθμό αριθμό από κάθε κατηγορία... Το τουλάχιστον τι σημαίνει; Πχ μπορεί να καλέσουν 80 η μπορει να καλέσουν ας πούμε 150;
Παιδιά μη σκάτε !!! Καταθέστε τα χαρτια σας κ αν ειναι να μας καλέσουν θα μα καλέσουν!!! Η προκηρυξη λεει τουλαχιστον τον 3πλασιο αριθμό!!! Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα καλέσουν πολλούς περισσότερους γιατι μολις βγει ο πίνακας θα υπαρχουν ενστάσεις !!!
Παιδες, πηγα το πρωι τα χαρτια στα κεπ για επικυρωση κ μου ειπαν οτι πλεον δεν επικυρωνονται, τους εδειξα την προκηρυξη και μου ειπαν οτι μονο τα πτυχια η/υ, αγγλικων τα επικυρωνεις μονο απο δικηγορο επειδη ειναι ιδιωτικα εγγραφα, ακομη και το αντιγραφο ταυτοτητος θα ειναι απλο ασχετως αν στην αιτηση γραφει επικ φωτφο Δ. Τ, εσεις πως τα κανατε;
Εγω απο δικηγόρο τα ειχα επικυρωμένο το πτυχίο αγγλικών κ των υπολογιστών! Εγω οηγα στις 8:30 κ ήμασταν γύρω στα 30 ατομα κ οταν εφυγα ειχαν έρθει κι αλλα!!! Λαοθάλασσα παίδες!!! Δεν ξερω πως θα γινει να μας καλέσουν!!! Εν τω μεταξύ ειδα κ κατι ατομα χωρις να ειμαι ρατσιστής... γυναικες κ άντρες... που ηταν τελείωσα αγυμναστοι κ μπορω να πω υπέρβαροι!!! Που παναι τωρα αυτοι... ο θεός κ η ψυχή τους!!! Αντε κ καλη μας επιτυχία !!!
Nick the Greek έγραψε:Εγω απο δικηγόρο τα ειχα επικυρωμένο το πτυχίο αγγλικών κ των υπολογιστών! Εγω οηγα στις 8:30 κ ήμασταν γύρω στα 30 ατομα κ οταν εφυγα ειχαν έρθει κι αλλα! Λαοθάλασσα παίδες! Δεν ξερω πως θα γινει να μας καλέσουν! Εν τω μεταξύ ειδα κ κατι ατομα χωρις να ειμαι ρατσιστής... Γυναικες κ άντρες... Που ηταν τελείωσα αγυμναστοι κ μπορω να πω υπέρβαροι! Που παναι τωρα αυτοι... Ο θεός κ η ψυχή τους! Αντε κ καλη μας επιτυχία !