Giorgospcline έγραψε:Εμένα με ανησυχεί ότι πάλι βλέπω ότι δε βγαίνει η προκήρυξη (καθυστερεί) ... Πάντως από ΑΕΝ θα πάρει περισσότερους γιατί δεν παίρνει από δευτεροβάθμια εκπαίδευση άτομα... Όσοι ανησυχούν ότι δεν έχουν ελπίδες μπορούν να δοκιμάσουν και την προκήρυξη των τελωνειακών που βγήκε αρχές της βδομάδας, αντί να μας τσιγκλάτε όλους με τις ανησυχίες και υποθέσεις σας.
\
οτι να ναι... Η "ελπίδα" που δίνεις σε ορισμένους για την προκήρυξη τελωνειακών ειναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
Καλο ειναι να ξερεις τι παίζει έξω με τις προκηρυξεις κ να κανεις παντού τα χαρτια σου !!! Δεν σου ειπε κατι κακο!!! Εγω ας πουμε δεν ήξερα οτι ειχε βγει η προκηρυξη κ θα κανω κ εκει τα χαρτια μου!!!
Καλό είναι να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας. Αν θέλετε μπορείτε να ανοίξετε καινούριο νήμα για την προκήρυξη των Τελωνειακών για να μην αναγκαζόμαστε να σβήνουμε / μεταφέρουμε μηνύματα.
Καλησπέρα ρε παιδια. Για πείτε όποιος γνωρίζει, στις 110 θέσεις που ακούμε και τα ποσοστά 50% εμπορικού ναυτικού και 50% τριτοβάθμιας εκπαιδευσης, οι υποψήφιοι εκ εν ενεργεία λιμενοφυλάκων τι ποσοστά θα έχουν σε αυτές τις θέσεις; Γιατί μπορεί να λέμε ότι π. Χ. Για πτυχιούχους ΤΕΙ είναι 20% δηλαδή 22 άτομα του συνόλου, αλλά θα είναι τόσα ή λιγότερα για να πάρουν θέσεις και οι Λ/Φ;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Καλησπέρα πλέον... Περιμένω απο το πρωί να δώ όλους εσάς που καίγεστε για την προκύρηξη πότε θα το πάρετε γραμμή ότι βγήκε, λοιπόν εκδόθηκε κανονικά για όλους τους δίσπυστους και παρακαλούμε πολύ να σταματήσουν την μετέπειτα καταστροφολογία απο εδώ και στο εξής για οποιαδήποτε άλλα προβλήματα προκύψουν με τον διαγωνισμό, πάντως όπως είχα προαναφέρει σε παλαιότερο μυνημά μου εκδόθηκε Με τα κριτήρια Που είχα ακριβώς αναφέρει!