Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Ρε δεν πανε να πνιγουν μας εχουν τρελανει. Τοσο καιρο πια τι στην ευχη περιμενουν;
Οπως κι να χει ειναι υποπτη αυτη η αναμονη, δεν εξηγειται αλλιως
- DIMITRIS_84
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 57
ελλειμμα ή πλεονασμα; Καποιος απο τους 2 μας δε το διαβασε σωστα! Ελπιζω εσυ, και τα 11 και κατι εκατομμυρια να περισσευουνPAKOS έγραψε: Πάντως στην απάντηση του Υπ. Οικονομικών σε συνδυασμό με την απάντηση Δένδια, με προβληματίζει η τελευταία παράγραφο και των δυο στις οποίες ο μεν λέει:
οτι ο καθορισμός των επιμέρους προτεραιοτήτων και η διαχείριση της υπάρχουσας γενικής πίστωσης για το υπουργείο είναι θέμα του Υπουργείου πως θα τη διαχειριστεί (δηλαδή υπάρχουν κάποια χρήματα, αλλά το υπουργείο δημόσιας τάξης θα αποφασίσει πως θα τα κατανείμει και αν εμείς είμαστε μια από τις προτεραιότητες του)
σε αντιπαράθεση με τον Δένδια που λέει :
(έχω κάποια λεφτά σαν υπουργείο γενικά, αλλά δεν έχω όσα χρειάζονται για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου σε μισθούς συντάξεις κ. Τ. Λ και επίσης πρέπει να κοιτάξω αν έχω κενά να βάλω 725 άτομα, αν δηλαδή είναι προτεραιότητα να προσληφθούν ή να χρησιμοποιήσω αλλού τα χρήματα αυτά μιας και έχω έλλειμμα 11.088.951 ευρώ στο υπουργείο μου )
Για να μην πω για το Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης που λέει δεν κάνουμε προσλήψεις 13-14,15-16 λόγω μεσοπρόθεσμου
Αν τα δείς όλα μαζι.. Αχ, αχ, αχ. Δεν μου αρέσει, καθόλου δεν μου αρέσει.
Ελλειμμα

Γιατι ρε παιδια δεν ανοιγει το λινικ που εδωσε ο πετρος δεν μ ανοιγει κανενα! Μπορει καποις να βαλει το σωστο να το διαβασουμε κ εμεις! Ευχαρηστω εκ των προτερων!
ΑΝΤΩΝΗΣ. έγραψε:Ελλειμμα![]()
μικρο σχετικα ελλειμα
Ουτε κ εμενα μ ανοιγουν αυτα τα λινκ που ανεβασαν τα παιδια ας Ανεβαση καποιος το σωστο!
μακης έγραψε:Εμενα πιο πολυ με τρελενει που εκοψα το χορτο σε περιπτωση που μας κανουν Τοξικολογικες να μην μου βρουν τιποτα στα ουρα. Μεχρι ποτε θεε μου; Δεν μας λιπουνται άλλο;
μακη ημουν χρονιος και συστηματικος απο το 2000. Επραξα το ιδιο με σενα αλλα πιο πολυ με τρελαινει η αναμονη παρα αυτο. Ισως ηταν μια καλη ευκαιρια να δωθει ενα τελος ς'αυτο και εν το εχω μετανοιωσει
Μπραβο βρε παιδια τουλαχιστον βγηκε και κατι καλο απο ολη την φαση... Εξαλου δεν φτανουν για ολους.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Ρε παιδιά μετά την απάντηση του υπουργείου οικονομίας ότι υπάρχουν πιστώσεις στο προϋπολογισμο του 2013 για να προσληφθούμε ένας χριστιανός δεν μπορεί να τον ρωτήσει το Δένδια "ρε άνθρωπε αφού το υπουργείο οικονομικών διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν πιστώσεις ποιος στο διάολο είναι ο λόγος που δεν τους προσλαμβάνεις; Εεεεε; "
Και θα βγουν και θα πουν με τιν αναδιαοθρωση, μαγκες τα κενα ειναι 400θεσεις π. Χ. Περνουμε 400 κ οι υπολοιποι βλεπουμε...
THEO έγραψε:Ρε παιδιά μετά την απάντηση του υπουργείου οικονομίας ότι υπάρχουν πιστώσεις στο προϋπολογισμο του 2013 για να προσληφθούμε ένας χριστιανός δεν μπορεί να τον ρωτήσει το Δένδια "ρε άνθρωπε αφού το υπουργείο οικονομικών διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν πιστώσεις ποιος στο διάολο είναι ο λόγος που δεν τους προσλαμβάνεις; Εεεεε; "
και να τον ρωτησει αυτος θα απαντησει οτι εχουν δημοσιευτει οι κυρωμενοι πινακες επιτυχοντων και στην παρουσα φαση δεν μπορει να προσδιορισει την ημερομηνια εισαγωγης στη σχολη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 194
Γιατί; Θα πηδηχτώ από το παράθυρο μ αυτούς που έχουμε μπλέξει!
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
http://m.youtube.com/#/watch?v=9sNP9si0ohY
http://protapyrosvestes.blogspot.gr/2013/02/blog-post_21.html και μετα μιλαμε για προσληψης...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες