Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΤΕΟ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Βασιλη κ εγω πηρα τυπογραφειο κ αυτο το καδ μου εδωσαν. μου ειπαν οτι τελος αυτης της βδομαδας η΄αρχη της επομενης θα βγει.
ΤΕΟ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=105&

ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔ.
ΤΕΟ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΤΕΟ »

Τελοσπαντων κατι εκανα λαθος. παντως με τον καδ τωρα βγαινει στην αναζητηση οτι το φεκ ειναι σε σταδιο επεξεργασιας.

gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=183496&catid=3 Δυστυχως οι 725 αποτι φαινεται δν θα μπουν το 13... Γι αυτο βιαστηκαν να παρουν αξιωματικους, τους 18 κλπ... Κριμα...
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Ατύχησες πενταετή εποχικέ, το φεκ αναφέρεται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), οι 725 θα μπούν και θα είναι μόνιμοι ενώ εσεις...
gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

Δν ειμαι 5ετοις φιλε μ τσαμπα χαρηκες...troll ειμαι!:-P
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Στα ελικόπτερα κύρωση πινάκων και πρόσληψη τη ίδια μέρα...
ελπίζω το ίδιο και σε μας... Στα χαρτιά τουλάχιστον δε χρειάζεται να ήμασταν εκει...
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

gijoe έγραψε:Δν ειμαι 5ετοις φιλε μ τσαμπα χαρηκες...troll ειμαι!:-P

Εκτος απο troll, πες οτι εισαι και πιο χαζος και απο μια κιμωλια. Η προκηρυξη συνεχιζεται κανονικοτα θα προσληφθουν και οι 725 μεσα στον γεναρη οπου θα αρχισει και η φοιτηση, οσους τους πειραζει αυτο, η ζηλευουν, ξυδακι μπολικο, μπραβο στα παιδια που για ενα χρονο ενω ολα φαινοντουσαν απαισιοδοξα, εδειξαν χαρακτηρα, πυγμη, ψυχολογικη αυταρκεια και αμεριστη προσηλωση στο στοχο τους και παλι μπραβο και αξιοι. Θα ειναι η πιο μαχιμη σειρα του πυροσβεστικου σωματος μονο και μονο που κρατησαν την ψυχολογια τους ψηλα και συνεχισαν στον στοχο που εβαλαν, αξιοι.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

1.
gijoe έγραψε: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=183496&catid=3 Δυστυχως οι 725 αποτι φαινεται δν θα μπουν το 13... Γι αυτο βιαστηκαν να παρουν αξιωματικους, τους 18 κλπ... Κριμα...

Αυτό είναι τυπικό και όχι ουσιαστικό. Το συγκεκριμένο ΦΕΚ παραπέμπει στην Π. Υ. Σ.33/2006 , η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Εξάλλου και για να μην αγχωνόμαστε χωρίς λόγο, διαβάστε την ίδια ακριβώς απόφαση του 2011 , η οποία δημοσιεύθηκε 31/12/2011 και αφορούσε όλο το 2012. Και απ' όσο ξέρουμε το 2012 γίνανε διορισμοί, λίγοι αλλά γίνανε.

2. Σήμερα μίλησα με 2 πυροσβέστες, οι οποίοι κάνανε την υπηρεσία τους στην περιοχή μου και τους προσέγγισα μήπως ξέρουν αυτοί κάτι εκ των έσω. Ο ένας ήταν Π. Π. Υ. Και επιτυχών στο διαγωνισμό των 725. Κι αυτός πάνω κάτω είχε την ίδια αγωνία με εμάς. Μου είπε λοιπόν τα εξής, μιας κι εκείνος μπορεί να έχει πιο άμεσες πληροφορίες:
  • Ο Δένδιας είχε βάλει άνω τελεία στο διαγωνισμό (γι' αυτό ίσως καθυστέρησαν να κυρωθούν οι πίνακες λέω εγώ).
  • Ότι πια ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά και δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί.
  • Παίζουν αρκετά σενάρια για πως θα γίνει η κατάταξη (σε γκρουπ ή όλοι μαζί) και από αυτά το επικρατέστερο είναι να γίνουν 2 σχολές ταυτόχρονα, όπως και με τους Π. Π. Υ. Σε Βίλια και Νάουσα. Μου είπε ότι είχε επικοινωνία με εκπαιδευτές του της σχολής στη Νάουσα και πως ανακαινίζουν και βάφουν το χώρο προφανώς για εμάς.
  • Τα άλλα 2 σενάρια που παίζουν είναι να πάρουν σε πρώτη φάση μόνο τους επιτυχόντες Π. Π. Υ.(οι οποίοι απ' ότι μου είπε είναι γύρω στους 120) και μετά σε επόμενη φάση τους υπόλοιπους και το άλλο σενάριο να κάνουμε όλοι μαζί μία σχολή και μία εκπαίδευση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
  • Σχετικά με την έναρξη της εκπαίδευσης ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τις 10/02/2013 γιατί τότε συμπληρώνεται ένας χρόνος που προσλήφθηκαν οι Π. Π. Υ. Και δεν μπορούν να παραιτηθούν για να συμμετέχουν στην προκήρυξη των 725 αν δεν περάσει ένας χρόνος (αυτό πάλι πρώτη φορά το άκουσα και δεν ξέρω αν ισχύει). Πάντως μου είπε ότι γι ' αυτούς δεν θα γίνει εσωτερική μεταβολή και θα πρέπει να παραιτηθούν και να επαναπροσληφθούν με τους 725.
Υ. Γ.: Ας μάθουμε τουλάχιστον τι γίνεται με τη σχολή της Νάουσας για να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες.

Άβαταρ μέλους
VASILIS98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από VASILIS98 »

gate21ss έγραψε:1.
gijoe έγραψε: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=183496&catid=3 Δυστυχως οι 725 αποτι φαινεται δν θα μπουν το 13... Γι αυτο βιαστηκαν να παρουν αξιωματικους, τους 18 κλπ... Κριμα...

Αυτό είναι τυπικό και όχι ουσιαστικό. Το συγκεκριμένο ΦΕΚ παραπέμπει στην Π. Υ. Σ.33/2006 , η οποία αναφέρεται σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Εξάλλου και για να μην αγχωνόμαστε χωρίς λόγο, διαβάστε την ίδια ακριβώς απόφαση του 2011 , η οποία δημοσιεύθηκε 31/12/2011 και αφορούσε όλο το 2012. Και απ' όσο ξέρουμε το 2012 γίνανε διορισμοί, λίγοι αλλά γίνανε.

2. Σήμερα μίλησα με 2 πυροσβέστες, οι οποίοι κάνανε την υπηρεσία τους στην περιοχή μου και τους προσέγγισα μήπως ξέρουν αυτοί κάτι εκ των έσω. Ο ένας ήταν Π. Π. Υ. Και επιτυχών στο διαγωνισμό των 725. Κι αυτός πάνω κάτω είχε την ίδια αγωνία με εμάς. Μου είπε λοιπόν τα εξής, μιας κι εκείνος μπορεί να έχει πιο άμεσες πληροφορίες:
  • Ο Δένδιας είχε βάλει άνω τελεία στο διαγωνισμό (γι' αυτό ίσως καθυστέρησαν να κυρωθούν οι πίνακες λέω εγώ).
  • Ότι πια ο διαγωνισμός τρέχει κανονικά και δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί.
  • Παίζουν αρκετά σενάρια για πως θα γίνει η κατάταξη (σε γκρουπ ή όλοι μαζί) και από αυτά το επικρατέστερο είναι να γίνουν 2 σχολές ταυτόχρονα, όπως και με τους Π. Π. Υ. Σε Βίλια και Νάουσα. Μου είπε ότι είχε επικοινωνία με εκπαιδευτές του της σχολής στη Νάουσα και πως ανακαινίζουν και βάφουν το χώρο προφανώς για εμάς.
  • Τα άλλα 2 σενάρια που παίζουν είναι να πάρουν σε πρώτη φάση μόνο τους επιτυχόντες Π. Π. Υ.(οι οποίοι απ' ότι μου είπε είναι γύρω στους 120) και μετά σε επόμενη φάση τους υπόλοιπους και το άλλο σενάριο να κάνουμε όλοι μαζί μία σχολή και μία εκπαίδευση στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
  • Σχετικά με την έναρξη της εκπαίδευσης ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τις 10/02/2013 γιατί τότε συμπληρώνεται ένας χρόνος που προσλήφθηκαν οι Π. Π. Υ. Και δεν μπορούν να παραιτηθούν για να συμμετέχουν στην προκήρυξη των 725 αν δεν περάσει ένας χρόνος (αυτό πάλι πρώτη φορά το άκουσα και δεν ξέρω αν ισχύει). Πάντως μου είπε ότι γι ' αυτούς δεν θα γίνει εσωτερική μεταβολή και θα πρέπει να παραιτηθούν και να επαναπροσληφθούν με τους 725.
Υ. Γ.: Ας μάθουμε τουλάχιστον τι γίνεται με τη σχολή της Νάουσας για να διασταυρώσουμε κάποιες πληροφορίες.

Ναι εγω λεω να παρει μονο τους επιτυχοντες που ειναι τωρα Π. Π. Υ και ολους εμας να μην μας παρει καθολου! Αν ειναι δυνατον ποτε αν ειναι να παρει 100 ατομα κ να μην τα παρει με σειρα καταταξης! Οπως τον συμφερει τον καθενα πεταει κ την μπουρδα του! Δεν αναφερομαι σε σενα gate21ss αλλα στον πενταετη που στο ειπε!

πολίτης 1

Δημοσίευση από πολίτης 1 »

Και δυστυχώς το χάος συνεχίζεται... Ας μην αγχωνόμαστε παιδιά και ας έχουμε υπομονή! Ας βγει πρώτα το φεκ να δούμε τα ονόματά μας μέσα και όλα θα γίνουν βήμα βήμα μέχρι το τέλος. Ας είμαστε αισιόδοξοι! Δεν είχαν λόγο να τρέξουν ολόκληρο διαγωνισμό για 725 άτομα και να καλέσουν τα διπλάσια για δοκιμασιές χωρίς λόγο! Και καλό θα είναι όσο δεν γνωρίζουν και απλά παίζουν με την αγωνία μας να βρουν κάτι καλύτερο να ασχοληθούν!
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Παιδια μην ανχωνεστε καθολου ολα θεμα χρονου ειναι θα μπουμε κανονικα μεσα απλα πεσαν ολα μαζεμενα.
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Παιδιά ότι κ να λέμε σε λίγο καιρό θα φανούν τα πράγματα. Αν ήταν να μην μας πάρουν για ποιο λόγο μέχρι πριν ένα μήνα μας έτρεχαν; Ενώ ήδη είχαν ψηφίσει το πάγωμα των προσλήψεων; Το κακό σ αυτή τη χώρα είναι ότι τίποτα δεν είνα σαφές. Ισως το πάγωμα να ισχύει από εδώ κ πέρα. Ότι δηλαδή για 2 χρόνια δεν θα ξαναβγούν προκηρύξεις. Αλλιώς γιατί να βγάλουν το ΦΕΚ; Για να το κάνουμε κορνίζα; Η΄για να λήξει μετά από 2 χρόνια κ νόμιμα να μην προσληφθούμε; Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι μεθοδευμένο κ δεν τους συμφέρει Με τίποτα. Όπως και να έχει το πράγμα εμείς αν κάτσει στραβή θα πρέπει ομαδικά να το αντιμετωπίσουμε το θέμα. Όσοι θέλουν δηλαδή.
Κεφτές

Δημοσίευση από Κεφτές »

gate21ss έγραψε:

• Μου είπε ότι είχε επικοινωνία με εκπαιδευτές του της σχολής στη Νάουσα και πως ανακαινίζουν και βάφουν το χώρο προφανώς για εμάς.
  • Σχετικά με την έναρξη της εκπαίδευσης ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τις 10/02/2013 γιατί τότε συμπληρώνεται ένας χρόνος που προσλήφθηκαν οι Π. Π. Υ. Και δεν μπορούν να παραιτηθούν για να συμμετέχουν στην προκήρυξη των 725

1. Μεγάλη Βλακεία... Ο Δένδιας ποτέ δεν είπε τέτοιο πραγμα ουτε σαν ανακοίνωση ούτε σε συνάντηση με εκπροσώπους εποχικών ή μόνιμων πυροσβεστών. Δεν ξέρω αν αυτός ο Π. Π. Υ. Έχει θείο τον Δένδια...

2. Επίσης κανείς δεν άκουσε τίποτα τέτοιο ούτε από το διοικητή της Νάουσας, ούτε από τους κατοίκους (τουλάχιστον όσους φίλους τυχαίνει να έχω) σε φίλους αστυφύλακες λένε ότι οι εγκαταστάσεις έχουν κλείσει στη Νάουσα μέχρι νεοτέρας. Μακάρι να πάμε Νάουσα αλλά εγώ σου λέω ότι πρώτη φορά ακούγετε ότι βάφουν τη σχολή. Αν τη βάφανε θα είχε μαθευτεί.

3. Επίσης τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ακουστεί πουθενά.

4. Μεγάλη παπαριά. Οι Π. Π. Υ. Μπορούν να παρετηθούν χωρίς κανένα κόλλημα από 10/10/2012 δηλαδή μετά από 8 μήνες υπηρεσίας. Πήγαινε στα γραφεία οποιασδήποτε πυροσβεστικής υπηρεσίας και επιβεβαιωσέ το αν θες.

Ο Π. Π. Υ. Μου φαίνεται σου είπε πολλές αρλούμπες. Δε φταις εσύ για αυτό. Νομίζω ότι απλά σου είπε όλα τα πιθανά σενάρια που έχουν περάσει από τα αυτιά του ή από το μυαλό του χωρίς να εξετάσει τίποτα...

υπομονή μάγγες όλα θα πάνε καλά και θα μας πάρουν... Και για έναν άλλο φίλο εδώ μέσα που είπε ότι αν δε μας πάρουν μέχρι τελος γενάρη τελειώσανε όλα του θυμίζω ότι τους Π. Π. Υ. Τους πήρανε 10 φλεβάρη και λόγω εκλογών από τη σχολή βγήκανε 4 Ιουλίου δηλαδή χάσανε τη μισή αντιπυρική. Άρα και 10 Απρίλη να μας πάρουν αυτό δε σημαίνει τίποτα...

μαρκισιος

Δημοσίευση από μαρκισιος »

Δυστυχως τα ονειρα που κανουν οι 5ετης μαλλον δε θα βγουν αληθινα! Καλο ειναι να κανεις ονειρα! Οι 725 ειναι μεσα και οι αλοι μπορειτε να λετε οτι θελετε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες