Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιωργος95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Γιωργος95 »

Οποτε για να κανω μια συγκεκριμενη θητεια θα δηλωσω Π. Ν και ειδικες δυναμεις ΟΥΚ... ;
σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα...
typos

Δημοσίευση από typos »

Οχι φιλε, δεν μπορεις να πας στη ΜΥΚ για να κανεις τη θητεια σου. Παιρνουν μονο μονιμους εδω και χρονια.
Επισης, το τι θα πεις στο περιοδευων πιθανοτατα δεν θα εχει καμια σχεση με το που θα κληθεις να παρουσιαστεις στο μελλον, οποτε μη το παιρνεις και παρα πολυ σοβαρα.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Γιωργος95 έγραψε:Οποτε για να κανω μια συγκεκριμενη θητεια θα δηλωσω Π. Ν και ειδικες δυναμεις ΟΥΚ... ;
σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα...

Φίλε Γιώργο, την απάντηση που αναζητάς στην έδωσα στον υπερσύνδεσμο του κ.moderator, και ήταν σαφής. Όμως μάλλον μπερδεύτηκες περ/ρο, οπότε έχω καθήκον να σου απαντήσω εδώ, αν και γνωρίζω εκ'των προτέρων πως σου απαντώ σε λάθος θέμα. Κανόνας του φόρουμ είναι όλοι (μεταξύ όλων και εγώ) να ποστάρουμε στα σωστά θέματα, διότι σε αντίθετη περίπτωση -ορθώς- οι κ.moderator θα μας μετακινήσουν ή θα μας διαγράψουν τα μηνύματα.

Ως προς το ερώτημα σου:δεν γίνεται να υπηρετήσεις στα ΟΥΚ ως οπλίτης θητείας. Αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο οι μόνιμοι.

Εμείς σε ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Μανωλάκης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Μανωλάκης »

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια. Συγνώμη αν δεν το έγραψα στην σωστή θεματική ενότητα!

Στις 19 Μαρτίου παρουσιάζομαι μεγάλο πεύκο ειδικές δυνάμεις

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς Με την 2013 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) Δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 14/2013 Την 19/03/2013 ΣεΚέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ) .Έχετε επιλεγεί Ειδικές Δυνάμεις.

Eγώ όμως δεν θέλω να καταταγώ ειδικές δυνάμεις αλλά πεζικό. Και εξάλου λόγο υγείας απο τον Δεκέμβριο είχα σταματήσει να αθλούμαι γιατί είχα ενα θεμα και τώρα ξανα αρχίζω Και αν τώρα μπω με την μία στο λούκι των ειδικών δεν θα είναι και ότι καλυτερο!

Το να παω πεζικό Θα το κανονίσω στο κέντρο μόλις μπω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις , διαβάζεις το θέμα και μαθαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Μανωλάκης
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ωραία ευχαριστώ.Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο εγώ σαν εθελοντής μπαίνω παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Όχι έτσι μπορώ να κοπώ κανονικά ε;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν παίζει ρόλο.
Άβαταρ μέλους
kill-bill
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kill-bill »

Σορρι αν ειμαι εκτος θεματος αλλα θελω να μαθω κατι. Ειχα περασει τα αθληματα για τους πεζοναυτες οταν ηρθαν απο ειδικες δυναμεις στο κεντρο που ημουνα και σημερα εμαθα οτι παιρνω μεταθεση για οδηγος σπαρτη υπαρχει περιπτωση να παω μετα ειδικες δυναμεις αν οχι γιατι δεν με πηρανε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στην Σπάρτη πηγαίνεις για ειδικότητα δεν είναι η μετάθεση σου αυτή, όταν θα σας ανακοινωθούν οι μεταθέσεις θα μάθεις που πηγαίνεις και αν σε πήρανε ή όχι στις Ειδικές Δυνάμεις και το έχουμε ξανά γράψει αρκετές φορές δεν γίνεται όσοι δίνουν αθλήματα να τους πάρουν όλους, τους μισούς θα πάρουν με το ζόρι, εκεί μετράνε οι αθλητικές επιδόσεις και το βύσμα.
Άβαταρ μέλους
kill-bill
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kill-bill »

Σ ευχαριστω πολυ να σε καλα!
μαικ

Δημοσίευση από μαικ »

Καλησπέρα,

Επειδή έχω διαβάσει πολλά και διάφορα, έχω μπερδευτεί, λόγο και του ότι αρκετά μηνύματα είναι πιο παλιά δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.

Είμαι υπόχρεος για κατάταξη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ) Στα Τεθωρακισμένα.

1. Όταν παρουσιαστώ εκεί ισχύει ότι περνάει ένα κλιμάκιο για να δηλώσεις αν θες να πας Ε. Δ;

2. Και αν ναι, μπορώ σε όλα τα σώματα των Ε. Δ (Δυνάμεις Καταδρομών, Δυνάμεις Αμφίβιων Καταδρομών, Δυνάμεις Πεζοναυτών, Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών ΠΝ);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλησπέρα.

1) Ναι

2) Μόνο Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς (Ορεινοί-Αμφίβιοι Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Αλεξιπτωτα)

Άβαταρ μέλους
Μανωλάκης
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μέχρι την ορκομοσία στο Πεύκο υπάρχει αρκετό λούκι στις ασκήσεις; Μου εχουνε πει είναι ίδιες με το πεζικό απλά σε πιο γρήγορη μορφή ισχύει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σιγά τις ασκήσεις που θα κάνεις μέχρι την ορκωμοσία... Εικόνα όχι ότι μετά θα αλλάξει κάτι αλλά λέμε τώρα.
Mike_Rodos

Δημοσίευση από Mike_Rodos »

Παιδιά διάβασα κάπου για μια περίπτωση ενός παιδιού που τον καλέσαν πυροβολικό (έρευνας πληροφορικής λόγω πτυχίου πληροφορικής). Επίσης είχε master ή διδακτορικό. Δήλωσε ειδικές δυνάμεις, πέρασε τα αθλήματα και δεν τον πήραν. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό συμβαίνει πάντα, δλδ να μην σε πάρουν ΕΔ επείδη έχεις master ή διδακτορικό και κατα συνέπεια τους είσαι πιο χρήσιμος κάπου αλλού. Ρωτάω γιατι θα παρουσιαστώ με την ΕΣΣΟ του Μαιου και θέλω να δηλώσω ΕΔ οταν παρουσιαστώ (δεν το δήλωσα στο χαρτί για την διακοπή της αναβολής) αλλα έχω master και διδακτορικο στην πληροφορική. Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αρνητικά αν τα δηλώσω; Και αν δεν τα δηλώσω και για τον οποιοδήποτε λογο το μάθουν, υπάρχουν κυρώσεις για απόκρυψη στοιχείων?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης