Η καταγωγή των Τούρκων

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Δημοσιεύσεις: 1548
Εγγραφή: Δευ Ιαν 26, 2009 10:39 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Velerefontis »

Ανοιγω ενα νεο θεμα για να μαθουμε λιγα πραγμα τα για τους ασπονδους γειτονες μας.

Αληθεια, ξερετε την ιστορια των τουρκων; Οι Τουρκοι εκτοπιστηκαν απο τους Κινεζους, στην κεντρικη ασια περιπου το 700 μετα Χριστον. Πιεζομενοι συνεχως απο τους Κινεζους σταματησαν στα συνορα της Περσιας, οπου ηρθαν σε επαφη με τους μωαμεθανους Αραβες. Καθως ηταν αγραμματοι νομαδες και πιστευαν σε ασθενικη θεοτητα, ευκολα αλλαξοπιστησαν και εγιναν μουσουλμανοι. Με τα ματια τους στραμμενα στο Βυζαντιο προχωρησαν υπο την ηγεσια του Σελτζουκ προς τη Μικρα Ασια. Το Βυζαντιο εξαιτιας των σταυροφοριων ειχε στρεψει αναγκαστικα την προσοχη του προς τη δυση και παραμελησε λανθασμενα την ανατολη. Οι Τουρκοι λαος αγριος και σκληροι πολεμιστες, υπο την ηγεσια του σουλτανου Ερτογρουλ εφτασαν στν Προποντιδα. Εκει αυτοι οι ημιαγριοι πολεμιστες της ερημου, δυναμωσαν απο τους ελληνικους πληθυσμους. Ολος Ο πλουτος και η ζωτικοτητα της Μικρας Ασιας περασε στα χερια τους. Η Μικρα Ασια η καρδια του Βυζαντιου ειχε χαθει. Οι Περσες ονομαζαν χαρακτηριστικα τους Τουρκους << μαυρο θανατο>> για την καταστροφικη τους μανια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
aias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Δημοσιεύσεις: 356
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2009 4:34 am
Ενδιαφέροντα: μονο καλα
Επάγγελμα: υπαλληλακος
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από aias »

Μετα το σουτι που εφαγαν απο τους κινεζους (που εδωσαν πολλα Π. Χ. Ουννους) στην στεπα την γλυτωσαν Παντα με την μυθολογια τους γιατι ακολουθησαν εναν γκριζο λυκο και ετσι εχουμε το συμβολο των εθνικιστων "γκρζων λυκων"... Οι ιρανοι τους βλεπουν ακομα με μισο ματι... Γραψε για τον ταμερλανο που θα πρεπει να του κανουμε αγαλμα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Δημοσιεύσεις: 11203
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 12, 2005 1:20 am
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Nassos »

Μια διόρθωση: Ορθότερος όρος είναι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ή Ρωμανία. Επίσης, η αρχή της πτώσεως της Αυτοκρατορίας ξεκίνησε από τη ήττα στη Μάχη του Μάντζικερτ το 1071 μΧ.

Ως προς το σκέλος του σημερινού Τουρκικού πληθυσμού, βάση στοιχείων από το CIA Factbook οι αυθεντικοί Τούρκοι, που έχουν είναι μογγόλοι, είναι περίπου 5,000,000. Όλοι οι υπόλοποι είναι Ελληνικής καταγωγής, Κούρδοι, Ασσύριοι, Άραβες, Αρμένιοι.

Ακόμη και η καταγωγή του Ερντογάν είναι από τη Τραπεζούντα.

Η γλώσσα τους έχει στενές σχέσεις με την Περσική (Φαρσί), την Αραβική και επηρεάστηκε σαφώς από την Ελληνική, την Αλβανική και, κυρίως μετά το 1923 και την υϊοθέτηση του Λατινικού αλφαβήτου, από τη Γαλλική. Φυσικά υπάρχουν και αυθεντικές Τουρκικές λέξεις.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις λέξεις που εμείς χρησιμοποιούμε στη καθημερινή γλώσσα ( κάποιες ήταν αρχαιο-ελληνικές και εκτουρκίστηκαν)

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Δημοσιεύσεις: 1548
Εγγραφή: Δευ Ιαν 26, 2009 10:39 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Velerefontis »

Το 1402 οι Μογγολοι με ηγετη τον Τιμουρ-Λαν (Ταμερλανος) φτανουν στη Μικρα Ασια. Οι Οθωμανοι με σουλτανο τον Βαγιαζητ Ά στρατοπεδευουν εξω απο την Αγκυρα. Οι Μογγολοι θα τους συντριψουν, θα αιχμαλωτισουν το Σουλτανο και ο Ταμερλανος σε ενδειξη υποταγης θα τον πατησει στο λαιμο. Στη συνεχεια θα τον κλεισει σε ενα ξυλινο κλουβι οπου θα υποστει ολους τους εξευτελισμους και τη διαπομπευση. Τελικα θα πεθανει μετα απο τρια χρονια. Θα τον διαδεχθει ο Μουρατ, αυτον ο Βαγιαζητ ΄Β ο επονομαζομενος Γιλντιριμ (Κεραυνος) και αυτον ο Μωαμεθ ο Πορθητης (Μεχμετ Φατιχ στα τουρκικα)
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
TOPOL-M
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Δημοσιεύσεις: 2042
Εγγραφή: Παρ Ιουν 26, 2009 7:42 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Εξ ου και το τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι

αν και κατά πολλούς το πατρώον γένος των τούρκων είναι οι Ουιγούροι της δυτικής Κίνας

Dargal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Δημοσιεύσεις: 386
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 17, 2009 8:50 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Dargal »

... Αυτα λιγο πολυ μου θυμιζουν, αυτα που λενε οι Σκοπιανοι, οτι καταγομαστε απο τη Βορεια Αφρικη και ειμαστε Sub-Saharan.
Ως ενα σημειο ισχυουν αυτα, αλλα οπως ειπε και ο Νασος, το πολυ 5εκατ. Να ειναι στην ουσια Μογγολικης καταγωγης. Η Τουρκια εχει ακομα και αυστριακης προελευσης ατομα.
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Δημοσιεύσεις: 823
Εγγραφή: Παρ Αύγ 07, 2009 4:01 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από kampf »

Οι Τουρκοι Ως νομαδικος λαος Ειναι ενα μειγμα απο Αρμενιους, Ελληνες, Κουρδους, Ταταρους, Μογγολους και αλλα ασιατικα φυλα

Οι Τουρκοι κανονικα ως Ασιατικο φυλο θα επρεπε να εχουν καποια χαρακτηριστικα οπως σχιστα ματια κτλ. Εαν δειτε ομως στα παραλια της Μ Ασιας και γενικα προς τα δω μερια οι συντριπτικη πλειοψηφια των τουρκων μοιαζουν Ευρωπαιοι... Επισης μην ξεχνατε το παιδομαζωμα και τους γενιτσαρους που απαιτουσε Ο σουλτανος απτις κατακτημενες χωρες καθε χρονο.:)

"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Γιάννης

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Γιάννης »

Οι Τούρκοι όχι μόνο στην μεγάλη πλειοψηφία τους έχουν ευρωπαικά χαρακτηριστικά αλλά και αρκετοί από αυτούς γνωρίζουν ελληνικά ή ελληνογενείς γλώσσες όπως συμβαίνει άλλωστε στον μικρασιατικό Πόντο! Έιχα δεί από κοντά Τούρκους τουρίστες στο νησί της μητέρας μου, φτυστοί Έλληνες ήταν, που αν τους έβλεπα στην Αθήνα θα νόμιζα πως είναι συμπατριώτες μου! Όμως είναι πλέον Τούρκοι και ακόμη και αν γνωρίζουνε τη γλώσσα μας, Σε περίπτωση πολέμου τη χώρα τους θα υποστηρίξουν και όχι εμάς! Βέβαια τον πολεμο δεν τον θέλει κανένας και ούτε μας συμφέρει!
Σωκράτης

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Σωκράτης »

> Εαν δειτε ομως στα παραλια της Μ Ασιας και γενικα προς τα δω μερια οι συντριπτικη πλειοψηφια των τουρκων μοιαζουν Ευρωπαιοι... br/>
Αυτό είναι φυσικό. Αν πας, όμως, "παραμέσα, τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εν πάση περιπτώσει, εξαιρέσει κάποιων ομάδων, οι Τούρκοι δεν μοιάζουν καθόλου με Μογγόλους. Πολλές "πατριωτικές" ιστοσελίδες τους αποκαλούν έτσι για να τους μειώσουν τάχα, αφού δεν μπορούν να τους μειώσουν διαφορετικά, αλλά αμφιβάλλω αν όλοι αυτοί έχουν δει έστω κι έναν Μογγόλο.
DENMARK

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από DENMARK »

Ζω σε γκετο της Κοπενχαγης, με ενα 80% να ειναι τουρκοι και αραβες.

Υπαρχουν τουρκοι με μογγολικα χαρακτηριστικα, καποιος το αμφισβητησε πριν. Απλα δεν εχει δει ακομη, γι αυτο το λεει.

Οι τουρκοι οπως τους βλεπω καθε μερα, ειναι στην μεγαλη πλειοψηφια σκουροχρωμοι, μερικοι εχουν κατι λιγο ελληνικο αλλα τα χαρακτηριστικα του προσωπου τους εν γενει, ειναι ασχημα και παρα πολυ διαφορετικα απο τα ελληνικα.
Δεν διαθετουν εφυια, αλλα πολλη πονηρια. Δεν εχουν τροπους, και αυτο εδω στη Δανια κανει μπαμ γιατι ολοι γυρω τους ειναι πολυ τυπικοι.
Εδω περα ολες τις πιτσαριες και τα μαγαζια φαστ φουντ τα εχουν οι τουρκοι, δεν εχουν δυνατοτητες για να προχωρησουν σε πιο εξυπνες δουλειες. Και πολυ τεμπεληδες ειναι επισης.
Λεβεντια και ανδρεια ειναι αγνωστες λεξεις γι αυτους, γιατι μπορει να χεστουν απο το φοβο τους για το πιο απλο πραγμα. Οι εφηβοι εχουν μια μαγκια που ειναι πολυ φλωρικη.

Οι Τουρκαλες εχουν ανυπαρκτη θυληκοτητα, μερικες φορες ριχνουν σφαλιαρες και φαπες στο κουτελο. Και δεν εχουν και ωραια σωματα οι περισσοτερες. Χαλια, απο τις χειροτερες γυναικες, απο ολες τις πλευρες. Και δεν καθονται κιολας. Αλλα τι γινεται, εμεις οι ελληνες οταν σκεφτομαστε ανατολιτισες, λεπτες ομορφες, χανουμακια στα χαρεμια, νομιζουμε οτι ειναι οι τουρκαλες, ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι αραβικες χωρες, πχ. Ιραν, λιβανος, συρια που εχει πολυ ωραιες γυναικες
Signaller
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 3182
Εγγραφή: Τρί Φεβ 16, 2010 1:35 pm
Επικοινωνία:

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Signaller »

DENMARK έγραψε: Δεν διαθετουν εφυια, αλλα πολλη πονηρια. Δεν εχουν τροπους,
Εγώ βλέπω όλο και περισσότερες ομοιότητες, μετά από αυτά... Εικόνα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Θοδωρής

Η καταγωγή των Τούρκων

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Συμφωνώ μαζί σου. Έτσι είναι και οι Τούρκοι στη Γερμανία. Τος είδα από κοντά. Μια παραφωνία είναι οι Τούρκοι στην Ευρώπη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες