Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Ειναι ευκολο να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους γιατι θελω να δουλεψω την καλοκαιρινη περιοδο; Δεν εχω χαρτι απο γιατρο και σκοπευω να την ζητησω απο στρατοπεδο την ημερα καταταξης. Το να μην δοθλεψω ενω εχω την ευκαιρια θα μου προκαλεσει ψυχολογικες διαταρεχες.Δεν ειμε αντιρρησιας στρατου. Θελω να υπηρετησω, απλα οχι τωρα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 100
Αν ψηθείς και διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβεις, να τα γράψω πάλι εγώ δεν παίζει.
YΠαρχει περιπτωση να παο για 6μηνη αναβολη στο στρατοπεδο (χωρις χαρτι) και να μην μου δωσουν; Ρωταω γιατι σκοπευω να παω με συνοδο χωρις αλλαξιες κτλ.
-
- Στρατηγός
Ναι, θα επικαλεστείς οικογενειακά/οικονομικά προβλήματα και θα πάρεις αναβολή.
Ζητω συγνωμη που στα πρηζω Greek army Αλλα οπως καταλαβαινεις εχω πολυ αγχος.
Μου απαντησες ''ναι'' δηλαδη υπαρχει καπια πιθανοτητα να μη μου την δωσουν; Μια απλη εξαμηνη θελω.
Δεν ξερω αν μπερδευτηκα απο μονος μου, απλα μου φανηκε οτι η απαντηση σου ''ναι'' σημαινει οτι μπορει και να μην μου δωσουν.
Ευχαριστω και παλι φιλε.
Μου απαντησες ''ναι'' δηλαδη υπαρχει καπια πιθανοτητα να μη μου την δωσουν; Μια απλη εξαμηνη θελω.
Δεν ξερω αν μπερδευτηκα απο μονος μου, απλα μου φανηκε οτι η απαντηση σου ''ναι'' σημαινει οτι μπορει και να μην μου δωσουν.
Ευχαριστω και παλι φιλε.
-
- Στρατηγός
Μόνος σου μπερδεύτηκες.
Η 12μηνη αναβολη για ψυχολογικους λογους διακοπτεται ευκολα μετά το 6μηνο;
Εαν ναι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησει καποιος;
Εαν ναι ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησει καποιος;
-
- Στρατηγός
Το έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Παρουσιαζομαι 11 μαρτη μεσολλογι. Θελω να ρωτησω πρεπει να παω στην στρατολογια ακριβως 6 μαρτη 5 μερες πριν για να ζητησω αναβολη η μπορω να παω και νωριτερα πχ 26 φλεβαρη; Μου εχει ερθει κανονικα το χαρι καταταξης και εχω κανονικα χαρι απο γιατρο για καταθλιψη.
Ακομα επειδη στην αρτα που διανεμω δεν υπαρχουν γιατροι το κοντινοτερο στρατιωτικο νοσοκομειο ειναι στα γιαννενα. Για να αποφυγω την ταλαιπωρια του τοπικου φραουραρχειου. Μπορω να χρησιμοποιησω καποιο λογαριασμο συγκενη μου απο τα γιαννενα και να παω κατευθειαν εκει τι μου προτεινεις;
Ακομα επειδη στην αρτα που διανεμω δεν υπαρχουν γιατροι το κοντινοτερο στρατιωτικο νοσοκομειο ειναι στα γιαννενα. Για να αποφυγω την ταλαιπωρια του τοπικου φραουραρχειου. Μπορω να χρησιμοποιησω καποιο λογαριασμο συγκενη μου απο τα γιαννενα και να παω κατευθειαν εκει τι μου προτεινεις;
-
- Στρατηγός
Παρουσιαζομαι 11 μαρτη μεσολλογι. Θελω να ρωτησω πρεπει να παω στην στρατολογια ακριβως 6 μαρτη 5 μερες πριν για να ζητησω αναβολη η μπορω να παω και νωριτερα πχ 26 φλεβαρη; Μου εχει ερθει κανονικα το χαρι καταταξης και εχω κανονικα χαρι απο γιατρο για καταθλιψη.
Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου τα έχουμε αναλύσει όλα εδώ.
Όχι δεν γίνεται.
Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου τα έχουμε αναλύσει όλα εδώ.
μητσος111 έγραψε:
Όχι δεν γίνεται.
Θελω να μου εξηγησεις το εξης υπαρχει διαφορα στην διαδικασια αναβολων μεταξυ στρατολογιας και φρουραρχειων; Η στα φρουραρχεια μεταξυ μεγαλων και μικρων πολλεων;
διοτι στο προηγουμενο που απαντησες εχεις δικιο.
αλλα εχω φιλο που παρουσιαζεται 11 μαρτιου τριπολη του ηρθε το χαρτι Καταταξης τωρα 19. Πηγε στην στρατολογια θεσσαλονικης 20 του εδωσαν παραπεμπτικο για εξεταση για 21 και ηδη χτες αφου εξεταστηε απο γιατρο πηρε 1 χρονο αναβολη. Μεχρι να επικυρωθει απο επιτροπη. Ομως αυτος δεν χρειαστηκε να περιμενει 5 μερες πριν πως εξηγητε αυτο;
διοτι στο προηγουμενο που απαντησες εχεις δικιο.
αλλα εχω φιλο που παρουσιαζεται 11 μαρτιου τριπολη του ηρθε το χαρτι Καταταξης τωρα 19. Πηγε στην στρατολογια θεσσαλονικης 20 του εδωσαν παραπεμπτικο για εξεταση για 21 και ηδη χτες αφου εξεταστηε απο γιατρο πηρε 1 χρονο αναβολη. Μεχρι να επικυρωθει απο επιτροπη. Ομως αυτος δεν χρειαστηκε να περιμενει 5 μερες πριν πως εξηγητε αυτο;
-
- Στρατηγός
Αρχηγέ δεν δουλεύω σε φρουραρχείο ούτε σε στρατολογία, να ρωτήσεις τους αρμόδιους.
Σωστος. Απλα ρωτησα μηπως γνωριζες κατι.
Γεια σας,
Εχω χαρτι γιατρου για αγχωδεις διαταραχες , θα παρω την αναβολη (6 μηνες) η ηπαρχει περιπτωση να μου τα πρηξουν και να μην την παρω; Ευχαριστω. (διαδικασια στρατοπεδου)
Εχω χαρτι γιατρου για αγχωδεις διαταραχες , θα παρω την αναβολη (6 μηνες) η ηπαρχει περιπτωση να μου τα πρηξουν και να μην την παρω; Ευχαριστω. (διαδικασια στρατοπεδου)
-
- Στρατηγός
Θα την πάρεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης